Canim öncelikle sakin ol. Ben ilk gebeligimde de bunda da 8 haftalikken duydum kalp atışını. Hatta 8+4 gunluktu kalp atışını gördüğümüzde. Sen sabret dua et. Bırak bebiscik büyüsün. Kendi ne kadar ki kalbi hemen atsin.

Bayıldıklarımdan bir demet :)

Eklentiler

• CE621799-AEF7-4F4C-8EEE-064FD4269C1B.jpeg
    270,9 KB · Görüntüleme: 32
  • A63037B9-F301-4CA5-9B20-D65942E984EA.jpeg
    221 KB · Görüntüleme: 35
  • 47955E0C-BB32-47A5-AD15-019A83D0AD89.jpeg
    320 KB · Görüntüleme: 34
  • 47349991-7299-49D4-B362-91A2F394CC63.jpeg
    235,7 KB · Görüntüleme: 33
  • A14F7B86-F8CE-4667-86E4-D69D1B96E045.jpeg
    330,9 KB · Görüntüleme: 35
Ama ekstra vitamin verip yönlendiriyorlarmıs ya
Zaten yapacak bişey yok gec kaldık yeterince
Benim minnak üc hafta antibiyotik kullanmama ragmen benleyse baya bi savascı dogacak :)

İnşallah canım çok sağol . Dua edicem bol bolll, zor bir süreç olacak ama çarem yok. Allah dualarımızı kabul etisn

Kızlar aranızda kilo alan var mı ? Benim pantolonlarım acayip sıkıyo hepsinin düğmesini açıp giyiyorum . Mesela öğlen yemeği yiyorum 3 saat snra acıkıyorum deli gibi yarım ekmek yiyorum yine

Slm kizlar bende 3 gundur griple savasiyorum bi igne yaptilar ikinci gun serum taktilar ve antibiyotik verdi doktor onu pek kullanma taraftari olmadik ama suan asil sorunum tansiyonum surekli yuksek basim cok agriyor tansiyonda dolayi bu yukseklige cozum yokmu dinlenmeye calisyorum ama yine yuksek kolay kolay dusmuyor tuboz hanim sanada bilgilerimi yazdim biyerlerden proyu pek alayamadim henuz acemiyimde yazdiklarim ins ulasmistir. Bayanalr bu yapilan listeyi nerden nasil gorebilirim bilgi verirmisiniz teskkur ederim.

Kızlar aranızda kilo alan var mı ? Benim pantolonlarım acayip sıkıyo hepsinin düğmesini açıp giyiyorum . Mesela öğlen yemeği yiyorum 3 saat snra acıkıyorum deli gibi yarım ekmek yiyorum yine
Ben aldim ama bana verdikleri vitamin cok kilo yapti normalde 66 kiloydum bi dusugum oldu o ara dr. Vitamin verdi bana 1 ay kullandim zaren ve hemn yine hamilekaldim ama 4 5 kilo almistim zaten uzerine hamilelikte eklenince suan 72 gectim

Ben kızımda yaptım. Sonra pişman oldum. İkinciye yapmayı düşünmüyorum. Belki fikir değiştiririm ama

Ben aldim ama bana verdikleri vitamin cok kilo yapti normalde 66 kiloydum bi dusugum oldu o ara dr. Vitamin verdi bana 1 ay kullandim zaren ve hemn yine hamilekaldim ama 4 5 kilo almistim zaten uzerine hamilelikte eklenince suan 72 gectim
evet baya almışsn bende 2 kilo aldım sanırım çünkü farkettiriyo yıllardır aynı kilodaydım şimdi fermuarı bile zor çekiyorum

İlk gebelikte öyleydim aman dikkat et. Ben 35 kg aldım. Son aylar kaplumbağa gibiydim.

Ama ekstra vitamin verip yönlendiriyorlarmıs ya
Zaten yapacak bişey yok gec kaldık yeterince
Benim minnak üc hafta antibiyotik kullanmama ragmen benleyse baya bi savascı dogacak :)
Tatlım ben folik asit kullaniyorum. Vitaminler onun icindekiler. Doktorlarimin ikisi de ayriyeten vitamin vermedi.
Seninki baya güçlü bir bebek için rahat olsun.

Tatlım ben folik asit kullaniyorum. Vitaminler onun icindekiler. Doktorlarimin ikisi de ayriyeten vitamin vermedi.
Seninki baya güçlü bir bebek için rahat olsun.
İnşallah ya bende folik asit kullanıyorumda işte inşallah degerlerinde cok sıkıntı yoktur

Kilo almadım ama gecen hafta gazdan kaynaklı aynı durumdaydım gecti sükür

Bana antibiyotik verdiginde kullanacaksın diye üstüne basa basa diretti bende kullandım hemde 1000mglık güclü bi antibiyotikti sizde kullan dediyse kullanın derim
Tuzlu yemeyin tansiyona cok etkisi var limon suyu falan icin oda düşürüyor iyi kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…