- Konu Sahibi minikkalbim
Slm nasılsınız güzel bir hafta olması dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim hava güzell. Doğum günüm bugün :)Slm nasılsınız güzel bir hafta olması dileğiyle
Yeni yaşın kutlu olsun sana hep güzellikler getirsin canım. hava çok güzel öyle olunca benim park mesaim oluyor mecburen hava alıyorum aslında bu yönden çok güzel ama işler yetişmiyor derse zaman kalmıyorİyiyim hava güzell. Doğum günüm bugün :)
Çok teşekkür ederim. İnan evdede ruhu daralıyor insanınYeni yaşın kutlu olsun sana hep güzellikler getirsin canım. hava çok güzel öyle olunca benim park mesaim oluyor mecburen hava alıyorum aslında bu yönden çok güzel ama işler yetişmiyor derse zaman kalmıyor
Kredi ve ders içeriği tutmazsa mecburen alman lazım. Bide 2013 te okul öncesi öğretmenliği kaldırılmıştıArkadaslarrrr merhaba simdi size soracagim sorudan sonra bnde dgsye girip girmemeye karar vericem ben eğitim fakultesi bilgisayar öğretmenliği mezunuyum. Ata aofte cocuk gelisimi okuyorum.Istanbul Auzefe 3.sniftan devam etme gelmis.Simdi ben buradan mezun olunca okuloncesi ogretmeni oluyorum direk de mi ? Formasyon tekrar almama gerek var mi okulu aradim evet var diyo ama cok sacma degil mi almisim zaten tekrar niye aliyim
Cocuk gelisimi 4 senelik mezun olup formasyonla okul oncesi ogretmenligi yapılabiliniyormuşKredi ve ders içeriği tutmazsa mecburen alman lazım. Bide 2013 te okul öncesi öğretmenliği kaldırılmıştı
Girecek misin canım o zaman dgs ile mi 3.sınıftan başlanıyormuş sınavsız mı. Uzaktan eğitim değil mi istediğinCocuk gelisimi 4 senelik mezun olup formasyonla okul oncesi ogretmenligi yapılabiliniyormuş
Başvuru yaptınmı sınavaÇok teşekkür ederim. İnan evdede ruhu daralıyor insanın
İyiymiş aslında. Neyi engel görüyorsun peki kendinde? ( 3. Sınıftan başlama ile ilgili sormuştun ya)Cocuk gelisimi 4 senelik mezun olup formasyonla okul oncesi ogretmenligi yapılabiliniyormuş
Perşembe inş. Eşimde girecek. Onunda fotograf süresi dolmuş :). Sen naptın?Başvuru yaptınmı sınava
3.siniftan baslanio. Acikogretim seklinde dgs ile gecis yapilio 3.siniftam devam icinGirecek misin canım o zaman dgs ile mi 3.sınıftan başlanıyormuş sınavsız mı. Uzaktan eğitim değil mi istediğin
Sıkıntı olan şu internette cok fazla bilgi kirliligi var bir demisler ki formasyonu 1 kere aldiysan bir daha okuduğun baska bolumlerde almana gerek bir demisler ki bolumlerin formasyonlari farkli .Ben simdi okurum okumasina ama uni.bittiginde kalkip bna tekrar formasyon lazim derlerse alamam çünkü evliyim bulundugum sehirde formasyon acan uni olacak mi orgun olmasi da ayri bir dert(okula gitmem konusunda esim biraz isteksiz)İyiymiş aslında. Neyi engel görüyorsun peki kendinde? ( 3. Sınıftan başlama ile ilgili sormuştun ya)
Fotograf suresi dolunca basvuru merkezine gidip fpto cekilip orada mi yapiyoruz basvurumuzu para yatirmadan yapsak oluyor mu acabaPerşembe inş. Eşimde girecek. Onunda fotograf süresi dolmuş :). Sen naptın?
Ais e giriş yaptığımda güncel fotom olmadığı için. Ön başvuru ekranına geçmiyo. Foto çektirdikten sonra orda yaptırırımFotograf suresi dolunca basvuru merkezine gidip fpto cekilip orada mi yapiyoruz basvurumuzu para yatirmadan yapsak oluyor mu acaba
İnan formasyon dersleriyle ilgili hiç bilgim yok. Bulunduğun şehirde ki bi okula soesan daha sağlıklı olur benceSıkıntı olan şu internette cok fazla bilgi kirliligi var bir demisler ki formasyonu 1 kere aldiysan bir daha okuduğun baska bolumlerde almana gerek bir demisler ki bolumlerin formasyonlari farkli .Ben simdi okurum okumasina ama uni.bittiginde kalkip bna tekrar formasyon lazim derlerse alamam çünkü evliyim bulundugum sehirde formasyon acan uni olacak mi orgun olmasi da ayri bir dert(okula gitmem konusunda esim biraz isteksiz)
Bende yaptırmadım daha Bi kaç gün içinde yaparım heraldePerşembe inş. Eşimde girecek. Onunda fotograf süresi dolmuş :). Sen naptın?
Ardışık sayılar sonlu toplam. Bugün hiç ders çalışmadımHangi konulardasınız hanımlar
Bende hiç verim alamıyorum havaların ısınması bana yaramadıArdışık sayılar sonlu toplam. Bugün hiç ders çalışmadım