Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayalcim sanki bi gölge var orda ama çok erken sen bugün bekle yarın sabah idrarınla yap kesin çıkar

12 gunu canım inşallah vardir peki daha sonra hiç yaptinmi yoksa kan mi versin canim
Geçen hafta pazartesi Aynı gün öğleden sonra kan verdim 46 çıktı. Salı akşam test yapmıştım pazartesiye göre daha koyu çıkmıştı. Çarşamba 121 çıktı. Test var mı elinizde ? Sizin testteki gölge hemen mı çıktı ?

Dün 12.gününse yarın bat tarihin olmuş oluyo aslında. Sen sabah idrarınla test yap inşallah çıkıcak

Amin teşekkür ederiz. Ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün 13.gün nerdeyse hiç ikinci çizgi yok o kadar silik :/
Niye öyle acaba bilmiyorum herhalde geç yumurtlama oluyor çünkü geçen ay da 17.günde oldu. Ya da hiç olmuycak mı nedir

Amin teşekkür ederiz. Ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün 13.gün nerdeyse hiç ikinci çizgi yok o kadar silik :/
Niye öyle acaba bilmiyorum herhalde geç yumurtlama oluyor çünkü geçen ay da 17.günde oldu. Ya da hiç olmuycak mı nedir
Canım o testlere fazla takma benim hiç net çıkmadı hep silikti Vallah sen yapmaya devam et bazen iki uc gun gecikiyor

Canım o testlere fazla takma benim hiç net çıkmadı hep silikti Vallah sen yapmaya devam et bazen iki uc gun gecikiyor
Evet geçen ay da böyle olduğunu hatırlayınca rahatladım. Bu ay kullanmycam demiştim ama şuan eşimle ayrıyız acaba kaçırdım mı diye merak edip baktım. Şimdilik çatlamaması benm için iyi zaten çünkü çatlasa değerlendiremiycektik :)

Back