2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Şu an netlerin nasıl denemeye girmişsindır değil mi. Baya çok istiyormuş puan olarak
Sıfır matematik de 60 soruda 43 yaptım. Temelim şuan var yani. Ama intibak denemeleri çok zor oluyor iki net zor yapıyorum çünkü hiç konuları anlamıyorum artık aptal gibi gidip geliyorum. Onun harici her hafta dershane de deneme oluyor onda olan net 11 falan çok düşük yani hiç motivasyonum yok benim kızlar ya hiç canım istemiyorum öğrenmeye kapalıyim resmen

43 matematik mi yaptın süper değil mi bu. Diğer netler nasıl yani o kadar zor mu soruyorlar

Evet çok ama malesef hukuk icin ozel üniversite harici 3.sınıftan başlatan yerin puanı 303 ve 90 net e tekabül ediyor (eşit ağırlık)
Heh merak ettiklerimden biri buydu. En çok dersi muaf edecek okulu nasıl bulabilirim? Bi kaç kez telefonla ulaşmaya calıstım ya acmıyorlar ya da kem küm belirsiz cümleler

Yine yalnız bırakma canım buraları. Bende sanırım min 75 net yapsam yetiyor gibi ama o netler nasıl yapılır bilemiyorum
Yok yok hergün uğrarım. Bi ara kaç net yapmalıyım diye bende bi hedef koyayım önüme. Sadece mattan 30 net çıkarmaya çalışcam sözelin. Getirisi pek olmaz galiba

G Gandree92 aa bide bişi sorcam. tyt ayt diye yeni sistem geldi ya hani az çok anlamışsındır dgs ye de yansıyor mu soru tipleri vs.

G Gandree92 aa bide bişi sorcam. tyt ayt diye yeni sistem geldi ya hani az çok anlamışsındır dgs ye de yansıyor mu soru tipleri vs.
Benim ders muafiyeti hakkında bir bilgim yok sadece bi arkadaşa sordum oda hukuk icin 3 ten başlatıyor dedi o şekilde öğrendim. Yks ayt yi sormuşsun bunların zaten içeriği ile dgs nin içeriği ayrı atıyorum türkçe de özne yüklem soruyorsa dgs de sözcukte anlam, paragrafta anlama yorumlama tarzı sorular oluyor. Ben dgs yi etkileyeceğini düşünmüyorum dershane dede öyle birşey soylenmedi eğer senin düşündüğün gibi bir şey olsa idi zaten söyler lerdi. Ama yinede öyle birşey duyarsam ben haber veririm canım

Geç kalktım offff ve bugünde temizlikte geçecek sanırım neden bu kadar uykuya yenik düşüyorum kızlar sizin günlük rutininiz nasıl bana Bi el atın nolurrrr

Bende motivasyon eksikliği var ya sen nasıl çalışıyorsun mesela ben m içimden gelmiyor gerçi benimki pskolojik sorunlar lâ alakalı yüksek ihtimal
Bende kitabı elime alınca bin türlü şey geliyo aklıma o yüzden tüm işlerimi halledeyim rahat rahat çalışırım diyorum bu sefer derse vakit kalmıyor bide geçen farkettim çok vakit kaybediyorum normalde normalde mesela yarım saatte çözebileceğim bir testin başında akşamı ediyorum bundan sonra dakika tutarak çözeceğim o zaman süre geçiyor diye oyalanmam en azından. Sende kendine hedef koy ama yapabileceğin kadar olsun ki yaptığını görünce daha iyisini yapmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…