Canim çok normal emziriyosun ben 40 günde bı oluyorm geçen 25 gün de oldum doktora gittim düzenli bile oluyor seninki emziren kadınlarda Cook normal bu dedi takma hiç onu kafana. 1 seneye kadar adet düzensizliği hiç olmaması olabilir dedi.Hayırlısı olsun canım
Adet olmadım bendegeçen ay 13ünde olmuştum.
Yok canım 6.ayda emmeyi kesti. Mama yiyor. 4.aydan beri adet oluyorum ben. Büyük oğlumda da böyle olmuştuCanim çok normal emziriyosun ben 40 günde bı oluyorm geçen 25 gün de oldum doktora gittim düzenli bile oluyor seninki emziren kadınlarda Cook normal bu dedi takma hiç onu kafana. 1 seneye kadar adet düzensizliği hiç olmaması olabilir dedi.
Kendiliğinden mi kesti süt mu azaldi canım bende yaşından sonra gündüz emmesini biraktirip yavaş yavaş kesicem emzik biberon da almıyor nasıl olacak bilmiyorum ama ise başlayacağım çünkü yazın günduz en azndan bırakması lazm tek gece veririm.Yok canım 6.ayda emmeyi kesti. Mama yiyor. 4.aydan beri adet oluyorum ben. Büyük oğlumda da böyle olmuştu
Sütüm yetmiyordu. Doktor mama ver deyince beni bıraktı malesefKendiliğinden mi kesti süt mu azaldi canım bende yaşından sonra gündüz emmesini biraktirip yavaş yavaş kesicem emzik biberon da almıyor nasıl olacak bilmiyorum ama ise başlayacağım çünkü yazın günduz en azndan bırakması lazm tek gece veririm.
Hmm maşallah canım.Kızlar napiyoSunuz . Biz Çok hasta olduk hiç giremerdin sayfaya 8. ayımıza girdik çok şükür özledim hepinizi
Oyy maşallah biz daha bekliyoruzBizde dişlerimizi çıkardık bu arada
Hmm maşallah canım.
Bizde 9.ayımıza girdik şükür
Çok geçmiş olsun, neyi var prensesin :) ❤
Bizim de iki tane disimiz cikti erken davrandik 5 aylikken basladikBizde dişlerimizi çıkardık bu arada
Ben kız zannediyordum.Prensim cnmm bronsiolit oldu basta cok agir gecirdik hastanede yattik sonra evde tedaviye devam ettik. Sonrada grip olduk birlikte oksurukten kurtulamadik bi turlu
Bizim de iki tane disimiz cikti erken davrandik 5 aylikken basladik
Sagol canimm. Valla olan oldu artik azcik terlesin hemen hirilti basliyo huysuzlaniyo rabbim miniklerimizi korusun sifa versinBen kız zannediyordum.
Erkek miydi seninben kız biliyorum
Saglıkla büyüsün
Çok geçmiş olsun canım. Aman tekrar etmesin. Kronikleşmesin
Amin canım inşallah. Ek gıda serüveniniz ne alemdeSagol canimm. Valla olan oldu artik azcik terlesin hemen hirilti basliyo huysuzlaniyo rabbim miniklerimizi korusun sifa versin
Maşallah paşaya, yarasın ponçik ponçik olsun inşallahYogurt yumurta sarisi labne peynir tarhana mercimek corbasi pirinc unlu mama yapiyorum bunlari yiyo hazir pureleri sevmedi meyveye gecmedim henuz kendimize yaptigim seyleri tuzsuzken ayiriyorum tattiriyorumm. He sarimsakli yogurda bayiliyoC A N O
Hoş geldin canım.buldum cankusum sagoll
Ben geldimmm. Bebeleriniz nasil napimoooo
Aman kuzum iyi olsunlar. Arada aglamalari iyi desarj olurlar. Surekli aglatmamaya calisiyoruz cocuklar enerjilerini atamiyo. Benimkileri anlat anlat bitmezHoş geldin canım.
Bebiş iyi, bazen huzursuz oluyor. Aglama krizine giriyor, zor sakinleştiriyorum.
Senin minnaklar nasıl?
Geldi mi babaları :)
Süzen kurulu olmayınca hem sen, hem çocukar4ve eşin için zor oluyordur tabi. Allah yardımcınız olsun. Bu ara ortalıkta kötü. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.Aman kuzum iyi olsunlar. Arada aglamalari iyi desarj olurlar. Surekli aglatmamaya calisiyoruz cocuklar enerjilerini atamiyo. Benimkileri anlat anlat bitmez
Yok yaa esim en son subatin 15inde buyuk oglanin dogum gununde burdaydi. Iste ay sonuna kadar istanbuldan ev ayarlamaya calisicaz oraya gidicez. Uzun soluklu olmayacak galiba istanbul ama yeter az buz zaman olmadi geleli
Amin canim. Valla biz bu duzensizlikle nereye kadar gidicez bilmiyorum skildim bu durumdan da yaa sabir diyorum gecim kolay degil. Istanbula gidecek olmamiz tedirgin etmedi degil ama napalim el mahkum.Süzen kurulu olmayınca hem sen, hem çocukar4ve eşin için zor oluyordur tabi. Allah yardımcınız olsun. Bu ara ortalıkta kötü. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.