yaptırmadım gidince yapılacak bende 25 ine filan alırım randevu diye düşünüyorum
Aynı gün sonuc cıkıyomudur ki
3.aydan itibaren vitaminlere baslayacagız hatta simdiden kan tahlili yapıp gösterip eksikliği olanlar ilaç kullanıyor bile :/
Bende bu haftasonu yaptırıcam

Ay aslında bizde agustos annesi olabiliriz dimi :)
Senin ne zamandı randevu
10 gun falan kaldi canim. Olabiliriz degil agustos annesi olacagim ben Allah izin verirse. Sezaryen olacagim icin. Bakalim eylul annelerinde takiliyorum ama agustos bebesi olacak insallah. cinsiyet belli olacak mi gittigimde? 12 haftalik olucak. Kizsa kendini saklayabilirmis, erkekse gozukur herhalde

Canım sezeryanda 38. Haftada mı alıyorlar? Öyleyse ben de Ağustos annesi olurum . Bir de ilk sezeryan deneyimin nasıldı?

Canım sezeryanda 38. Haftada mı alıyorlar? Öyleyse ben de Ağustos annesi olurum . Bir de ilk sezeryan deneyimin nasıldı?
Bu benim ilk gebeligim canim. Bir onceki bos gebelikti. Sezaryen ben kendim istiyorum. Bizde genetik cati darligi var. Normal yapan yok. Benim cati uygun olsa bile normal dogum yapamam. Heyecanli bir tipim ve kalp rahatsizligim var. 38 39 hafta arasi bebegi aldilar cevremdekilerin. Hayirlisi bakalim. Ama eylul bebesi olmayacagi kesin gibi insallah bir aksilik cikmazsa tabi. Allah bilir.

bende kan tahlillerimi yaptırdım pazartesi randevum var. güzel haberlerle geliriz insallah miniğim büyümüştür
d vitaminim düşük çıktı damlam var
ve demirim düşük çıktı sanırım ona da bi ilaç verir.

Anladım canım. Benim de 28 ağustos da tam 38 olmuş oluyor hakkımızda hayırlısı olsun. Benim de sezeryan gözüküyor ve çok soğuk bakmıyorum açıkçası

Canım ben ilaç kullanıyordum d vitamini için çok düşüktü hamile kalmadan önce. Geçen hafta yaptırdığım testte 27 cıktı, referans aralığında aslında ama bir doktor yakınım bu senin günlük idamen için yeterli ama hamilesin en az 50 60 yapmak lazım onu dedi. Bilemedim yani

Sanırım normal Doğum istemeyip yine sezaryen olmak isteyen bi benim
Ben varim bennnnn ☺ kesinlikle normal yapamam. bir de seye cok sinir oluyorum. Bazi dangalak tipler var. Normal dogum yapmayana ben anne demem gibi yorumlar gordum forumda, sagda solda. Ha normal ha sezaryen. Anne olmak icin o delikten cocugun cikmasi mi gerekiyor illa? Tovbe yaaa sinirlendim yine. Normal dogum yapip evladini sokaga atanlar, cope atanlar da var.

Selam kızlar... Ben de bugün dr a gittim kese ve kalp atışı göründü. Çok şükür her şey yolunda dedi dr. Tahliller icin kan ve idrar verdim yarin cikar ins sonuclar. Tahmini olarak 5 6 hafta arasi dedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Sat a göre 28 eylül doğum tarihi ama allah'ın izniyle ben de ekim annesi olurum gibi ama bu grupta takılmaya devam. Burada başladım hayırlısıyla da burada bitsin ins diyelim

Aynen öyle. Bir de insan kendini tanır, ya da bazı tıbbi gerekçeler vardır sezeryan tercih edilir. Normal doğum diye yatıp diretenler biraz saplantili gibi geliyor

Senin ikinci bebekmiydi o yüzden mi sezeryan ?

Anladım canım. Benim de 28 ağustos da tam 38 olmuş oluyor hakkımızda hayırlısı olsun. Benim de sezeryan gözüküyor ve çok soğuk bakmıyorum açıkçası
Amin tatlim. Ben sezaryenden hic korkmuyorum. Dikisli evet ama aileden biri bir muddet yanimda kalacagi icin hic dert etmiyorum. Teyzem ertesi gun ayaklandi agrim bile olmadi dedi. Bebegin derdine dustugun icin rabbim guc veriyor insana. Ama yapabilen normal yapsin tabi. O cesaret varsa ve bedeni bunu yapmaya musaitse normal yapsin. Ozendirmek icin yazmiyorum ben ☺ Sadece ben uygun degilim normal dogum yapmak icin.

Kızlar bende de tansiyon hafif yüksek. Var mı başka tansiyon sorunu olan? Bulantı var diye tuzluyu fazla mı kaçırdım ne

Aynı gün sonuc cıkıyomudur ki
3.aydan itibaren vitaminlere baslayacagız hatta simdiden kan tahlili yapıp gösterip eksikliği olanlar ilaç kullanıyor bile :/
Bende bu haftasonu yaptırıcam
kan tahlillerimi yaptırdım demire başladım ben. birde kan sulandırıcı igne oluyorum hergün

Kızlar bende de tansiyon hafif yüksek. Var mı başka tansiyon sorunu olan? Bulantı var diye tuzluyu fazla mı kaçırdım ne
Canim 14/9 dan sonrasi tehlikeli dedi doktorum. Ben dusuk tansiyonluyum. Limonlu su ic...sabah ogle aksam tansiyonu olcup not al. 2 3 gun... sonra doktoruna danis.

Eylül dogum gözüküyorsa ekim nasıl olacak ki :)

Canim 14/9 dan sonrasi tehlikeli dedi doktorum. Ben dusuk tansiyonluyum. Limonlu su ic...sabah ogle aksam tansiyonu olcup not al. 2 3 gun... sonra doktoruna danis.
12/9 ve 13/8 çıktı iki farklı ölçümde doktor 1 hafta takip et ve tuzluyu kes dedi. Genç annelerde daha düşük olması gerekiyor dedi. Limon benimde aklıma geldi, limonlu su yapıp içeyim bari sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…