Gaz sorununu nasil cozdunuz Ben de cok kotuyum yaaaBende bi sabahları erken kalkmakla alakalı olabilir malum iş hayatı icin kusma değilde ögürme oluyor
Kilom da stabil
Cok sükür gaz sorununuda cözdüm @Ates Bocegi sayesinde :)
Benim 9 ay sürmüştü. Umarım senin sürmezayy bende aynen böyleyim. çok uyku ve mide kazınması
sabah oluyor özellikle. kahvaltı yaptıktan sonra geçiyor sürekli değil yani. 3. aydan sonra düzeleceğini düsünüyorum insallah sürmezBenim 9 ay sürmüştü. Umarım senin sürmez
Bi ilac tavsiye etti onu tuvalete de cıkarmıs ama bende gazı cözmesi yettiGaz sorununu nasil cozdunuz Ben de cok kotuyum yaaa
Kusan arkadaslar kilo durumlarınız ne alemde
Bende bulantı pek olmamasına ragmen doktor emedur verdi
Bulanırsa içersin diye
Cok önemli bir etkisi yok demekki ki bu kadar sık önerebiliyorlar
Hanimlar doktor bana bulanti ilaci verdi adi yanlis hatirlamiyorsam zefordu sanirim. Eczaci ac icilmeli yazmis ben tokken bile ilac gorunce oguruyorum nasil ac iceyim yasizin bulanti ilaclari da ac karnina mi?
:) senin kacında randevuMerhaba kızlarBugün 10.haftamızı devirdik. 11'e adım atıyoruz. Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Bir dahaki randevuya 2 hafta var. Özledim yavrumu ☺
Saglıklı beslenmekten iki kilo vermiştim birini geri aldım :)Ben toplam 6 kilo verdim ama kusmuyorum ben
bulantıdan bişey yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum
bakalım sonumuz nasıl olacak çalışıyrum da ayakta nasıl duruyorum
bilmiyorum.
bana da emedur verdi 2 hafta oldu içiyorum
hergün en azından bişeyler yemeye başladım azda
olsa demek faydası var.
evet mide bulantı ilaçları aç karna oluyor maalesef
az suyla iç artık napıcan zaten rahatlatır daha rahat içersin
sonra.
En son 8+0 da gitmistim. 1 ay sonra cagirdi. 12+0 da gidecegim. 18/19 subata falan denk geliyor sanirim. Hem kontrol, hem ikili test için.:) senin kacında randevu
Ben haftasonu gidebildigim icin sadece direk 23 subat diye gün verdi :)En son 8+0 da gitmistim. 1 ay sonra cagirdi. 12+0 da gidecegim. 18/19 subata falan denk geliyor sanirim. Hem kontrol, hem ikili test için.
Canim ben 5 haftalikken yaptirdim tum testlerimi. Bence cok ihmal edildi seninki. Seni strese sokmak icin demiyorum ama cok onemli. Tsh, seker herhangi bir enfeksiyon yada rahatsizlik var mi? hemen bakildi benim. 5 haftalik yaptirdim. Tum sonuclar zaten 3 gunde falan cikti. Hemen cagirdi kontrele. Kalsiyumdan potasyuma magnezyuma kadar hepsine bakildi. Ve hepsi de ust sinira yakin cikti. Ama dusuk deger cikanlara ona gore beslenme veya takviye veriliyor.Ben haftasonu gidebildigim icin sadece direk 23 subat diye gün verdi :)
Sen testlerini yaptırınca götürüp gösterdinmi veya mail attın mı ne zaman istiyor sonucları görmek kendi hastalıgımdan bicok seyi soramadım :)
Bu kan testlerini kimi doktor hic istemiyormus. Burada biri yazmisti. Oyle sacmalik mi olur? Anne de tiroid sorunu olabilir ki cok tehlikeli bu ulkemizde de cogu kiside var problem, yuksek seker olabilir. Her sey olabilir. ne kadar erken yapilip, teshis konulursa o kadar iyi... Benim doktorum boyle olsa aninda degistiririm. Bebegin en onemli gelisim sureci ilk uc ay. Annede sorun varsa bu donemde bebege de yansiyabilir bu. Bu konuda hic pollyanacilik yapmayacagim. Kan testi hala yaptirmayanlar, doktoru istemeyenler en azindan aile hekimine gidip bir cok testi orada yaptirabilir. Sonucu da aile hekimine gosterebilir.Ben haftasonu gidebildigim icin sadece direk 23 subat diye gün verdi :)
Sen testlerini yaptırınca götürüp gösterdinmi veya mail attın mı ne zaman istiyor sonucları görmek kendi hastalıgımdan bicok seyi soramadım :)
Devlet hastanelerinin cihazlari biraz eski. En azindan benim bulundugum bolgede. Bu sebeple ozele gidiyorum. Ilk gittigimde 4+4 idim. Devlette keseyi bile goremedi. 2 gun sonra ozele gittim neredeyse 1cme yakin kese vardi. Goruntuler flu ciktigi icin olcumleri duzgun yapamiyorlar ve kafa karisikligina sebep oluyorlar. Resmen hamile degilmisim gibi eve donmustum devlete gittigimde. Ama hamileydim emindim yani.Benimde 22 sinde randevum. Muhtemelen 2li taramayi da yaptırır. Ama devlet hastanesine de gittim. O 12sinde çağırdı.
2 doktor kafa karıştırıyor ama daha devlette mi,yoksa özelde mi doğum yapacağıma karar veremedim. Aslında gönlüm özel konforunda devlet istiyor ama öyle bir hastane var mi bilmiyorum. 12 sinde sorup öğrenirim.
Bir de hangi doktor ilgiliyse ( devlette cok hasta oldugu icin ilgi alaka sifir oluyor) onu tercih et. Bir de devlette hijyen yok yani. Her yer multeci kayniyor. Ben cok haz etmedim. 1 hasta geliyo butun sulale yaninda gelmis. Ve buradaki devlette esimi odaya almadilar. Nasil sinir olduk. Hic bir sekilde erkek sokmuyoruz odaya dedi. Boyle sacmalik mi olur yaaa hangi devirde yasiyoruz.Benimde 22 sinde randevum. Muhtemelen 2li taramayi da yaptırır. Ama devlet hastanesine de gittim. O 12sinde çağırdı.
2 doktor kafa karıştırıyor ama daha devlette mi,yoksa özelde mi doğum yapacağıma karar veremedim. Aslında gönlüm özel konforunda devlet istiyor ama öyle bir hastane var mi bilmiyorum. 12 sinde sorup öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?