- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Allah razi olsun canim sagol. Atesleri var gozleri sulaniyo cocuklarin. Ates dusurucu de kisa sure etki ediyo napicami sasirdimÇok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin sana sorunu kolaylastrsn Allah salgın var aman dikkat et.
Ne kadar ateşleri var dus aldrdn mi eğer düşmezse doktora götürmeye çalış muhakkak burunlarida akıyor halsizler diyosun grip büyük ihtimal ateş varsa Allah korusun heryer salgın .Allah razi olsun canim sagol. Atesleri var gozleri sulaniyo cocuklarin. Ates dusurucu de kisa sure etki ediyo napicami sasirdim
Atesleri 38i gecmedi canim cok sukur. Soydum zibin ve coraplari var ilacin etkisiyle duserse altta giydiriyorum. Burun akintilari durdu gozlere vuruyo yukselince yasariyo. Buralarda cocuk doktoru yok en yakini 1 saatlik baska ilcede oda gece varmidir bilmiyorum devlet hastanesi. babamda yok evde. yagmur cok yagiyo insallah sorunsuz sabah ederizde gece gece bu telasla yorgunluk uykusuzlukla araba kullanmak zorunda kalmam.Ne kadar ateşleri var dus aldrdn mi eğer düşmezse doktora götürmeye çalış muhakkak burunlarida akıyor halsizler diyosun grip büyük ihtimal ateş varsa Allah korusun heryer salgın .
Nasıl oldu canim çocuklar?Atesleri 38i gecmedi canim cok sukur. Soydum zibin ve coraplari var ilacin etkisiyle duserse altta giydiriyorum. Burun akintilari durdu gozlere vuruyo yukselince yasariyo. Buralarda cocuk doktoru yok en yakini 1 saatlik baska ilcede oda gece varmidir bilmiyorum devlet hastanesi. babamda yok evde. yagmur cok yagiyo insallah sorunsuz sabah ederizde gece gece bu telasla yorgunluk uykusuzlukla araba kullanmak zorunda kalmam.
Gece 2yi geciyodu kiz ciglik kiyamet uyumak bilmedi nedense. Butun gece mizirdandilar. Kizin atesi yok gibi de oglanin sadece basinda ates var. Sabah ates dusurucu verdim. Dis yerleri sismis sanki. ne bulursa isirmak istiyo. Insallah distir de biran once patlatir rahat ederNasıl oldu canim çocuklar?
Canım bence diş zamanida gelmiş zaten atesleride ondan diye düşünüyorum . İnşallah geçer hemencik bu süreç.Gece 2yi geciyodu kiz ciglik kiyamet uyumak bilmedi nedense. Butun gece mizirdandilar. Kizin atesi yok gibi de oglanin sadece basinda ates var. Sabah ates dusurucu verdim. Dis yerleri sismis sanki. ne bulursa isirmak istiyo. Insallah distir de biran once patlatir rahat eder
5. Ayı bitince minik tadımlar yaptirabilirsn elmayi rendeleyip suyunu tattrmak gibi mesela ben öyle baslamstm sütüm yeterli diye 6 aylık olduğu gün basladm ben tamemen vermeye sebze pürelerini önce tek tek verin mutlaka tatlıya alistrmayn patates havuç tek yesin sonra karism yapıp tatlandırın alerjisi yoksa yoğurt sebze meyve püreleri başlangıç olarak gayet güzel tuzlu yemek sulari falan vermeyin kuzuya böbrekleri yorulurKizlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli
Benim minnoş 4 ay 20 günlük oldu doktor ek gıdaya 1ay 10 gün sonra geç dedi çok şükür sutun yeterli ama geç olmaz mı ek gidaya.. bide nasıl başlayayım ek gıdaya hiç tecrbem yok hangi yemeklerden ne kadar vereym nasıl uaoaym ne vereym bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz
Canm çok sagol dediklerini uyguluucm insalalh5. Ayı bitince minik tadımlar yaptirabilirsn elmayi rendeleyip suyunu tattrmak gibi mesela ben öyle baslamstm sütüm yeterli diye 6 aylık olduğu gün basladm ben tamemen vermeye sebze pürelerini önce tek tek verin mutlaka tatlıya alistrmayn patates havuç tek yesin sonra karism yapıp tatlandırın alerjisi yoksa yoğurt sebze meyve püreleri başlangıç olarak gayet güzel tuzlu yemek sulari falan vermeyin kuzuya böbrekleri yorulurbol iştahlı ek gıda günleri olsun inşallah yarasın
Slm canım valla bizde durumlar iyi süt ürünleri diyetini 4 aydan sonra bıraktım ve kızımda tepki vermediKızlar nasılsınız, bebişler ne alemde :)
Yürüteçe koyuyor musunuz?
Diş çıkardılar mı?
Benim oğlanın eli sürekli ağzında. 30 unda 7 ayı bitiyor
Biz Iyyiz çok şükür canım siz nasılsınızKızlar nasılsınız, bebişler ne alemde :)
Diş çıkardılar mı?
büyük oglum 8 inci ayında çıkarmıştı. Abisine çekmiş sanırsam. Yakalarını falan ısırıyor. Huzursuz :)Biz Iyyiz çok şükür canım siz nasılsınız
7 ayı geçtik ama
3.aydan beri salyası cok fazla var
Herşeyi ağzına sokup dişlerini kaşıyor ama dişi cıkmadı halâ
Senin büyük oğlun ne zaman dişini çıkardı hatırlıyomusun
Yürütücede 1 aydır koyuyorum günde 2,3 kere
15,20 şer dakika
Maşallah canımSlm canım valla bizde durumlar iyi süt ürünleri diyetini 4 aydan sonra bıraktım ve kızımda tepki vermedimutluyum onun için. İlk disimiz çıktı tam 7 aylıkken yürütece henüz koymadım ama aldım çünkü bana hiç iş yaptırmıyor sürekli yanımda gezdrmem gerekiyor bide çok hareketli değil öyle yatma derdinde tencere kapağı gibi kalıyor koyduğum yerde kendiini kaldıramıyor sanırım doktor dedi normal hareketli değil dedi bı skntisida yok bende en azndan yürütecle oyalanir biraz ayaklarını hareket ettirir dedim bakalım
Maşallah kuzuyabüyük oglum 8 inci ayında çıkarmıştı. Abisine çekmiş sanırsam. Yakalarını falan ısırıyor. Huzursuz :)
Bende Yürüteçe koyuyorum. Özgürlük hoşuna gitti
Maşallah canım.
Bizde çıkarırız dişimizi inşallah.
Bebeğin kilosu fazla ise hareket fazla edemiyor :) benim büyük oğlum da senin kız gibiydi. 15 aylıkken yürüdü, hiç emeklemedi. Bu oğlum daha aktif. Evi yuvarlanarak geziyor
Maşallah maşallah.Maşallah kuzuyaevet ya herkes öyle diyor emeklemeye hiç yüzü yok zaten ayağa kalkmayi çok istiyor hep yürüteç aldım ondan bari orda aktif olsun
Ayın 8inde 9. Aya gireceğiz ama hala emeklemiyor sürekli sırtüstü yatmak istiyor kafası düzleşti yürüteç almadım doktorların basa basa istemediği bir aparatmış geç yürüsün napim. Diş henüz çıkmadı ama yerleri kabarmış gece uykumuz berbat sık sık uyanıp ağlıyor ve 11de uyuyan çocuk 2civarı uyur olduKızlar nasılsınız, bebişler ne alemde :)
Diş çıkardılar mı?
Gece sk uyanıp agliyorAyın 8inde 9. Aya gireceğiz ama hala emeklemiyor sürekli sırtüstü yatmak istiyor kafası düzleşti yürüteç almadım doktorların basa basa istemediği bir aparatmış geç yürüsün napim. Diş henüz çıkmadı ama yerleri kabarmış gece uykumuz berbat sık sık uyanıp ağlıyor ve 11de uyuyan çocuk 2civarı uyur oldu
çok geçmiş olsun canım. Benim büyük oglum hiç emeklemeden yürüdü. Onu dert etme. Gece uykuları da dişten olabilir. 1 yaşından sonra düzene girer inşallahAyın 8inde 9. Aya gireceğiz ama hala emeklemiyor sürekli sırtüstü yatmak istiyor kafası düzleşti yürüteç almadım doktorların basa basa istemediği bir aparatmış geç yürüsün napim. Diş henüz çıkmadı ama yerleri kabarmış gece uykumuz berbat sık sık uyanıp ağlıyor ve 11de uyuyan çocuk 2civarı uyur oldu
Sizede çok geçmiş olsun canım. Egzama oldugunu bilmiyorum. İnşallah geçici bir durumdurGece sk uyanıp agliyoraynı durumdayım mahvoldum uykusuzluktan en son dayanamadım artk doktoruna dedim zedatin verdi alerjik bı bebek zaten o yüzden uyuyamiyordu kaşıntidan egzemadan şuan daha iyi en azndan saat başı uyanmiyor bı danışın isterseniz eğer kullanmıyorsanız.
Saol canin atopik dermatit elif yani egzemasi var görsen giydiği kıyafet yıkadım deterjan şampuanı hepsi egzema için özel yinede kabarıyor bazen cok zor vallahi oda ısısında bile değişiklik olsa hemen kızarıyor doktor yaşından sonra en geç 2 yaşında geçer dedi kilotlu çorap tayt bile giydirmiyorm soğuklarda inşallah çabuk geçer.çok geçmiş olsun canım. Benim büyük oglum hiç emeklemeden yürüdü. Onu dert etme. Gece uykuları da dişten olabilir. 1 yaşından sonra düzene girer inşallah ❤
Sizede çok geçmiş olsun canım. Egzama oldugunu bilmiyorum. İnşallah geçici bir durumdur
Dar kıyafet iyi gelmez malesef. Kışında zor olur.Saol canin atopik dermatit elif yani egzemasi var görsen giydiği kıyafet yıkadım deterjan şampuanı hepsi egzema için özel yinede kabarıyor bazen cok zor vallahi oda ısısında bile değişiklik olsa hemen kızarıyor doktor yaşından sonra en geç 2 yaşında geçer dedi kilotlu çorap tayt bile giydirmiyorm soğuklarda inşallah çabuk geçer.