Gunaydin
Dun aksam uzeri siddetli bir bas agrisi basladi gece de devam etti su an hafif zonklamalar halinde ne yapmaliyim bilmiyorum.

Sizler nasilsiniz bakalim ?
slm cnmm gecen hafta bende de ikac gun bas agrisi oldu. Cok dikkat et kendine pesine baya grip oldum burnum akmaya baslayinca kesildi agrim salgin var allah sifa versin insallah

Bende sabahları süt içiyorum hergün bi yumurta yemeye çalışıyorum midem bulandıgi günler tabi ki hiç bişey yiyemiyorum nazar değmesin dünle bugün iyiym sanırım benim bebis dün doktordan korktu sakince duruyor :) ama midesi almayanlar doktor bana dedi ki pirinç patates kraker vb bunlarla da günü geçirebilirsin bulantilarin geçene kadar dedi. Normalde sut yoğurt yumurta peynir arası olmayan birisiym şimdi vicdanım rahatsız oluyor yemeye çalışıyorum artık peynire de kaşar peyniri dediler bana burda da okumuştum sanki

Yoo niye erken olsun ki ben her dus sonrası bebe yagı kullanıyorum mesela günlük bakımım arasında kremlenme vs de var ha onu ya
pmısım ya bebek icin bişeyler kullanmısım :)
Ben de hindistancevizi yağı alıp başlayayım o zaman
Hindistan cevizi yağı almayı düşünüyorum ama başka önerisi olan varsa deneyebilirim

Hemşire bana her sabah 1 yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 1kaşık pekmez muhakkak ye dedi tabi midesi alanlar yesin. Ben sabahları tahin pekmez yapıcam başka türlü pekmez zor gider

Dün akşamüstü anneme geldim anne mucizesi mi bilmem akşamdan beri bulantım azaldı öğürme vs hiç yok. Belimde de fena bir ağrı var. Normal diye kendimi teselli etmeye çalışsam da korkuyorum. Yarın bir görsem de kuzumu rahatlasam

Korkma canım korkma anneme gittim mi bende de kalmıyor nedense bulantı falan herşey hazır annen de bulantın geçsin die uğraşıyorsa yiyeceklerle gecio :)

Sebamed mustela ve lierac benim ilerde kullanmayı düşündügüm kremlerden
Su asamada gereksiz olabilir tabi
Annem 2 haftadır görmüyordu beni dün gördü. Aaa karnın çıkmış diyor bebek değil ama o daha şişkinlik sanırım diyorum bebektir bebektir 2 aylık oldun artık diyor karnım bu hızla büyürse yandım kremlere başlamam gerekecek yakında

Korkma canım korkma anneme gittim mi bende de kalmıyor nedense bulantı falan herşey hazır annen de bulantın geçsin die uğraşıyorsa yiyeceklerle gecio :)
Evet haklısın sanırım çünkü hiç mutfağa filan girmedim tabi onun da etkisi var herhalde çünkü ben evde en çok mutfakta problem yaşıyordum

Gazda var yoksa Bebek değildir tabi :)

Lierac herkesin önerdigi ancak fiyat olarak biraz pahalı
Birde acaba ne zaman kullanmaya baslamak gerekir tam olarak onu bilmek lazım gec bile kalmıs olabiliriz aslında :/
Aktarlardanda baharat yaglarından karısımlar yaptıranlar varmıs ama ben öyle seylerden haz etmiyorum kullanmam sanırım

Zaten sanırım önemli olan çatlama olasılığı olan bölgeleri nemli tutmak, cilt kuru olursa daha fazla çatlamaya meyilli oluyor. Ama genetik yatkınlık varsa en pahalı kremi de alsan yine çatlıyor sanırım o yüzden çok para vermeye gerek var mı bilemedim.

Bebe yagı valla cillop gibi nemlendiriyor duştan sonra bi tık sür hafif havluyla nemini al oh mis
senelerdir kullanırım özellikle yazın corap giymememe ragmen herkes corap oldugunu düşünür bacagımda :)

Bebe yagı valla cillop gibi nemlendiriyor duştan sonra bi tık sür hafif havluyla nemini al oh mis
senelerdir kullanırım özellikle yazın corap giymememe ragmen herkes corap oldugunu düşünür bacagımda :)
Ben ilk gebelikte nivea bebek yağı kullanmistim. Killarimi besledi ve baya kalinlastirdi diye bıraktım. Chicco nun çatlak kralını kullandım 8. Ayın sonlarına doğru ilk çatlak oluştu ve doğuma kadar o çatlaklar uzadı.
Caykasigi ani hala hatirliyorum. Göbeğine hafif igne batması gibi yanma olmuştu. Hemen aynaya bakmistim. Mor mor benekler vardı susam tanesi gibi. sonra kasinmaya başladı. Bir tarafimi kasidim ordaki çatlaklar daha cok.
Yani karnımızı vs yerlerini kasimayalim. Memisler de catliyormus onlara da nemlendirici sürün. Benim göbek ve belimde çatlaklar oldu.

Nivea zaten hic bir ürününü kullanmanızı hamile olmasanızda tavsiye etmem
Hep aynı hikaye kılları güclendirdigi
Ben jhonsons baby kullanıyorum hic kıl sorunu yasamadım
Popoya ve baldırlarada sürün diyorlar kremi zaten de genetik olduguna da inanıyorum çokça

Ay benim bugün sorularım bitmeyecek Kızlar ben çalışıyorum ve işimden ötürü gün de 15 müşterim ile görüşmek için onları ziyaret ediyorum araba kullanıyorum kasideler felan bazen kaşıklarım suzlıyor sizce çalışmam zararlı mı bir de yemeği sürekli dışarda yiyorum et tavuk yemiyorum güvenmediğim için bir tek sebze yemekleri ve yoğurt alıyorum sonra aklıma takılıyor ya yıkamadılarsa ah ben ne yapıcam ya iş çok sıkıntı benim hep hareket halindeyiz arabaya bin in sürekli araba

Araba kullandıgın mesafe nasıl ben arac kullanmıyorum ama günümün üc saati serviste geciyor mesela doktor calısmamla ilgili hic bişey demedi
Hem hamilelik hastalık gibi düşünme kendi normal hayatına bi tık daha dikkat ederek devam edebilirsin
Bende öglenleri evden getirmediysem dısardan yiyorum normal hayatımda oldugu gibi devam ediyorum nasıl yıkandıgını nasıl yapıldıgını düşünürsek hic bişey yiyemeyizki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…