- Konu Sahibi minikkalbim
-
Şu an netlerin nasıl denemeye girmişsindır değil mi. Baya çok istiyormuş puan olarakEvet çok ama malesef hukuk icin ozel üniversite harici 3.sınıftan başlatan yerin puanı 303 ve 90 net e tekabül ediyor (eşit ağırlık)
Sıfır matematik de 60 soruda 43 yaptım. Temelim şuan var yani. Ama intibak denemeleri çok zor oluyor iki net zor yapıyorum çünkü hiç konuları anlamıyorum artık aptal gibi gidip geliyorum. Onun harici her hafta dershane de deneme oluyor onda olan net 11 falan çok düşük yani hiç motivasyonum yok benim kızlar ya hiç canım istemiyorum öğrenmeye kapalıyim resmenŞu an netlerin nasıl denemeye girmişsindır değil mi. Baya çok istiyormuş puan olarak
43 matematik mi yaptın süper değil mi bu. Diğer netler nasıl yani o kadar zor mu soruyorlarSıfır matematik de 60 soruda 43 yaptım. Temelim şuan var yani. Ama intibak denemeleri çok zor oluyor iki net zor yapıyorum çünkü hiç konuları anlamıyorum artık aptal gibi gidip geliyorum. Onun harici her hafta dershane de deneme oluyor onda olan net 11 falan çok düşük yani hiç motivasyonum yok benim kızlar ya hiç canım istemiyorum öğrenmeye kapalıyim resmen
Canım sıfır matematik de 43 yani temel dediğimiz kısım. İntibak in kiler zor oluyor43 matematik mi yaptın süper değil mi bu. Diğer netler nasıl yani o kadar zor mu soruyorlar
Anladım canım elimizden geleni yapalım biz inşallah daha iyi olur netler gün geçtikçeCanım sıfır matematik de 43 yani temel dediğimiz kısım. İntibak in kiler zor oluyor
Hiç dgs denemesi yapmadım net olarak bilemicem ama çok kötü değilim diye düşünüyorum matematik puan getirmiyor bana ama yinede yapmam gerek kazanmak içinSeninn nasıl matematik
İnşallah canım hepimiz yapalımİnşallah sende yaparsın ya
Evet az olmuş birazcık çocuklardan anca bu kadar fırsat kalıyordurBugün 44 soru Türkçe ve bölme bölünebilme konuya bakabildim sadece soru çözmeye vakit bulamadım çok az değil mi kızlararttırmak gerek çalışmaları
Heh merak ettiklerimden biri buydu. En çok dersi muaf edecek okulu nasıl bulabilirim? Bi kaç kez telefonla ulaşmaya calıstım ya acmıyorlar ya da kem küm belirsiz cümlelerEvet çok ama malesef hukuk icin ozel üniversite harici 3.sınıftan başlatan yerin puanı 303 ve 90 net e tekabül ediyor (eşit ağırlık)
Yok yok hergün uğrarım. Bi ara kaç net yapmalıyım diye bende bi hedef koyayım önüme. Sadece mattan 30 net çıkarmaya çalışcam sözelin. Getirisi pek olmaz galibaYine yalnız bırakma canım buraları. Bende sanırım min 75 net yapsam yetiyor gibi ama o netler nasıl yapılır bilemiyorum
Benim ders muafiyeti hakkında bir bilgim yok sadece bi arkadaşa sordum oda hukuk icin 3 ten başlatıyor dedi o şekilde öğrendim. Yks ayt yi sormuşsun bunların zaten içeriği ile dgs nin içeriği ayrı atıyorum türkçe de özne yüklem soruyorsa dgs de sözcukte anlam, paragrafta anlama yorumlama tarzı sorular oluyor. Ben dgs yi etkileyeceğini düşünmüyorum dershane dede öyle birşey soylenmedi eğer senin düşündüğün gibi bir şey olsa idi zaten söyler lerdi. Ama yinede öyle birşey duyarsam ben haber veririm canım
Benimde aynı bugün temizlik yapıcam geometri etüt u var gitmek istemiyorumGeç kalktım offff ve bugünde temizlikte geçecek sanırım neden bu kadar uykuya yenik düşüyorum kızlar sizin günlük rutininiz nasıl bana Bi el atın nolurrrr
Git canım yaa mutlaka faydası olur gelince yaparsın temizliğiBenimde aynı bugün temizlik yapıcam geometri etüt u var gitmek istemiyorum
Bende motivasyon eksikliği var ya sen nasıl çalışıyorsun mesela ben m içimden gelmiyor gerçi benimki pskolojik sorunlar lâ alakalı yüksek ihtimalGit canım yaa mutlaka faydası olur gelince yaparsın temizliği
Bende kitabı elime alınca bin türlü şey geliyo aklıma o yüzden tüm işlerimi halledeyim rahat rahat çalışırım diyorum bu sefer derse vakit kalmıyor bide geçen farkettim çok vakit kaybediyorum normalde normalde mesela yarım saatte çözebileceğim bir testin başında akşamı ediyorum bundan sonra dakika tutarak çözeceğim o zaman süre geçiyor diye oyalanmam en azından. Sende kendine hedef koy ama yapabileceğin kadar olsun ki yaptığını görünce daha iyisini yapmaya çalışBende motivasyon eksikliği var ya sen nasıl çalışıyorsun mesela ben m içimden gelmiyor gerçi benimki pskolojik sorunlar lâ alakalı yüksek ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?