Amin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah güzel dileklerin için çok sağol canımRabbim kucagimiza alacagimiz gunleri gormeyi nasip etsin. Ne guzel kalabalik ailesiniz ve bir birey daha girecek yuvaniza. Saglik, bereket, huzur ve bol bol sevgi getirsin insallah evlatlarimiz. Boyle haberler aldikca cok mutlu oluyorum
Ohhh cok sukur sonunda dogru tarihe ulastin. Ya boyle takilmamin sebebi simdi doktora gittiginde doktor sana 8 haftalik diyecek, sen programda 9+4 gorup uzuleceksin bebegim geride diye.. iyi oldu gule gule floooooo ☺
Ay hayırlı olsun maşallah baya kalabalık olcaksınız :)Selam güzel anne adayları geçenler de yazmıştım salı günü doktor kontrolün vardı keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum. Ama ilginç olan bizimki süpriz bir bebek oldu iki oğlum bir kızım vardı hiç beklemediğimiz bir anda oldu başka bi rahatsızlıktan dolayı doktora gitmiştim öyle öğrendim ilk kadın doğum muayenesine kadar da inanamadım doktordan eve gelince çocuklara söyledim hepsi çok sevindiler hele de büyük oğlum çok duygusal sarıldı boynuma kardeşim mi olacak diye ağladı beni de ağlattı kızımda sürekli karnımı seviyor burdamı şimdi kardeşim diye ben bu kadar sevişmelerini beklemiyordu tepki verirler diyordum ama çok sevindiler Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Oh maşallah hayırlı olsun :)Canlar doktordan ciktim sonunda gorundu minigim Allahima bin sukur Allah herkese nasip etsin. Kalp atisi dusukte olsa kisa sureli duyduk.Ama doktor atıs sayisini filan hicbir sey soylemedi. Folik asit ve progestana devam dedi. Kan degerlerim dusuk midem daha cok bulanir diye ilaci simdilik vermiyormus. Ekstradan bulantı ilaci verdi.
Ve sizin de dediginiz gibi progestani alttan da kullanabilecegimi soyledi. Allah hep mutlu haberler vermemizi nasip etsin. Insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz.
Ay hayırlı olsun maşallah baya kalabalık olcaksınız :)
Yaş kaç buarada
Merhaba hayırlı gebelikler benim de bir hafta geri sizin nasıl kalp atışları sayısı ritmi iyi dedi doktor ama dün bel ağrım oldu baya kanamam olmadı
Ovulasyon zamanı icin onu tavsiye etmişlerdi o naapsın
Ben geriden gelmesine değilde her doktora gittiginde yeni bir sorun cıkmasına üzülüyorum daha cok
Bakalım bu cumartesi insallah normale dönmüşüzdür :)
Aynen canım 33 yaşımdayım büyük oğlum 15 ortanca 11 minik prensesin de 5 yasındaAy hayırlı olsun maşallah baya kalabalık olcaksınız :)
Yaş kaç buarada
Merhaba hayırlı olsun sanada :)Merhaba hayırlı gebelikler benim de bir hafta geri sizin nasıl kalp atışları sayısı ritmi iyi dedi doktor ama dün bel ağrım oldu baya kanamam olmadı
Oo erken evlenmişiz :)Aynen canım 33 yaşımdayım büyük oğlum 15 ortanca 11 minik prensesin de 5 yasında
Çok sevindim canım maşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanlar doktordan ciktim sonunda gorundu minigim Allahima bin sukur Allah herkese nasip etsin. Kalp atisi dusukte olsa kisa sureli duyduk.Ama doktor atıs sayisini filan hicbir sey soylemedi. Folik asit ve progestana devam dedi. Kan degerlerim dusuk midem daha cok bulanir diye ilaci simdilik vermiyormus. Ekstradan bulantı ilaci verdi.
Ve sizin de dediginiz gibi progestani alttan da kullanabilecegimi soyledi. Allah hep mutlu haberler vermemizi nasip etsin. Insallah hepimiz sorunsuz atlatiriz.
Gunde 2 fincan ihlamur disinda baska bitki cayi tuketmemelisin. Sahsen ben nane limon bile tuketmem. nanenin rahim kastirici etkisi var, fazla tuketildiginde dusuge sebep oluyor. Nane limon cayina bi tutam nane koyulmuyor sonucta. Yemeklere az miktarda konulabilir onda sorun olmaz. benim kendime yaptigim bir cay var. Azcik ihlamur, ayvanin kabugu, elma kabugu ve 1er dilim ayva ve elma, 2 dilim limon. Ihlamur haric hepsini 3 4 dakika kaynatirsin, en son ihlamur atarsin bir tutam ve altini kapat ocagin. Hafif ilininca icine bal ve istersen biraz daha limon takviyesi. Oh mis. Hem tadi cok guzel, hem de sifa deposu. Eve gittiginde aksam yap bakalim. Faydasini gorursun umarim.Aynen aynen bende kaç gün raporluydum ilk hasta oldugumda
Kimyasal gebelik üstüne düşük riskli gebelik derken kimseye söylememe kararım var bi siz biliyosunuz bi eşim :)
Acıklama yapmak herkese gitti demek cok koymustu yeniden yasamak istemiyorum Allah nasip ederde bi olumlu yorum alabilirsem doktordan artık o zaman acıklayacagım
Bide kurumsal firma maske de takamam sanırım :)
Bitkisel tüketme dedigin ne tam olarak cay falansa icmiyorum aksam bi ıhlamur içerim
Bagırsaklarımda sorun yok simdilik sükür sadece su icsem gaz yapıyor
Bide huyda değişiyormudur nedir günde en az 15bardak su içerdim simdi 5 bardak tiksinerek iciyorum limon koymasam onuda içemicem
Çok tesekkür ederim tavsiyeler icin :)
Gozun aydin canim ☺ Saglikla devam etsin gebeliginCanlar doktordan ciktim sonunda gorundu minigim Allahima bin sukur Allah herkese nasip etsin. Kalp atisi dusukte olsa kisa sureli duyduk.Ama doktor atıs sayisini filan hicbir sey soylemedi. Folik asit ve progestana devam dedi. Kan degerlerim dusuk midem daha cok bulanir diye ilaci simdilik vermiyormus. Ekstradan bulantı ilaci verdi.
Oh maşallah hayırlı olsun :)
Bazı ultrason cihaz fotolarında kalp atıs ritmi boyu vs yazar
Boyunu veya kac haftalık oldugunu söyledimi
Aynen canım hayırlısı olsun ben çocuklarla birlikte büyüdümOo erken evlenmişiz :)
Yasıtız ama nasipse benim ilk olcak
Ohh kış cayı gibi olmus denicem mutlaka cok sagolGunde 2 fincan ihlamur disinda baska bitki cayi tuketmemelisin. Sahsen ben nane limon bile tuketmem. nanenin rahim kastirici etkisi var, fazla tuketildiginde dusuge sebep oluyor. Nane limon cayina bi tutam nane koyulmuyor sonucta. Yemeklere az miktarda konulabilir onda sorun olmaz. benim kendime yaptigim bir cay var. Azcik ihlamur, ayvanin kabugu, elma kabugu ve 1er dilim ayva ve elma, 2 dilim limon. Ihlamur haric hepsini 3 4 dakika kaynatirsin, en son ihlamur atarsin bir tutam ve altini kapat ocagin. Hafif ilininca icine bal ve istersen biraz daha limon takviyesi. Oh mis. Hem tadi cok guzel, hem de sifa deposu. Eve gittiginde aksam yap bakalim. Faydasini gorursun umarim.
Yok değildir 100e düşük dedi benimki 95 baska bişeydir zaten bissürü rakamlar yazıyor orda ne nedir bilmiyoruz :)7+1 dedi . Ultrason cihaz fotografindan anlamiyorum ama sadece bir yerde 95 yaziyor olsa olsa odur heralde
Hahaha cok tatlı ya :)Aynen canım hayırlısı olsun ben çocuklarla birlikte büyüdümtabiki o zamanlar çok cahildim insan yaş aldıkça sahada bilinçli oluyor hepsinde farklı bir duygu oluyor ilk oğlumu kucağıma aldığımda annem ablası bak gi ne tatlı demişti hala söyler güleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?