- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
-
Al benden de o kadar. Ütüyü falan halledersem zorlaya zorlaya soru çözcemBende hiç verim alamıyorum havaların ısınması bana yaramadı
Bugün yazlık kışlık ayırma derdine düştüm sen ne alemdesinAl benden de o kadar. Ütüyü falan halledersem zorlaya zorlaya soru çözcem
Rötarlı doğum günü kutluyoruz :) pek başlayamadımBugün yazlık kışlık ayırma derdine düştüm sen ne alemdesin
Bugün de böyle geçti benim yarın inş güzel değerlendiririmRötarlı doğum günü kutluyoruz :) pek başlayamadım
Tembellikten çıkamadım ya hiç girmiyoruö o yüzden başlığa suçluluk hissediyorumHanımlar nerdesinizzzz
Nasıl gidiyor ramazan beni fena çarptı kendime gelemedim kaç gündür kitap açamadım napcam ben yaaaBurdayımm
Al bendende o kadar bi kaç gün sonra oruç tutmaya başlayacağım.Nasıl gidiyor ramazan beni fena çarptı kendime gelemedim kaç gündür kitap açamadım napcam ben yaaa
Sence değişme ihtimalimi var ki öne alınmasındaAl bendende o kadar bi kaç gün sonra oruç tutmaya başlayacağım.
Birde dgs nin tarihinin değişmesini umut ediyorum
Umutluydum :)Sence değişme ihtimalimi var ki öne alınmasında
Sınava kazanacağız diye umutlansak daha garanti olur sankiUmutluydum :)
Hala silkelenmek için vakit var. AslındaSınava kazanacağız diye umutlansak daha garanti olur sankineredeyse bir haftam çöp oldu ara verince bir türlü başlayamıyorum ben beni gaza getir lütfennnnn
Çözmedim daha Bi kendimi görmem lazım aslında nerelerde eksiğim onu bile bilmiyorum. Sen çözdün müHala silkelenmek için vakit var. Aslında
Hiç deneme vs. Çözdün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?