Günlerimiz aynı cnm ve bende bugün kalp atışını duymak için gidecem dr randevum var 2 de :) mide bulantılarımda arttı iki gündür bende kusmaya başladımBen cok fenayim sabah yine kustum kabus gibi gunum gecem bugun doktor randevumuz var kalp atislari icin insallah sorunsuz gecer. 4 5 gundur multivitaminimi de icemiyorum bir sey olur mu yaa
Benim bebiş tamamen hazırlıksız oldu.Benim için sürpriz.Ben ilk doğumu 2010 da sezeryan oldum(normal istemememe rağmen doktor korkutmasi)ikinci bebeğe hamile iken normal doğumu araştırırken ssvd yı duydum.ilk doğumu yapan doktoruma sordum olmaz mümkün değil dedi.ikinci doğumum 2012 de oldu.Arasi az diye çok ısrarcı olamamıştım.Ama ssvd hikayelerini okudukça Rabbim banada nasip etse derken 3.surprizimi ogrendim.O yüzden inşallah bunda 2ssvd deneyeceğim Allah izin verirse.Olmasa bile bebegimi kendi istediği zamanda kucağıma almak istiyorum
Merhablar hoşbuldumSelam hosgeldin :)
Ayy inşallah gümbür gümbür duyarsınız, en hüzel an. Kaydedin derim. Şimdiden hayırlı olsunBen cok fenayim sabah yine kustum kabus gibi gunum gecem bugun doktor randevumuz var kalp atislari icin insallah sorunsuz gecer. 4 5 gundur multivitaminimi de icemiyorum bir sey olur mu yaa
Bunu ilk kez duydum hemen istanbul için araştırayım. Ne zaman başlanması gerekiyormuş, 3 aydan önce spor yok demişti doktorum da?günaydın kızlar. dün gebelik okuluna gittim kayıt oldum.. sırayla gruplar açıyorlarmış. devlet hastanesinde ücretsiz.. içeriği çok güzel.. platesten tutunda, özel hipnoz eğitimi almış hocalardan doğum sancısı kontrol etmeye kadar bi sürü şey var.. mutlaka araştırın.. ankarada olan arkadaşlar sami ulus hastahanesinde..
Ayy ne güzel bana ümit oldum, ben de bakıyorum 20. Haftası olup geçmeyenler olunca heralde benim de mi öyle olacak deyip korkuyordumGünaydın kızlar, benim bulantılar hafifledi çok şükür
Seni çok iyi anlıyorum. Bulantılarım 7. Haftada başladı ben 3. Yılın sonunda düşündüm bebek olması fikrini. Benim de şu bulantılardan sebep eğer diyorum 3 yıl kadar yzun süre beklemeseydim şu an çok sorgulardım erken mi, biraz daha mı bekleseydim diye. Bence hareketlerini falan hissedince bu korkular yerini güzel duygulara bırakacak.Gunaydin kizlar bu sabah ilk defa cıkardim..demekki 8.haftada basliyormus..bir diger konu psikolojim..benim gibi hissedenler var mi? Ilk bebegim 28 yasindayim..sanki tasiyici anneyim..ilk oldugu icin mi bilmiyorum.2 yıllik evliyim esime sürekli erken mi oldu diye soruyorum esim 32 yasinda..o da gulüyor cunku daha oncede istekli olan bendim..simdi biraz daha kalabilirdik sanki diyorum..nasil basedicem diyorum,bunlar guzel gunlerin diyenler oluyor gercekten hayat bitiyor mu diyorum...iyi hissetmiyorum anlayacaginiz..annemle konustum cocuksuz hayatin ne anlami var diyo,bekleyen insanlari dusunuyorum..ilk denemede Rabbim verdigi icin sansliyim diyorum..ilk bebegin kaygisi mi ?
Merhaba .Gunaydin kizlar bu sabah ilk defa cıkardim..demekki 8.haftada basliyormus..bir diger konu psikolojim..benim gibi hissedenler var mi? Ilk bebegim 28 yasindayim..sanki tasiyici anneyim..ilk oldugu icin mi bilmiyorum.2 yıllik evliyim esime sürekli erken mi oldu diye soruyorum esim 32 yasinda..o da gulüyor cunku daha oncede istekli olan bendim..simdi biraz daha kalabilirdik sanki diyorum..nasil basedicem diyorum,bunlar guzel gunlerin diyenler oluyor gercekten hayat bitiyor mu diyorum...iyi hissetmiyorum anlayacaginiz..annemle konustum cocuksuz hayatin ne anlami var diyo,bekleyen insanlari dusunuyorum..ilk denemede Rabbim verdigi icin sansliyim diyorum..ilk bebegin kaygisi mi ?
Bu olayin hazir bulunmak gibi bi durumu oldugunu duusunmuyorum hic.hatta erteleyenlerden alisiyorsun rahatliga sonra hic cesaret edemiyorsun dediklerini duyuyorum bende ki de o sanirim esimle 3 yil flort ardindan 2 yil ayni evdeyiz ve alistik rahatliga..surekli gezmek istiyoruz..bu surec uzasa cesaret isi daha kirilacakti belki..önce mesafesi uzak olan isimden ayrilip evime cok yakin bir yere gectim sonra ilk denemede hamile kaldim sanirim birazda nasip isi...dusunuyorum eylulde dogacak bir daha ki yaza istedigimiz gibi dolasabiliriz..3 veya 5 yil..daha bekleseydik ben yine hazir olmayacaktim..zaten hayatim boyunca kararsiz bir insan oldum:)Merhablar hoşbuldum
Seni çok iyi anlıyorum. Bulantılarım 7. Haftada başladı ben 3. Yılın sonunda düşündüm bebek olması fikrini. Benim de şu bulantılardan sebep eğer diyorum 3 yıl kadar yzun süre beklemeseydim şu an çok sorgulardım erken mi, biraz daha mı bekleseydim diye. Bence hareketlerini falan hissedince bu korkular yerini güzel duygulara bırakacak.
20 yaşında anne oldum çok şükür Allah herkese nasip etsin. Bebeğim doğduğunda oğlum 26 aylık olacak inşallah tabii kısmetay çok isterim insallah :)
maşallah sen kaç yaşında anne oldun? kesiden de korkmuyorum doğumdan da. kesi atılırken uyuşturuluyo ve o an zaten pırt diye kesiyo acı verici bişey olduğunu sanmıyorum. ayy doğum hikayelerini cok severim
Yaa gercekten mi? Herkes oyle diyor dogduktan sonra iyi ki diyeceksin diye..illaki zorluklari olacak ama ne kadar ertelersem erteleyim hazir hissetmek gibi bir durum olmayacakti sanirim..ki ben cok istekliydim simdi bunlari hissetmem bu isin dogasi geregi sanirim..ben cok hazirdim diyen annelerde var ama ben hic oyle hissetmiyorumMerhaba .
Öncelikle insanların dediklerini takmamayı zamanla öğreneceksin. Bebeğin doğduğu zaman sütün var mı yetiyor mu.
Büyüyüce çok zayıf aç mı bırakıyorsun.
Tombiş olunca obez.
Herşeye bir yorum var yani :)
Herşey çok güzel oluyo merak etme.
Şuan annelik duygusu olmayabilir ilk üç ay zor bir dönem. Ve çok küçük. Hareketlerini hissedince doktor cinsiyetini söyleyince ona eşya elbise almak istersin falan . Yavaş yavaş bağlanırsın. .
Ama doğum sonrası çok farklı...
Ben çok dedim, nasıl dayanmışım dokuz ay ya, hamileyken de seviyordum ama doğduktan sonra bambaşka iyiki o zaman böyle tatlı olduğunu bilmiyordum yoksa nasıl dayanırdım..
Yani merak etme şuanki hislerin de hormonlardan öyle düşünmemeye çalış..
Öyle tabi, uzun uzun düşününce zaten şükrediyorum hele bir de yıllarca uğraşıp olmayanları görünce...Bizde gezmeye bayılırız, dediğin gibi artık diğer yaza gezmelere başlarız. İnşallah bebişlerimizde bizi yormazBu olayin hazir bulunmak gibi bi durumu oldugunu duusunmuyorum hic.hatta erteleyenlerden alisiyorsun rahatliga sonra hic cesaret edemiyorsun dediklerini duyuyorum bende ki de o sanirim esimle 3 yil flort ardindan 2 yil ayni evdeyiz ve alistik rahatliga..surekli gezmek istiyoruz..bu surec uzasa cesaret isi daha kirilacakti belki..önce mesafesi uzak olan isimden ayrilip evime cok yakin bir yere gectim sonra ilk denemede hamile kaldim sanirim birazda nasip isi...dusunuyorum eylulde dogacak bir daha ki yaza istedigimiz gibi dolasabiliriz..3 veya 5 yil..daha bekleseydik ben yine hazir olmayacaktim..zaten hayatim boyunca kararsiz bir insan oldum:)
Sgk anlaşmalı özel hastaneler ilaç raporu veriyor diye biliyorum. Hatta crinone jel, progestan, kan sulandırıcı vs için gidip rapor alıyordu arkadaşlarKızlar bişey sorucam size özel hastaneler ilaç raporu verebiliyor mu. Veya mevcut raporda doz la alakalı değişiklik yaoabiliyirmu bilginiz varmi
İlk denemede olduğu için bu duygu karmaşasını yaşıyorsundur canım, ben 5 sene uğraştım hep çok istiyordum ama gerçekten anne olabilecek olgunlukta hissetmem bi kaç seneyi aldı. Şuanda da en çok istediğim şey oldu hamileyim ama bulantılardan ne bebeğe odaklanabiliyorum ne de sevinç heyecan yaşayabiliyorum. Sanki hamile değilim de hastayım. Anca ultrasonda bebeği görünce durumu idrak ediyorum. Çevremde herkesin anneliğine şahit oldum, en uslu bebekte bile annelik zor ama işin içine girince bi şekilde alışılıp gidiyor. Ben 6 senelik evliyim artık hep aynı şeyleri yaşamaktan sıkılmaya başlamıştım, bol bol gezdik eğlendik film dizi izlemenin dibine vurduk ama nereye kadar artık bir bebek hayatımıza farklı bir renk getirecek. İnşallah anne olarak da güzel günlerimiz olurGunaydin kizlar bu sabah ilk defa cıkardim..demekki 8.haftada basliyormus..bir diger konu psikolojim..benim gibi hissedenler var mi? Ilk bebegim 28 yasindayim..sanki tasiyici anneyim..ilk oldugu icin mi bilmiyorum.2 yıllik evliyim esime sürekli erken mi oldu diye soruyorum esim 32 yasinda..o da gulüyor cunku daha oncede istekli olan bendim..simdi biraz daha kalabilirdik sanki diyorum..nasil basedicem diyorum,bunlar guzel gunlerin diyenler oluyor gercekten hayat bitiyor mu diyorum...iyi hissetmiyorum anlayacaginiz..annemle konustum cocuksuz hayatin ne anlami var diyo,bekleyen insanlari dusunuyorum..ilk denemede Rabbim verdigi icin sansliyim diyorum..ilk bebegin kaygisi mi ?
bende 20 yaşındayım, ne güzel ya :)20 yaşında anne oldum çok şükür Allah herkese nasip etsin. Bebeğim doğduğunda oğlum 26 aylık olacak inşallah tabii kısmet
bende çalışıyorum ama memurum bizde sevkli sayıyorlar özel sektörü bilmiyorum ama bi arastırGebelik okulumu varmıs ya süper ama calısıyorum gidemem malesef
Insallah :) cok guzel bir zamanlama :)Öyle tabi, uzun uzun düşününce zaten şükrediyorum hele bir de yıllarca uğraşıp olmayanları görünce...Bizde gezmeye bayılırız, dediğin gibi artık diğer yaza gezmelere başlarız. İnşallah bebişlerimizde bizi yormaz
Merhablar hoşbuldum
Ayy inşallah gümbür gümbür duyarsınız, en hüzel an. Kaydedin derim. Şimdiden hayırlı olsun
Bunu ilk kez duydum hemen istanbul için araştırayım. Ne zaman başlanması gerekiyormuş, 3 aydan önce spor yok demişti doktorum da?
Ayy ne güzel bana ümit oldum, ben de bakıyorum 20. Haftası olup geçmeyenler olunca heralde benim de mi öyle olacak deyip korkuyordum
Seni çok iyi anlıyorum. Bulantılarım 7. Haftada başladı ben 3. Yılın sonunda düşündüm bebek olması fikrini. Benim de şu bulantılardan sebep eğer diyorum 3 yıl kadar yzun süre beklemeseydim şu an çok sorgulardım erken mi, biraz daha mı bekleseydim diye. Bence hareketlerini falan hissedince bu korkular yerini güzel duygulara bırakacak.
Bizde saymazlar herşey sorun zatenbende çalışıyorum ama memurum bizde sevkli sayıyorlar özel sektörü bilmiyorum ama bi arastır
özel sektör zor canım bebekle daha zor Allah yardımcın olsunBizde saymazlar herşey sorun zaten
Ben ogretmenim zaten cocuklari asiri seviyorum...ben daha cok istekli gibiydim..bizim 2.yil 2 yaz gecirdik henüz :) o yüzden biraz burkuluyorum simdi acaba erken mi davrandik falan diye ama bende evde bunalmaya baslamistim..bir de hep gezicez diyoruz misal o ay bir sey cikiyor ya da hayat sartlari orta gelirde olmamiza ragmen el kol bagliyor..iyisi mi bir bebek buyur diye dusunmustum..bir de hemen olmama ihtimalini katmistimki birden olunca sasirdim baya..hayirlisi böyleymis.bebegim gelmeyi tercih etmis..yumurtlama donemine 4 gun varken hic bebek icin caba halinde bile degilken,insanlar pozisyonlari bile ona gore uyguluyor :))) esim dalga geciyor cok mucadeleci bir cocuk olcak o sartlarda tutundu diye :)) umarim gelisiyle kafamdakiler gider..bunlari duusnunce bile vicdan yapiyorum sonra :)İlk denemede olduğu için bu duygu karmaşasını yaşıyorsundur canım, ben 5 sene uğraştım hep çok istiyordum ama gerçekten anne olabilecek olgunlukta hissetmem bi kaç seneyi aldı. Şuanda da en çok istediğim şey oldu hamileyim ama bulantılardan ne bebeğe odaklanabiliyorum ne de sevinç heyecan yaşayabiliyorum. Sanki hamile değilim de hastayım. Anca ultrasonda bebeği görünce durumu idrak ediyorum. Çevremde herkesin anneliğine şahit oldum, en uslu bebekte bile annelik zor ama işin içine girince bi şekilde alışılıp gidiyor. Ben 6 senelik evliyim artık hep aynı şeyleri yaşamaktan sıkılmaya başlamıştım, bol bol gezdik eğlendik film dizi izlemenin dibine vurduk ama nereye kadar artık bir bebek hayatımıza farklı bir renk getirecek. İnşallah anne olarak da güzel günlerimiz olur
Aminn hepimizin inşallah :)özel sektör zor canım bebekle daha zor Allah yardımcın olsun
Bende kan sulandırıcı için alicam da. Normalde vermişti üniversite hastahanesi ama günde bir doz demiş asıl doktorum iki diyo bende iki kullandım hep şimdi alamıyorum elimde var görünüyor onu değiştirmek lazım. Neyse bugün gidip öğrenicem artikSgk anlaşmalı özel hastaneler ilaç raporu veriyor diye biliyorum. Hatta crinone jel, progestan, kan sulandırıcı vs için gidip rapor alıyordu arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?