Canim öncelikle sakin ol. Ben ilk gebeligimde de bunda da 8 haftalikken duydum kalp atışını. Hatta 8+4 gunluktu kalp atışını gördüğümüzde. Sen sabret dua et. Bırak bebiscik büyüsün. Kendi ne kadar ki kalbi hemen atsin.İşte geçen hafta kalp atışı duyuyorum diyip , başka doktorların duyamaması bizi allak bullak etti , sanki kalbi durmuş , ölmüş gibi düşündük.
Allahım hepimizi sağlıcakla kucağımıza almaya nasip etsin...
Bayıldıklarımdan bir demet :)Bizimle de paylaş canım olur mu
organizasyon falan tutmaya karşıyım da
kendi imkanlarımız la hazırlanabilir kapı süsü
afiş vs gbi şeyler yaptıralabilir masa düzeni kendimiz inşallah.
sık sık çağırıyorsa doğruluk payı
vardır ayda bir defa yeterli 10 günde muayene süren var özelde
ozaman gidersin 15 günde 2 defa gider gibi olur başlarda sık gitmeye bence de gerek
yok bi sorun olmadıkça.
Ben ikiliyi yaparımda üclü dörtlüyü sorun cıkmadıgı sürece istemiyorumBen de yaptırmak istemiyorum zaten ayrıntılı ultrason yaptırcaz orda her şey ortaya çıkıyor o zamana kadar bekleyim diye düşünüyorum
Ama ekstra vitamin verip yönlendiriyorlarmıs yaCanim o tahlillere çok takılma rutin tahlil onlar. Kan grubun, vitanimlerin, su çicegi geçirip gecirmedigin,bhcg, kan degerin gibi standart tahliller. Ha birde hormonlara bakiyorlar. Merak edip stres yapma. Ilk gebeligimde ara ara yaptırmıştı doktorum.
Vitamin desteğine ihtiyaç var mi sen sağlıklı misin anlamak için.
Canim öncelikle sakin ol. Ben ilk gebeligimde de bunda da 8 haftalikken duydum kalp atışını. Hatta 8+4 gunluktu kalp atışını gördüğümüzde. Sen sabret dua et. Bırak bebiscik büyüsün. Kendi ne kadar ki kalbi hemen atsin.
Ben aldim ama bana verdikleri vitamin cok kilo yapti normalde 66 kiloydum bi dusugum oldu o ara dr. Vitamin verdi bana 1 ay kullandim zaren ve hemn yine hamilekaldim ama 4 5 kilo almistim zaten uzerine hamilelikte eklenince suan 72 gectimKızlar aranızda kilo alan var mı ? Benim pantolonlarım acayip sıkıyo hepsinin düğmesini açıp giyiyorum . Mesela öğlen yemeği yiyorum 3 saat snra acıkıyorum deli gibi yarım ekmek yiyorum yine
Ben kızımda yaptım. Sonra pişman oldum. İkinciye yapmayı düşünmüyorum. Belki fikir değiştiririm amaBuarada alısveriş yapmıyorum ama özellikle hastane ve oda kapı süslerine ve lohusa geceliklerine sık sık bakıyorum
Zaten insta sagolsun bi kere bişeye bakınca bi dünya örnegini seriyor önüne
Sahane seyler buldum kapı süslerinde
evet baya almışsn bende 2 kilo aldım sanırım çünkü farkettiriyo yıllardır aynı kilodaydım şimdi fermuarı bile zor çekiyorumBen aldim ama bana verdikleri vitamin cok kilo yapti normalde 66 kiloydum bi dusugum oldu o ara dr. Vitamin verdi bana 1 ay kullandim zaren ve hemn yine hamilekaldim ama 4 5 kilo almistim zaten uzerine hamilelikte eklenince suan 72 gectim
İlk gebelikte öyleydim aman dikkat et. Ben 35 kg aldım. Son aylar kaplumbağa gibiydim.Kızlar aranızda kilo alan var mı ? Benim pantolonlarım acayip sıkıyo hepsinin düğmesini açıp giyiyorum . Mesela öğlen yemeği yiyorum 3 saat snra acıkıyorum deli gibi yarım ekmek yiyorum yine
İnşallah gebeliğim devam etsin o 35e kurban olurum benİlk gebelikte öyleydim aman dikkat et. Ben 35 kg aldım. Son aylar kaplumbağa gibiydim.
Tatlım ben folik asit kullaniyorum. Vitaminler onun icindekiler. Doktorlarimin ikisi de ayriyeten vitamin vermedi.Ama ekstra vitamin verip yönlendiriyorlarmıs ya
Zaten yapacak bişey yok gec kaldık yeterince
Benim minnak üc hafta antibiyotik kullanmama ragmen benleyse baya bi savascı dogacak :)
Yaaa çok tatlısın :) eder eder niye öyle düşünüyorsun. Öyle seyler düşünme.İnşallah gebeliğim devam etsin o 35e kurban olurum ben
Yaaa çok tatlısın :) eder eder niye öyle düşünüyorsun. Öyle seyler düşünme.
İnşallah ya bende folik asit kullanıyorumda işte inşallah degerlerinde cok sıkıntı yokturTatlım ben folik asit kullaniyorum. Vitaminler onun icindekiler. Doktorlarimin ikisi de ayriyeten vitamin vermedi.
Seninki baya güçlü bir bebek için rahat olsun.
Kilo almadım ama gecen hafta gazdan kaynaklı aynı durumdaydım gecti sükürKızlar aranızda kilo alan var mı ? Benim pantolonlarım acayip sıkıyo hepsinin düğmesini açıp giyiyorum . Mesela öğlen yemeği yiyorum 3 saat snra acıkıyorum deli gibi yarım ekmek yiyorum yine
Bana antibiyotik verdiginde kullanacaksın diye üstüne basa basa diretti bende kullandım hemde 1000mglık güclü bi antibiyotikti sizde kullan dediyse kullanın derimSlm kizlar bende 3 gundur griple savasiyorum bi igne yaptilar ikinci gun serum taktilar ve antibiyotik verdi doktor onu pek kullanma taraftari olmadik ama suan asil sorunum tansiyonum surekli yuksek basim cok agriyor tansiyonda dolayi bu yukseklige cozum yokmu dinlenmeye calisyorum ama yine yuksek kolay kolay dusmuyor tuboz hanim sanada bilgilerimi yazdim biyerlerden proyu pek alayamadim henuz acemiyimde yazdiklarim ins ulasmistir. Bayanalr bu yapilan listeyi nerden nasil gorebilirim bilgi verirmisiniz teskkur ederim.
Geçmiş olsun canım iyi misin geçti mi ?
Sor tabi ne olur ne olmazŞükür geçti canım gecede eşim sürekli baktı bişey kalmadı şükür, yarın kontrolüm var benimde yine danışacağım. Korkuyorum yine olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?