- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Hayal Kocak
Hayalcim sanki bi gölge var orda ama çok erken sen bugün bekle yarın sabah idrarınla yap kesin çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum bende emin değilim yarın mi yapsam yoksa pazartesi miHayalcim sanki bi gölge var orda ama çok erken sen bugün bekle yarın sabah idrarınla yap kesin çıkar
Eğer varsa dün gölge çıktıysa yarın silik bi çizgi kesin çıkar . Yarın dene benceBilmiyorum bende emin değilim yarın mi yapsam yoksa pazartesi mi
Merhaba. Ben de bi hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Silikti benimki de. Sizin testinizde de görüyorum. Inşallah yanılmıyoruzdur. Yumurtlamanın kaçıncı günü ?Kzlar bu teste bakın ben mi silik görüyorum yoksa yokmu kafam çok karışık
12 gunu canım inşallah vardir peki daha sonra hiç yaptinmi yoksa kan mi versin canimMerhaba. Ben de bi hafta önce gebe olduğumu öğrendim. Silikti benimki de. Sizin testinizde de görüyorum. Inşallah yanılmıyoruzdur. Yumurtlamanın kaçıncı günü ?
Tamam canım ben yarın sabah bir deniyeyim içimdeki suphede giderEğer varsa dün gölge çıktıysa yarın silik bi çizgi kesin çıkar . Yarın dene bence
Geçen hafta pazartesi Aynı gün öğleden sonra kan verdim 46 çıktı. Salı akşam test yapmıştım pazartesiye göre daha koyu çıkmıştı. Çarşamba 121 çıktı. Test var mı elinizde ? Sizin testteki gölge hemen mı çıktı ?12 gunu canım inşallah vardir peki daha sonra hiç yaptinmi yoksa kan mi versin canim
Evet beş dakka içinde çıktıGeçen hafta pazartesi Aynı gün öğleden sonra kan verdim 46 çıktı. Salı akşam test yapmıştım pazartesiye göre daha koyu çıkmıştı. Çarşamba 121 çıktı. Test var mı elinizde ? Sizin testteki gölge hemen mı çıktı ?
Bence var yaaa. Dün mü 12. Gündü? Yarın sabah daha koyu çıkar varsa ki inşallah yanılmayız.Evet beş dakka içinde çıktı
Yok bugün on iki canım ama erken de olmuş olabilir yumurtalamaBence var yaaa. Dün mü 12. Gündü? Yarın sabah daha koyu çıkar varsa ki inşallah yanılmayız.
Ay dua edin rabbim kimsenin kucağını bos birakmasinDün 12.gününse yarın bat tarihin olmuş oluyo aslında. Sen sabah idrarınla test yap inşallah çıkıcak
O zaman varsa yarın daha koyu çıkar. Yapıcak mısın ?Yok bugün on iki canım ama erken de olmuş olabilir yumurtalama
Canım o testlere fazla takma benim hiç net çıkmadı hep silikti Vallah sen yapmaya devam et bazen iki uc gun gecikiyorAmin teşekkür ederiz. Ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün 13.gün nerdeyse hiç ikinci çizgi yok o kadar silik :/
Niye öyle acaba bilmiyorum herhalde geç yumurtlama oluyor çünkü geçen ay da 17.günde oldu. Ya da hiç olmuycak mı nedir
Evet canım yarın sabah yapacam inşallahO zaman varsa yarın daha koyu çıkar. Yapıcak mısın ?
Hayırlı geceler canım hoşgeldin insallah herkes bu ay hamile kalir olamayanada rabbim en kısa zManda nasip etsinHayırlı geceler kızlar bende istiyorum inşaallah sağlıklı hayırlısıyla hepimize nasip olur
Evet geçen ay da böyle olduğunu hatırlayınca rahatladım. Bu ay kullanmycam demiştim ama şuan eşimle ayrıyız acaba kaçırdım mı diye merak edip baktım. Şimdilik çatlamaması benm için iyi zaten çünkü çatlasa değerlendiremiycektik :)Canım o testlere fazla takma benim hiç net çıkmadı hep silikti Vallah sen yapmaya devam et bazen iki uc gun gecikiyor