HoşgeldinizArkadaşlar merhaba, aranıza şimdi katılmak istedim. Çünkü bekleyip, netleştirmek istedim. Bir oğlum var 9 yaşında. 3 yılda 2 düşük 1 kürtaj yaşadım. Genetik sperm artı bir sürü tahlil yaptırdık. Tahlil sonucunda genetik olarak ve igg de kan pıhtılaşması çıktı. Kimse anlayıp veya ilgilenip sende bu var demedi. Hep bu formları okuyarak birşeyler yaptım. En son ki Dr uma tahlilleri götürdügümde kan pıhtılaşmasını söyledi ama hamile kaldıktan sonra gel dedi. Keşke o kadar beklese diye geçirdim içimden. Yinede denedim say günüme 3 gün kala pembe kahve lekeler gelmeye başladı. Hemen idrar tahlili yaptım. Pozitif çıktı. Akşamına kan o da 89 çıktı. Ama belli ki düşecekti. Çünkü öbürleri de böyle başlamıştı. Tavsiye üzerine tam sat günümde başka bir Dr A gittim. Geç kalmışsın birleşmeden 10 gn sonra kan testi yapıp lekelenme başlamadan gelmen gerekti. Elimizden geleni yapacağız dedi. Clexan 4000 sabah akşam progestan ignesi ve hapı vajinal fitil folik asit ve coraspin verdi. Ertesi gün lekelenme kesildi .5+3 te sadece keseyi gördük. Bugünde yani 6+3 te kalp sesini duydum elhamdülillah. Dogru tedavi çok önemli dogru Dr. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Birbirimize dua edelim inşallah. Yas 35 sat 21 Aralık hastane medicana 2. Çocuk 74 kilo İstanbul tahmini doğum tarihi 27.09.2019 Eklerseniz sevinirim.
İnşallah canım sanırım dış gebelik kimyasal boş gebelik tarzı şeyler de oluomuş burda okudum ona takıldım düşük mü acaba diye çarşamba tekrar vercem kan. İnşallah sağlıkla gelir hepimizin bebekleriBen adetim 11 gün geçince yaptırmıştım beta hcg 460 çıkmıştı, normal bence senin de, iki güne bir ikiye katlıyor değer.
Merhaba arkadaşım benimde hiç doğumum yok bu yaşadıklarını 1 buçuk senede 2 boş 1 dış gebelik geçirerek yaşadım. kolay değil bendede heterozigot mutasyon saptandı. clexen iğne kullanıyorum bende 6+ 3 te kalp atışını vajinal net olarak duydum. 6 gündür kusuyorum ama bu gün ne bulantım var nede. gögğüsümde hassasiyet çok korkuyor insan. 4. defa aynı şeyleri kullanmaktan . Allah yardımcımız olsunn..Arkadaşlar merhaba, aranıza şimdi katılmak istedim. Çünkü bekleyip, netleştirmek istedim. Bir oğlum var 9 yaşında. 3 yılda 2 düşük 1 kürtaj yaşadım. Genetik sperm artı bir sürü tahlil yaptırdık. Tahlil sonucunda genetik olarak ve igg de kan pıhtılaşması çıktı. Kimse anlayıp veya ilgilenip sende bu var demedi. Hep bu formları okuyarak birşeyler yaptım. En son ki Dr uma tahlilleri götürdügümde kan pıhtılaşması olduğunu söyledi ama hamile kaldıktan sonra gel dedi. Keşke o kadar beklese diye geçirdim içimden. Yinede denedim sat günüme 3 gün kala pembe kahve lekeler gelmeye başladı. Hemen idrar tahlili yaptım. Pozitif çıktı. Akşamına kan tahlili o da 89 çıktı. Ama belli ki düşecekti. Çünkü öbürleri de böyle başlamıştı. Tavsiye üzerine tam sat günümde başka bir Dr A gittim. Geç kalmışsın birleşmeden 10 gün sonra kan testi yapıp lekelenme başlamadan gelmen gerekti. Elimizden geleni yapacağız yinede dedi. Clexan 4000 sabah akşam, progestan ignesi ve hapı, vajinal fitil, folik asit ve coraspin verdi. Ertesi gün lekelenme kesildi .5+3 te sadece keseyi gördük. Bugünde yani 6+3 te kalp sesini duydum elhamdülillah. Dogru tedavi çok önemli dogru ve doğru Dr. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Birbirimize dua edelim inşallah. Yas 35, sat 21 Aralık, hastane medicana, 2. Çocuk 74 kilo, İstanbul, tahmini doğum tarihi 27.09.2019. Eklerseniz sevinirim.
Amin. Rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın inşallahHoşgeldinizinşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza
Merhaba arkadaşım benimde hiç doğumum yok bu yaşadıklarını 1 buçuk senede 2 boş 1 dış gebelik geçirerek yaşadım. kolay değil bendede heterozigot mutasyon saptandı. clexen iğne kullanıyorum bende 6+ 3 te kalp atışını vajinal net olarak duydum. 6 gündür kusuyorum ama bu gün ne bulantım var nede. gögğüsümde hassasiyet çok korkuyor insan. 4. defa aynı şeyleri kullanmaktan . Allah yardımcımız olsunn..
İnşallah hayırlısı. Hepimizin bebeğini korusun rabbim...Amin. Rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın inşallah
Yoktur birşey inşallah. Çok kafaya takılınca da böyle oluyor. Biraz daha kendini dinleyip Dr una danış istersen
Aynen bende öyleyim yaa instada yemek filan görünce telefonu atasim geliyor hatta abartmiyirum yemek yazarken bile için bir tuhaf oluyorAynen bende oruc tutsam yeridir.
bir lokma alasım yok düşünmek bile midemi bulandırıyor eşyalar duvarlar herşey üstüme üstüme geliyor gibi tv bile açmıyorum midem bulanıyor konuşmalardan die :)
Hayirli olsun canim Allah kucagimizada almayi nasip etsin bende kullaniyorum cleaxne gunde 1 taneArkadaşlar merhaba, aranıza şimdi katılmak istedim. Çünkü bekleyip, netleştirmek istedim. Bir oğlum var 9 yaşında. 3 yılda 2 düşük 1 kürtaj yaşadım. Genetik sperm artı bir sürü tahlil yaptırdık. Tahlil sonucunda genetik olarak ve igg de kan pıhtılaşması çıktı. Kimse anlayıp veya ilgilenip sende bu var demedi. Hep bu formları okuyarak birşeyler yaptım. En son ki Dr uma tahlilleri götürdügümde kan pıhtılaşması olduğunu söyledi ama hamile kaldıktan sonra gel dedi. Keşke o kadar beklese diye geçirdim içimden. Yinede denedim sat günüme 3 gün kala pembe kahve lekeler gelmeye başladı. Hemen idrar tahlili yaptım. Pozitif çıktı. Akşamına kan tahlili o da 89 çıktı. Ama belli ki düşecekti. Çünkü öbürleri de böyle başlamıştı. Tavsiye üzerine tam sat günümde başka bir Dr A gittim. Geç kalmışsın birleşmeden 10 gün sonra kan testi yapıp lekelenme başlamadan gelmen gerekti. Elimizden geleni yapacağız yinede dedi. Clexan 4000 sabah akşam, progestan ignesi ve hapı, vajinal fitil, folik asit ve coraspin verdi. Ertesi gün lekelenme kesildi .5+3 te sadece keseyi gördük. Bugünde yani 6+3 te kalp sesini duydum elhamdülillah. Dogru tedavi çok önemli dogru ve doğru Dr. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Birbirimize dua edelim inşallah. Yas 35, sat 21 Aralık, hastane medicana, 2. Çocuk 74 kilo, İstanbul, tahmini doğum tarihi 27.09.2019. Eklerseniz sevinirim.
Ozeldeki drum.Demir ilacını kim verdi
Canim pozitif düşün. 2 gün sonra aynı saatlerde tekrar test yaptir önemli olan 2ye katlanması. Dış gebelikte değerler çok yüksek oluyormuş diye biliyorum.Mrb kızlar benim de bugün belli oldu beta hcg 109 çıktı gebelik testi de silik ikinci çizgi. Adetim 5gün gecikti. Adet günü bir damla kan geldi çok az da ara ara pembe akıntı ama baya az. Sizce değerim nasıl ? Doktora sonucu gösteremedim kadın doğuma yer bulamadım daha doğrusu aile hekimliğinde baktrdm internetten baktım sonuca da. Dış gebelik falan olanilir mi ben test pozitif olunca tamam diyordum hep ama çok zormuş bu işler inşallahAllah nasip ederse sağlıklı sıhhayli eylülde gelecek sanırım bebeiş. Sat ım 28aralıtı
Ben de onlara takılmıştım, bebeği görmeden rahat edemedim senin gibi, iyi düşün iyi olsun, vesvese yapıyoruz :)İnşallah canım sanırım dış gebelik kimyasal boş gebelik tarzı şeyler de oluomuş burda okudum ona takıldım düşük mü acaba diye çarşamba tekrar vercem kan. İnşallah sağlıkla gelir hepimizin bebekleri
Arkadaşlar merhaba, aranıza şimdi katılmak istedim. Çünkü bekleyip, netleştirmek istedim. Bir oğlum var 9 yaşında. 3 yılda 2 düşük 1 kürtaj yaşadım. Genetik sperm artı bir sürü tahlil yaptırdık. Tahlil sonucunda genetik olarak ve igg de kan pıhtılaşması çıktı. Kimse anlayıp veya ilgilenip sende bu var demedi. Hep bu formları okuyarak birşeyler yaptım. En son ki Dr uma tahlilleri götürdügümde kan pıhtılaşması olduğunu söyledi ama hamile kaldıktan sonra gel dedi. Keşke o kadar beklese diye geçirdim içimden. Yinede denedim sat günüme 3 gün kala pembe kahve lekeler gelmeye başladı. Hemen idrar tahlili yaptım. Pozitif çıktı. Akşamına kan tahlili o da 89 çıktı. Ama belli ki düşecekti. Çünkü öbürleri de böyle başlamıştı. Tavsiye üzerine tam sat günümde başka bir Dr A gittim. Geç kalmışsın birleşmeden 10 gün sonra kan testi yapıp lekelenme başlamadan gelmen gerekti. Elimizden geleni yapacağız yinede dedi. Clexan 4000 sabah akşam, progestan ignesi ve hapı, vajinal fitil, folik asit ve coraspin verdi. Ertesi gün lekelenme kesildi .5+3 te sadece keseyi gördük. Bugünde yani 6+3 te kalp sesini duydum elhamdülillah. Dogru tedavi çok önemli dogru ve doğru Dr. Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Birbirimize dua edelim inşallah. Yas 35, sat 21 Aralık, hastane medicana, 2. Çocuk 74 kilo, İstanbul, tahmini doğum tarihi 27.09.2019. Eklerseniz sevinirim.
Tamam canım yarın tekrar gidicem inşallah katlar ikiye dualarınızı eksik etmeyinCanim pozitif düşün. 2 gün sonra aynı saatlerde tekrar test yaptir önemli olan 2ye katlanması. Dış gebelikte değerler çok yüksek oluyormuş diye biliyorum.
Bende kızımda aşırı uyuyordum ve midem çok kazınırdı. Bunda henüz bi şey başlamadı. Beklemedeyim:)Tamam canım
Bende uyku ve halsizlik fazlasıyla var
Birde kasık ağrısı
Kızımda da durmadan uykum gelirdi
8. Haftadan sonra bulantım filan olmuştu
Geçmiş olsun canım iyi misin geçti mi ?Şimdi söndüler canım, iki gün sonra kontrolüm var o zamana kadar artmazsa gidip soracağım canım
Midem kazınmıyo ama bu hormonlar çok fena yaBende kızımda aşırı uyuyordum ve midem çok kazınırdı. Bunda henüz bi şey başlamadı. Beklemedeyim:)
ayy bende aynen böyleyim. çok uyku ve mide kazınmasıBende kızımda aşırı uyuyordum ve midem çok kazınırdı. Bunda henüz bi şey başlamadı. Beklemedeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?