- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
-
Dgs 657 yayinevininkini cektirdim baslamadim onaKonu çalışıp bütün sorularını çözüyor musun nasıl yapsak ki ben matematikten daha önce çalıştığım konuların kısa yollarını unuttum gibi geliyor. Kitap hangi yayın çektirdin benimde almam lazım ama çekecek yer yok yakınımda
Yıllar önce öylesine girmiştim ilk mezun olduğumda hiç önemsedim dgs yi çok kızıyorum kendime şimdi anca aklım başıma geldi diyeBu arada bi tavsiye olarak benim hocam matematik soru bankasini almabeyin yakiyor. Arkadasim gecen sene dershaneye giderken tavsiye etmemis sorulari zor sorcaz diye sacmalamislar demis. Bazi sorular cidden de oyle. Cozumunu anlamiyorum. Eşime gosteriyorum o bile sorularda gariplik var diyor. Matematigi iyi onun bide
. Isin kotusu cozemedigim sorulari biriktirip eşimle toplu cozuyorduk . Simdi onunda sinavi var yakin zamanda mayisa kadar minimum yardimini alabilirim ancak :/ bu arada daha once dgs ye girmismiydin ?
Kaç net yapman gerekiyor canımBende dershane ye gidiyorum dgs ıcin bölümüm hukuk çok zor dgs ile geçmek ve matematiğim berbat
Hemen umutsuzluğa kapılma canım yaa bak bizde çok iyi değiliz ama başladık Bi şekilde gayret ediyoruz bize katıl sende yapamadığın soruları ekle birlikte çözmeye çalışalım. İnşallah hepimiz kazanırız bu seneBenim toplam 90 net yapmam gerekiyorve meslek lisesi çıkışlı yım hiç matematik bilgim yok dershane ye gidiyorum da çalışmadığım için soru çözmedigim için faydası yok
İlahiyat canımİnşallah senin bölüm ne
İnanki bende tam olarak bilmiyorum ama formasyonla öğretmen olunabiliyor diye okumuştum.dersanede hangi konulardasınızPeki dört yıllık okuyunca mesleğin ne oluyor tam olarak nerede çalışıliyor
En azından temel oluşturmuş olursun öyle düşün.çok emek istiyor sınavlar.Obeb okek deyiz bakalım nolcak bende bu sene zor benim için hiç çalışmak istemiyorum(
Dershaneye gitmek harici bi yerde calışmıyorsan cok guzel yetiştirirsin. Bu arada 90 net cok degil mi yahu ?Bende dershane ye gidiyorum dgs ıcin bölümüm hukuk çok zor dgs ile geçmek ve matematiğim berbat
Bugün 44 soru Türkçe ve bölme bölünebilme konuya bakabildim sadece soru çözmeye vakit bulamadım çok az değil mi kızlarBugün ve yarın ders calışamıycam carsambadan itibaren tam gaz devam
Evet çok ama malesef hukuk icin ozel üniversite harici 3.sınıftan başlatan yerin puanı 303 ve 90 net e tekabül ediyor (eşit ağırlık)Dershaneye gitmek harici bi yerde calışmıyorsan cok guzel yetiştirirsin. Bu arada 90 net cok degil mi yahu ?
Yine yalnız bırakma canım buraları. Bende sanırım min 75 net yapsam yetiyor gibi ama o netler nasıl yapılır bilemiyorumBugün ve yarın ders calışamıycam carsambadan itibaren tam gaz devam
Maşallah canım böyle devam etBugün 44 soru Türkçe ve bölme bölünebilme konuya bakabildim sadece soru çözmeye vakit bulamadım çok az değil mi kızlararttırmak gerek çalışmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?