Tamam da dediğin gibi herşeyin yolunda gitme gibi bir durum yok. Çatı dar diyor başta. Kan sulandirici ya da çatı durumu olmadan sezeryan dese hak veririm sana ama oyle birşey değil bu.Kızlar normal Doğum yaratılış gereği en uygun olandır ve sezaryen sanıldığı kadar basit bir ameliyat değildir böyle diyen doktorlardan bence bir an önce uzaklaşın derim! Her şeyin yolunda gittiği bir normal doğum neden riskli olsun? Vücudun normal düzeni bu zaten. Sezaryeni nasıl hiçbir risk yok en güvenli yol gibi gösteriyorlar anlam veremiyorum. Normal Doğum sancısını uzun süre çekmiş ve sonra aniden sezaryene alınmış ve çok rahat sezaryen geçirmiş biri olarak söylüyorum Normal Doğum hakkınızı sonuna kadar savunun. Nasip olur olmaz orası ayrı çünkü Doğum son ana kadar kesin konuşulamayan bir olay ancak elimizden geleni yapmak gerekiyor diye düşünüyorum. Daha en başından sezaryen diyen doktorlara da sinir oluyorum ama!
Selam hosgeldin sendeMerhaba arkadaslar, nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz , ben sbh doktora gittim 6+5 günlük dedi keseyi gösterdi ama kalp atisini duyamiyorum haftaya gel dedi ,arkadaslar normalmi ya ,bi an korkdum
İnşallah çok akıllı uslu sağlıklı bebeklerimiz olur da biraz büyüyünce onlarla gezerizBen ogretmenim zaten cocuklari asiri seviyorum...ben daha cok istekli gibiydim..bizim 2.yil 2 yaz gecirdik henüz :) o yüzden biraz burkuluyorum simdi acaba erken mi davrandik falan diye ama bende evde bunalmaya baslamistim..bir de hep gezicez diyoruz misal o ay bir sey cikiyor ya da hayat sartlari orta gelirde olmamiza ragmen el kol bagliyor..iyisi mi bir bebek buyur diye dusunmustum..bir de hemen olmama ihtimalini katmistimki birden olunca sasirdim baya..hayirlisi böyleymis.bebegim gelmeyi tercih etmis..yumurtlama donemine 4 gun varken hic bebek icin caba halinde bile degilken,insanlar pozisyonlari bile ona gore uyguluyor :))) esim dalga geciyor cok mucadeleci bir cocuk olcak o sartlarda tutundu diye :)) umarim gelisiyle kafamdakiler gider..bunlari duusnunce bile vicdan yapiyorum sonra :)
Yok kotu ruya gormedim sirt üstü dönmüşüm uykumda. uyanınca nefes darlığı vardı. Ara ara oluyor bu hamileligimde. Fakat sabahki baya kötüydü. Salı doktor randevum var doktora danisacagim.A aaa bi su falan ic kötü rüya mı gördün
Aynen varmış dün beni de aradilar hastaneden bende şimdilik gelemem sabahları kotu oluyorum daha dedim devletin baya da imkanı varmış anlattılar uzun uzunGebelik okulumu varmıs ya süper ama calısıyorum gidemem malesef
Bana sordular ilki nasıldı diye. Sezeyan diyince o zaman bu da sezeryan olur dedi doktor. Zaten ben normal doğum istemiyorum. Ilkinde cok istedim nasip olmadi. Şimdi de nasıl olsa karnım kesildi başka yerler kesilmesin.Ssvd yaptiran doktorlar en az 2 yil gecmesi gerekiyor sezaryenin ustunden diyorlar. Komsum da hamile onun da ilki sezaryen ikinciyi 6 yil sonra dogurmus olacak ve doktor normal diyormus hic sezaryen diye konusmuyormus. Aradan 5 6 yil gecince hic ilki nasil oldu diye sormuyormus bile ve kucuk bir ilcede devlet hastanesinde dedigim doktor.
Ben genelde hep sırtüstü yatıyorum yüzüstü nedense korkuyorum yatmaya :)Yok kotu ruya gormedim sirt üstü dönmüşüm uykumda. uyanınca nefes darlığı vardı. Ara ara oluyor bu hamileligimde. Fakat sabahki baya kötüydü. Salı doktor randevum var doktora danisacagim.
Ya aslında evet baya ilgileniyolar ama unuttukları bişey var calısan kadınlar :)Aynen varmış dün beni de aradilar hastaneden bende şimdilik gelemem sabahları kotu oluyorum daha dedim devletin baya da imkanı varmış anlattılar uzun uzun
Bu düşünceler bitek bende var die düşünüyordum yanlız değilmişim. Vicdanım rahatsız oluyor ama sonradan düşündüğüme bile pişman oluyorumGunaydin kizlar bu sabah ilk defa cıkardim..demekki 8.haftada basliyormus..bir diger konu psikolojim..benim gibi hissedenler var mi? Ilk bebegim 28 yasindayim..sanki tasiyici anneyim..ilk oldugu icin mi bilmiyorum.2 yıllik evliyim esime sürekli erken mi oldu diye soruyorum esim 32 yasinda..o da gulüyor cunku daha oncede istekli olan bendim..simdi biraz daha kalabilirdik sanki diyorum..nasil basedicem diyorum,bunlar guzel gunlerin diyenler oluyor gercekten hayat bitiyor mu diyorum...iyi hissetmiyorum anlayacaginiz..annemle konustum cocuksuz hayatin ne anlami var diyo,bekleyen insanlari dusunuyorum..ilk denemede Rabbim verdigi icin sansliyim diyorum..ilk bebegin kaygisi mi ?
seni arayan yerin yoğunluğunu bilmiyorum ama benim görüştüğüm yer baya yoğundu. sadece kaydımı aldı ne zaman çağırırsa bakalım.. aklında olsun sıradan dolayı alamadıkları gebeler oluyormuş ben o yüzden kaydımı hemen yaptırdımAynen varmış dün beni de aradilar hastaneden bende şimdilik gelemem sabahları kotu oluyorum daha dedim devletin baya da imkanı varmış anlattılar uzun uzun
Olacak boyle arada sanirim :)Bu düşünceler bitek bende var die düşünüyordum yanlız değilmişim. Vicdanım rahatsız oluyor ama sonradan düşündüğüme bile pişman oluyorum
Ay aslında bizde agustos annesi olabiliriz dimi :)Kizlar merhaba, ayiptir soylemesi pastane acmasi yedim sabah. Yemez olaydim midem yaniyor, agriyor. Bulanti da var. Sadeydi ama ne yagi kullaniyorlarsa artik. Aman siz siz olun yemeyin pastane urunleri. Offff yaaa dunyami karartti resmen...
Az once agustos anneleri topigine baktim. Cinsiyetler belli olmaya baslamis. Darisi bizlere insallah
Ciddi misin ya. Ben çok istiyorum normal doğum yapmayı. 3 doktora danıştım 3 yıl arayla olmaz dedilerevet evet eminim, ssvd istiyorsanız en az 2 yıl ara istiyorum demişti. tabi 3-4 olsa ne alâ.
Duygularınız çok normal. Ben bebeğim doğana kadar hiçbirşey hissetmiyordum. Bebekle konuşamıyordum. Ama doğduğu an.... Ve sonrası öyle güzel kiGunaydin kizlar bu sabah ilk defa cıkardim..demekki 8.haftada basliyormus..bir diger konu psikolojim..benim gibi hissedenler var mi? Ilk bebegim 28 yasindayim..sanki tasiyici anneyim..ilk oldugu icin mi bilmiyorum.2 yıllik evliyim esime sürekli erken mi oldu diye soruyorum esim 32 yasinda..o da gulüyor cunku daha oncede istekli olan bendim..simdi biraz daha kalabilirdik sanki diyorum..nasil basedicem diyorum,bunlar guzel gunlerin diyenler oluyor gercekten hayat bitiyor mu diyorum...iyi hissetmiyorum anlayacaginiz..annemle konustum cocuksuz hayatin ne anlami var diyo,bekleyen insanlari dusunuyorum..ilk denemede Rabbim verdigi icin sansliyim diyorum..ilk bebegin kaygisi mi ?
evet bende olabilirim agustos annesi 1 eylül görünüyor doğum tarihi bakalım..Ay aslında bizde agustos annesi olabiliriz dimi :)
Senin ne zamandı randevu
Benimde randevum 23subatta :)evet bende olabilirim agustos annesi 1 eylül görünüyor doğum tarihi bakalım..
ben bi sonraki gittiğimde dr ikili tarama yapacak belki cinsiyetide ögrenirimşubatın son haftası gideceğim daha çok var
istanbulda mısın?Ciddi misin ya. Ben çok istiyorum normal doğum yapmayı. 3 doktora danıştım 3 yıl arayla olmaz dediler
Sizi görmek beni çok mutlu etti ben de ssvd denemek istiyorum nasip olursa :) Araları 3,5 yaş olacak nasipse. Allah’ım sağlıkla mutlulukla kısmet etsin bize o duyguyu :) ben de normal Doğum olmasa bile kendi istediği zaman gelsin istiyorum bakalım.
yaptırmadım gidince yapılacak bende 25 ine filan alırım randevu diye düşünüyorumBenimde randevum 23subatta :)
Testleri yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?