Tamam da dediğin gibi herşeyin yolunda gitme gibi bir durum yok. Çatı dar diyor başta. Kan sulandirici ya da çatı durumu olmadan sezeryan dese hak veririm sana ama oyle birşey değil bu.

Merhaba arkadaslar, nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz , ben sbh doktora gittim 6+5 günlük dedi keseyi gösterdi ama kalp atisini duyamiyorum haftaya gel dedi ,arkadaslar normalmi ya ,bi an korkdum
Selam hosgeldin sende
8. Haftaya kadar bekleyenler var kalp atısı icin gönlünüz ferah olsun

İnşallah çok akıllı uslu sağlıklı bebeklerimiz olur da biraz büyüyünce onlarla gezeriz boşver bak ne güzel uğraştırmadan gelmiş, süper bi bebek olacak inşallah annesi

A aaa bi su falan ic kötü rüya mı gördün
Yok kotu ruya gormedim sirt üstü dönmüşüm uykumda. uyanınca nefes darlığı vardı. Ara ara oluyor bu hamileligimde. Fakat sabahki baya kötüydü. Salı doktor randevum var doktora danisacagim.

Bana sordular ilki nasıldı diye. Sezeyan diyince o zaman bu da sezeryan olur dedi doktor. Zaten ben normal doğum istemiyorum. Ilkinde cok istedim nasip olmadi. Şimdi de nasıl olsa karnım kesildi başka yerler kesilmesin.

Yok kotu ruya gormedim sirt üstü dönmüşüm uykumda. uyanınca nefes darlığı vardı. Ara ara oluyor bu hamileligimde. Fakat sabahki baya kötüydü. Salı doktor randevum var doktora danisacagim.
Ben genelde hep sırtüstü yatıyorum yüzüstü nedense korkuyorum yatmaya :)
Kramp vs girmiştir belki bişey cıkmaz inşallah

Bu düşünceler bitek bende var die düşünüyordum yanlız değilmişim. Vicdanım rahatsız oluyor ama sonradan düşündüğüme bile pişman oluyorum

Aynen varmış dün beni de aradilar hastaneden bende şimdilik gelemem sabahları kotu oluyorum daha dedim devletin baya da imkanı varmış anlattılar uzun uzun
seni arayan yerin yoğunluğunu bilmiyorum ama benim görüştüğüm yer baya yoğundu. sadece kaydımı aldı ne zaman çağırırsa bakalım.. aklında olsun sıradan dolayı alamadıkları gebeler oluyormuş ben o yüzden kaydımı hemen yaptırdım

Kizlar merhaba, ayiptir soylemesi pastane acmasi yedim sabah. Yemez olaydim midem yaniyor, agriyor. Bulanti da var. Sadeydi ama ne yagi kullaniyorlarsa artik. Aman siz siz olun yemeyin pastane urunleri. Offff yaaa dunyami karartti resmen...

Az once agustos anneleri topigine baktim. Cinsiyetler belli olmaya baslamis. Darisi bizlere insallah

Ay aslında bizde agustos annesi olabiliriz dimi :)
Senin ne zamandı randevu

Duygularınız çok normal. Ben bebeğim doğana kadar hiçbirşey hissetmiyordum. Bebekle konuşamıyordum. Ama doğduğu an.... Ve sonrası öyle güzel ki

evet bende olabilirim agustos annesi 1 eylül görünüyor doğum tarihi bakalım..
ben bi sonraki gittiğimde dr ikili tarama yapacak belki cinsiyetide ögrenirim şubatın son haftası gideceğim daha çok var
Benimde randevum 23subatta :)
Testleri yaptırdın mı

Beni dee muhtemelen ssvd grubundansinizInsallahhh en büyük temennim o.Zaten sezaryandan korkuyorum eşime de şimdiden diyorum bunu normal dogurcam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…