Yok henüz duymadık 2 hafta sonra gel dedi,bu arada siteye çok yeniyim,altda çıkan takvimi nasıl çıkartıcam bulamadım ben?
Tam adamına sordun :)

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019

Yapamamıssın ama
Tıklayınız a tıkla ortalarda bi yerde yazıyorsun tarihi sonra en asagıdan kaydetmeyi unutma

Kızlar ben de bugün sağlık ocağına tahlil sonuçlarımı almaya gittim. Herşeye bakmışlar. Ve hemşire benimle bayağa detaylı ilgilendi günlük ne yiyeceğime kadar anlattı. Her sabah muhakkak 1 yumurta, 1kibrit kutusu peynir ve kaşık pekmez muhakkak ye dedi. Akşam ara öğününde de muhakkak 1 avuç kuru üzüm, fındık, badem, ceviz ye dedi. Sanırım demir eksikliği olmasın diye özellikle verdi bunları. Topuklu ayakkabı, dar pantolon giyme artık dedi. Bulantı yapıyorsa su içmek için zorlama kendini çaydan, çorbandan tamamlanır su eksiğin dedi. Bunları size de yazayım dedim. Testler, aşılar, şeker yüklemesi vs hepsinin tarihini elime yazdı verdi.

Bu arada benim bulantılarım başladı ilk hamileliğimde de hayattan soğutmuştu 5 ay tekrar aynı olacak gibi dr. Zofer vermişti fakat mecbur kalırsan içmelisin diyordu şimdi de içmek istemiyorum fakat durum fena,siz ne yapıyorsunuz bulantı için?

Ama su cok önemli demişti doktorum cay vs günde bir tane ic dedi ama suya her zamankinden daha cok ihtiyacın var dedi

Ama su cok önemli demişti doktorum cay vs günde bir tane ic dedi ama suya her zamankinden daha cok ihtiyacın var dedi
Çayı günde 1 bardak açık içebilirsin dedi. Suyu sanırım bulantı kusma yapıyor dedim diye çok zorlama dedi. Siz tabiki içmeye çalışın. Ben biraz zorlasam içtiğim su zaten geri çıkıyor

Çayı günde 1 bardak açık içebilirsin dedi. Suyu sanırım bulantı kusma yapıyor dedim diye çok zorlama dedi. Siz tabiki içmeye çalışın. Ben biraz zorlasam içtiğim su zaten geri çıkıyor
Bak ben hamile kalmadan önce hergün 15 bardak su içerdim fixti bu bi rutinim var onu uyguluyordum ama şuanda dedigin gibi midem almıyor cok 8-10 bardak arası kalıyorum
Hatta onuda ya yesil elma ya salatalık ya limon dilimleyip icebiliyorum sade sade gecmiyor bogazımdan
Sende bi dene istersen

Kesin bilgi ilk gebelikte 19-21 hafta. Öncesinde hissetmek belki minimum 18.haftada olabilir. İlk gebelikse 18 haftanın altında mümkün değil hissedemezsiniz. 2.gebelikte ise 17-18 haftada hissetmeye başlıyor anne. Çünkü ilk gebelikten deneyimi var. 9.haftada bebek hissetmek falan imkansız. 2 cm boyu olan bir canlıyı rahmin derinliklerinde nereye hissediyor soran kadın da gaz hareketini bebek sanmış muhtemelen

Pircici bu haftaki belirtilerimizde artık kilo almaya baslayacagımız yazıyor hazırmısın :)
Hazirim her turlu. Ben de okudum uygulamada. Onumuzdeki haftadan itibaren haftada 400gr kilo alimi yaziyor. Ama kilolu anneler cok kilo almiyor. Zayif kisiler kilo cok aliyor diye bir sey de yaziyor. 73 le devam hemde tatli yememe ragmen. Ben cok kilo alacagimi sanmiyorum. Maksimum 80le girerim insallah. Bir de cok hareket edemiyorum bas donmesi oluyor. Su altin caga girelim yuruyuslere baslqyacagim duzenli olarak. Yalniz cikmiyorum disari tansiyondan dolayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…