Hindistancevizinde bi maddeden bahsedilmişti zarariyla ilgili ben de severek yerdim
Ben kakao yağını kaşıntı güzel cilt ve olacakları en aza indirgemek adına

Sen onu bi de bana sor 5 sene uğraştım 5.tüp denemem de geldi. Bi arana parası rahat gitmiştir 5 senede. O yüzden her türlü görmemişlik hakkımızdır
Sabrimizin sonu selamet insallah canim. Kuzularimizi bize bagislasin, sag salim kucagimiza almak nasip olsun. Daha gormeme 12 13 gun var. Ah ahhh nasil bir askmis bu

elwingcim bayadir mesajlarini goruyorum, doktoruna karar verdin mi acaba?? pinar telli celtemeni dusunuyordun sanirim?
Merhaba :) ben pınar hanıma gittim evime 40 dk mesafede batikent ama nedense icime sinmedi.doktor iyi fakat bir guven olusmadi bende..hastanede uzakti degmeyecek onca yola dedim.o yuzden medicanada karar kıldık.simdide seda tamsoy atliman ve ayla aktulay arasindayim.ayla hanimda 1 ay once arkadasim dogum yapti cok memnun kalmis.seda haniminda netteki yorumlari vs..cok olumlu.en azindan hastaneye karar verdim :)))) sigortaylada hem uygun oluyor hem de hastanede dogum yapanlarda memnun..

Niveanin bebeyagi bende de killanma yapmisti ki Ben kilsiz bacaklarini bile almayan biriyim. Daha sonra sanirim lieracti onu kullandim catlak falan hic olmadi bunda da simdi dudaklarim ve karnim cok kuru hazen pul pul bepanten suruyorum yagli olanindan

o zaman hayirli olsun canim doktorun:) peki aylin hanim nasil medicaldeki? Ya da kimleri onerirsin? Sen baya arastirma yaptin diye soruyorum guveniyorum :))

o zaman hayirli olsun canim doktorun:) peki aylin hanim nasil medicaldeki? Ya da kimleri onerirsin? Sen baya arastirma yaptin diye soruyorum guveniyorum :))
Medicalpark yakin mi size :) genel olarak iyi doktorlari pinar hanimda iyi sadece ben i icime sindiremedim.ertan beyede cok iyi deniliyor..aylin hanimi tam bilmiyorum ama olumsuz seyler okudum..zaten bir iki olumsuz yorum yeterli oluyo bende emin olamiyorum sonra.guler yuzune bakmayin vs.denmis :) bir de bana fazla sosyal medya kullanip reklam amaci gudenler samimi gelmiyor..nedense cok unlu doktorlar var zahide kucuk gibi vs.. ama ben uzak duruyorum.nerede yogunluk varsa orada problem olacagi dusuncesindeyim.

cok tesekkur ederim ilginiz icin♡♡ yok yakin degilim. Ben biraz daha arastirayim o zaman. Dedikleriniz kulagima kupe oldu. Sevgiler♡♡♡♡♡

Bana iyi geldi, içinde folik asit ve b vitaminleri var ama biraz pahalı maalesef, 79 tl ye aldım
Bulantiya iyi geldi mi yani? Benim cok bulantim var. Benim kullandigim multivitamin 90 to onu da icemiyorum 3 4 gundur. Icinde folk sist b vitaminleri magnezyum omega balik yagi her sey var ama midem almiyor

cok tesekkur ederim ilginiz icin♡♡ yok yakin degilim. Ben biraz daha arastirayim o zaman. Dedikleriniz kulagima kupe oldu. Sevgiler♡♡♡♡♡
Ne demek :) ben en son huni takacaktim ki en azindan hastanede tamam diyebildim.memorial 11 bin cok pahali geldi.liv cok kalabalik basak hanima iyi diyorlar fakat park yeri dahii yokmus ve randevular iptal ediliyormus..memnun olanlarda var ama ben yinede riske atmak istemedim.diger doktorlarina zaten guvenemedim.geriye medicana kaldi ordada eleye eleye 2ye indim..ve artik yorum vs.okumicam dedim..bezmis duurumdayim:))) bulent alp aydin var o da memorialde yaptiriyormus cok iyi deniliyor.ama ben hastane doktorunu tercih ettigimden dusunmedim ama dusunursen aklinda olsun.kolay gelsin sanada..

Yakin degilsen is cikislari son aylardaki surekli gidisleride goz onunde bulundur birde kalabalik bir hastaneydi gittigimde ben cesaret edeemedim uzakliga :) ve 6.750 dedikten snra ertesi gun 7.700 demelerinede esim sinir oldu sonrada aaa konusmus muyduk oldular...1 gunde zam gelmis yersek :) kime nasil ne dedikleri mechul

cok tesekkurler cevaplariniz icn. ♡♡♡♡♡

Bulantiya iyi geldi mi yani? Benim cok bulantim var. Benim kullandigim multivitamin 90 to onu da icemiyorum 3 4 gundur. Icinde folk sist b vitaminleri magnezyum omega balik yagi her sey var ama midem almiyor
İçeriğinde zencefil de var, tam anlamıyla geçirmedi tabiki ama beni biraz rahatlattığını söyleyebilirim

Yok canım 4 gün bekleyemez sperm :)) erken yumurtlamışsın erken döllenme olmuş haliyle. Benim de 23 aralık gösteriyo o telefon programı ama o gün ilişki olmadı, testle takip ediyordum 30 aralıkta yumurtam çatladı, o gün ilişki oldu haliyle geç döllenme yaşadım ben de :)

Sağlıklı olsun da bebekler :)) bulantısız günler dilerim canım

Benim de karnım çok kuru çatlak olacak diye korkuyorum hindistan cevizi yağı vs alsak başlasak erken mi acaba
Ben 2 gün önce doktoruma danışmıştım hindistan cevizi, kakao, kayısı çekirdeği yağı vb. Kullanılabilir dedi

Bunu ilk kez duydum bi araştırayım
Evet hindistan cevizi yaginin bahsedildigi kadar masum olmadigini ben de dinledim..
Hele de yemeklere koyanlarin cok yanlis bir sey yaptigindan bahsetmisti. Bunlar hep satis stratejileri. Bir urunu cikarip yaglandirip, ballandirip insana aldirtiyorlar. Hic o tongaya dusmedim. En masum seyin bebek yagi oldugu dusuncesindeyim. Bebek yagi bebeklere uygulandigina gore bize de bir zarari olmaz diye umuyorum. Bebek yagi+saf vazelin karisimi yapip, uygulayanlari da gordum. Ben de onu deneyecegim.

Ben süt içmiyorum cnm doktorum süt yerine kefir yoğurt peynir ye sütün hiçbir yararı yok dedi. Ztn gaz yapıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…