2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Maşallah
Dünyaya gelen büyüyor :)
Asıl mesele emekleme ve yürüme evresinde başlıyor. Canları sagolsun. Peşlerinde döneceğiz mecbur :)

Şimdi aşı kartına baktım. 9 ve 11 ay arası kızamık aşısı yazıyor. Biz yaptırdık. Diger aşısı 26 haziranda

Şimdi aşı kartına baktım. 9 ve 11 ay arası kızamık aşısı yazıyor. Biz yaptırdık. Diger aşısı 26 haziranda
Koydekine ulastim canim evet kampanya kizamikmis benimkilerde 11 aylik olacak. Burda ki saglikocagini aradim acmiyolar. Ikametgah daha almamistim. Haftanin belli zamani yapiyolarmis asiyi. kayit acitirmaya tel.den halletmeye ugrasacaktim ama acmadilar sagolsunlar yarin erken gitmeyi denicem. Daha nerdeki saglikocagina bagliyiz bilmiyorum da. Komsuya gittim pazardaymis

Selam kızlar herkes iyi ne güzel. Biz bu pazar 1 yaş olucaz zaman nasıl geçti eski foroğraflara bakınca anlıyorum ne zorlu yollardan geçtiğimizi.

Hülya sen konyaya döndün mü canım?
C A N O senin kp nasıl oldu?

İkametgaha gerek yok. Misafir olarakta yaptırabiliyorsun canım. Herhangi bir saglık ocagına gitmen ve belirtmen yeterli. Sonra sisteme giriyorlar. Zaman aşımına uğramasın

Maşallah C A N O Orkide_sever bebişleriniz yurumeye başlamiş benim oğlan 22 haziranda yaşına giricek yurümuyo hala

dişeriniz ne durumda bizim 2 tane altta cikti baskada yok
Her bebegin gelisimi farkli canim endiselenme o da yuruyecek elbet.
Benim oglanin 6 disi var. Altta 4 ustte 2. Usttekilerin yanlari da sismis onlarda yakinda patlar. Kizin 3 disi var ikisi altta usttekininde yani sis o da cikacak heralde

Her bebegin gelisimi farkli canim endiselenme o da yuruyecek elbet.
Benim oglanin 6 disi var. Altta 4 ustte 2. Usttekilerin yanlari da sismis onlarda yakinda patlar. Kizin 3 disi var ikisi altta usttekininde yani sis o da cikacak heralde
Hakslisin canım
Benim oğlan bi değişik zaten
5.ayında zorla gülmeye başlamıştı oda tebessüm şeklinde
Saglikli olsunlarda hersey sirayla olur inşallah

Maşallah C A N O Orkide_sever bebişleriniz yurumeye başlamiş benim oğlan 22 haziranda yaşına giricek yurümuyo hala

dişeriniz ne durumda bizim 2 tane altta cikti baskada yok
Her bebek farklı oluyor canım. Benim büyük oglan 15 aylıkken yürümüştü. Bu erkenci çıktı
Üstte 4 dişimiz altta da 2 tane dişimiz çıktı.

Kizlarrr bana bi yardim edin. Benim kizin uyku problemi var. Gece uykusuna yatiriyorum yarim saat 1 saat sonra uyaniyo sonra salla babam salla geri uyuyamiyo. Uykusu var geberiyo oysa ama yok dalamiyo cocuk. Artik son care uyku cayi geldi aklima kullananiz var mi ise yariyo mu. Bi kere rezene verdim banamisin demedi gene ayniydi. Simdide uyandi 1 saattir ses actim yok ninni soyledim yok besikte salladim yok simdide ayagima aldim hala uyumuyo

Uyku çayı hakkında pek bir bilgim yok.
Akşam üzeri uyuyor mu? Uyku saatleri nasıl?
Mesela benimki 5 de karnını doyuruyorum. O ara biraz oyalanıp uyuyor. 30 dk kadar uyuyup kalkıyor. Tekrar uykusu akşam 11 de sütünü içip yatıyor. Sabah 7 de kalkıyor

Gun icinde 2 veya 3 civari uyurlar. 1 2 saat kadar uyurlar yani en gec 5 gibi uyanirlar mutlaka. Gece uykusuna da 10 11 gibi yatiriyorum. Gecende kizdim uyutmucam seni kendi kendine uyu dedim sabah uyandigiyla aksam ustu 6ydi uyuya kaldiginda. Inanilmaz direniyo uykuya. Dun ben o mesaji yazdim gece 3tu yatabildigimde. Bugunde saglikocagina gidicem diye erken kalktim geberiyorum uykusuz. Boyle gec yattigi zamanlar eger karni toksa 10 11i buluyo uyanmasi. Yani ayni seyleri oglanda yapiyo ama masallah aksam koyarim sabah alirim besiginden cok acikmadikca veya gazi cok bastirmadikca kalkmaz bile. Noluyo bu kiza hala anlamadim

Yok kuzum istanbula tasindim 3 ay olacak. Masallah bebis buyumus. Bende benimkilerin eski resimlerine videolarina bakiyorum ben bebege doyamadim cabuk buyuduler yenisini yapacam 3 5 sene sonra
Hayırlısı olsun canım ablanlarda burda kendini yalnız hissetmiceksin çok sevindim. Kız ben bi taneyle baş edemiyorum kafein yükleyerek dolanıyorum sen tek başına nasıl baş ediyorsun maşallah
Benimkide canım sürekli uyanıyor kan ilacı başladık bi nebze iyi geldi ama hala gece sık uyanıyor doktor normal değil uyku eğitimi al dedi
Annem ameliyattan pek fayda sağlayamadı canım ya karın ağrıları oluyor arada. Büyüdü ama doğum günü yapamıcam şu korona nedeniyle. Ne shower ne dişbuğdayı nede doğumgünü yapabildik çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…