Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzlar nasılsınız bat 16 subat ama 6 gun once yumurtladım ben zaman da gecmıyor benım. Gıbı var mı sayan
Benimde bat 16 Şubat yumurtlama için 2 ve 3 Şubat gösteriyordu ama bu sabah test yaptım negatifti yumurtlamayı nasıl hesaplıyorsunuz. Testi varmış galiba onu kullandınız mı

Benimde bat 16 Şubat yumurtlama için 2 ve 3 Şubat gösteriyordu ama bu sabah test yaptım negatifti yumurtlamayı nasıl hesaplıyorsunuz. Testi varmış galiba onu kullandınız mı
evet ben ilk defa kullandım yararlı oluyo. hesapladğm tarihten sonra yumurtlamışım.

Evet onu kullandım ben de 21 22 gunde yumurtladım 3 gun daha beklemem lazım sen neye gore yumurtladıgını hesapladın

Normal takvim hesabı 28 gün de bir oluyordum 14 gün olarak hesapladım ama sanırım yanlış hesaplamışım tutmadığına göre
Cnm o takvımler bana uymuyor 27 30 gunde olurum ben yumurtlamam 20 22 arası olur yanı belkı tutmamıstır yada bekle adet olmadıysan umut vardır

ben varım. benim de normalde bat 13 şubat ama yumurtlamaya göre 17 şubat. hiç adet olcak gibi ya da hamileymiş gibi bi belirti yok. dn erken oldğnu bildiğim halde idrar testi yaptm tabi negatif çıktı şuan çok depresifim önümüzdeki ayları düşünemiyorm kendimden korkuyorum :)
Benim adet erken bitti yarın baslayacaz bakalım ovulasyon testini deneyecem ilk defa

ben varım. benim de normalde bat 13 şubat ama yumurtlamaya göre 17 şubat. hiç adet olcak gibi ya da hamileymiş gibi bi belirti yok. dn erken oldğnu bildiğim halde idrar testi yaptm tabi negatif çıktı şuan çok depresifim önümüzdeki ayları düşünemiyorm kendimden korkuyorum :)
Depresif olma canım inşallah olacak bazen de hiç belirti olmayabilir takma tamam mi yarın 13 olmadın 17 beklersin daha var bazen adet geçince belirti oluyor

Ben

Ben de sayiyorum ayin 20 sinde benimkide goguslerimde hasasiyet var biraz bakalim bekleyip gorecez artik umitlenmekte istemiyorum
Bende cok hassasıyet yok ama bakalım degısık huylarım oldu dınden berı ozellıkle yorgunluk

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. annelik duygusu çok başkaymış daha rahme bile düşmeden insanın dünyasını değiştiriyor :) bu aya kadar bebek meselesi aklımda bile değilken bi anda tüm gündemim bu oldu. 10 yıldır sigara içiyodum bebek yapmaya karar verince anında bıraktm. eşimle de bu belirtileri vs paylaşamıyorm çünkü onu da germek istemiyorm iyi ki siz varsınız :)

Merhaba arkadaslar.Ben de bu ay ovulasyon testi yaptim .4 Subatta yumurtam catladi teste gore.Beklenen adet tarihim 18 subat.Yumurtlamadan 6 gun sonra adet sancisi gibi kasiklarimda agri ve lekelenmem oldu.Bugun sabah da sancim surdu.Su an kesildi ama adet olucam.diye korkuyorum.Hayirlisi olsun.Hepimiz bu ay guzel haberler alalim insallah.

normal döngüme göre hesaplarsam yarın, ovulasyon tarihime 14 eklersem 17 şubat. ilk defa ovulasyon testi denedim, bu ay adet olsam bile geç mi yumurtluyorum en azından onu öğrenmiş olucam. gelişmeleri paylaşalım :)
Merhaba.Ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim.Siliklestigi zamanin ustune mi sayiyorsunuz yoksa en koyu oldugu gunun mu??

Merhaba.Ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim.Siliklestigi zamanin ustune mi sayiyorsunuz yoksa en koyu oldugu gunun mu??
silikleştiği gün çatlamış oluyor ona göre sayıyoruz. benimki iki gün t c den daha koyu şekilde kaldı. öyleyken çatlamak üzrre demek oluyormuş

ai

silikleştiği gün çatlamış oluyor ona göre sayıyoruz. benimki iki gün t c den daha koyu şekilde kaldı. öyleyken çatlamak üzrre demek oluyormuş
Canim benim ayin 3 unde bir gun koyuydu.Iki cizgi de ayni koyuluktaydi.4 unde siliklesti.Benim de 4 unde catladi.Ben de o sekilde saydim.:)Dogruymuş.

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar. annelik duygusu çok başkaymış daha rahme bile düşmeden insanın dünyasını değiştiriyor :) bu aya kadar bebek meselesi aklımda bile değilken bi anda tüm gündemim bu oldu. 10 yıldır sigara içiyodum bebek yapmaya karar verince anında bıraktm. eşimle de bu belirtileri vs paylaşamıyorm çünkü onu da germek istemiyorm iyi ki siz varsınız :)
Sende iyiki varsın canım burda herkes birbirine destek oluyor bundan güzel bişey yok bence insanı anlayan birilerinin olması rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

Back