2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Amin canim. Valla biz bu duzensizlikle nereye kadar gidicez bilmiyorum skildim bu durumdan da yaa sabir diyorum gecim kolay degil. Istanbula gidecek olmamiz tedirgin etmedi degil ama napalim el mahkum.
Çocuk içinde zor. Sürekli okul değiştirmek falan. Tam arkadaş ve öğretmenlere alıştı derken hop başka bir yere....
Geçim sıkıntısı insanın belini büküyor malesef

Çocuk içinde zor. Sürekli okul değiştirmek falan. Tam arkadaş ve öğretmenlere alıştı derken hop başka bir yere....
Geçim sıkıntısı insanın belini büküyor malesef
Evet buraya cok alisti arkadaslariyla ilk gunden beri cok iyi ogretmenini seviyo. Hayirlisi diyorum napalim bebek masraflarimiz 2 kati. Artik soka gelen jumbo paketlerden aliyorum bezi. Mamayi netten indirimlerden aliyorum

Evet buraya cok alisti arkadaslariyla ilk gunden beri cok iyi ogretmenini seviyo. Hayirlisi diyorum napalim bebek masraflarimiz 2 kati. Artik soka gelen jumbo paketlerden aliyorum bezi. Mamayi netten indirimlerden aliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Herşey zamanla hallolur. Önemli olan can sağlığı

cok yedirmiyorum cnm ama iki kasik veriyorum birakinca aglamaya basliyo
Kiymayi bilemedim simdi puturlu seylerden tirsiyorum henuz ama karisimlari yaparim tabii

C A N O
Selam canım
Sen tecrubelisindir ilk cocugundadan da

Rica etsem bi kac tarif paylasirmisin ?
Kahvaltıda,Aksamları felan neler veriyosun mesela

Fikir olur bizlere Sürekli ayni seyleri veriyorum gibime geliyor oğluma

C A N O
Selam canım
Sen tecrubelisindir ilk cocugundadan da

Rica etsem bi kac tarif paylasirmisin ?
Kahvaltıda,Aksamları felan neler veriyosun mesela

Fikir olur bizlere Sürekli ayni seyleri veriyorum gibime geliyor oğluma
Sabah 7 8 gibi devam sütü veriyorum. 150 ml

11 gibi muhallebi veriyorum.
Ek gıda +1 yumurta sarısı, tatlı kaşığı labne ve pekmez. Bazen yumurtayı çıkarıyorum, onun yerine meyve ekliyorum.

Sonra 2 gibi devam sütü veriyorum 150ml

5 gibi sebze yada çorba veriyorum.

Tarif olarak

Bezelye, havuç, Patetes, kıyma hepsini pişiriyorum. Blendırdan geçirip süzgeçten geçiriyorum. Bezelye kabuklu oldugu için yiyemiyor.

Pırasa da aynı şekilde havuç Patetes az pirinç ve kıyma ekliyorum.

Bazen tavuklu Tarhana yada kırmızı mercimek veriyorum. Bazen kemik suyu ekliyorum.

8 gibi Meyveli yogurt veriyorum. İçine bazen yulaf ezmesi bazende bebe bisküvisi katıyorum.

Yatarken tekrar devam sütü veriyorum 150 ml.

Bu şekilde.

Bugun mesela kabak dolması yedirdim.
Çatalla ezdim, az yogurt ekledim. Baya sevdi :)
Toplam 6 ögün besleniyor.
Siz nasıl yapıyorsunuz?

Çok teşekkür edrim uzun uzun anlattitgin için canım

Sabah 6 gibi uyanir gibi oluyo devam sutu veriyorum
9da kalkıyor 2 kaşık şu devam muhallebilerinden hazirlayıp icine labne,pekmez,az lor peyniri,yumurta sarisi koyuyorum bazende 3,4 bebe bisküvisi koyuyorum

12 gibi yoğurt veriyorum

3 gibi irmik ve kendi hazirladigim meyve püresiyle muhallebi hazirliyip veriyorum

6 gibi corba hazirliyorum

8,9gibide kıymalıveya tavuklu ne yemegi yaptiysam onu veriyorum

9,10 gibide uyuyor

1de 180 ml devam sütü veriyorum uyanir gibi oluyo süt istedigini anliyorum

3,buçuk 4 gibi 150 ml devam sütü veriyorum

Bide 6 gibi veriyorum

Günduzleri kesinlikle devam sutü icmiyor
Sadece gece uykuda içiyor

Gunduzleri sivi alsin diye bol bol su bide kendi hazirladigim meyve sularini icirmeye calisiyorum

Yani gecede gunduzde 3 saatte bir besliyorum

Bu arada kaç numara devam sütü veriyosun canım

Kizlar merhaba
9.ayımıza girdik 3numaralı mamaya geçmemiz gerekirmi artık
Sizler nasıl kullaniyorsuz

Prima kullanıyorım 6-10 kg 3 beden.
8 aylık için çok vermiyormusun? Ben bi kahvaltı (kabne yumurta pekmez öğlen yoğurt az sebze arada yerse meyve akşam kıymalı çorbaki 10 ay bitti
Kizlar merhaba
9.ayımıza girdik 3numaralı mamaya geçmemiz gerekirmi artık
Sizler nasıl kullaniyorsuz

Prima kullanıyorım 6-10 kg 3 beden.

8 aylık için çok vermiyormusun? Ben bi kahvaltı (kabne yumurta pekmez öğlen yoğurt az sebze arada yerse meyve akşam kıymalı çorbaki 10 ay bitti
Anne sutü almadigi için aç kalicagini duşünuyorum
3 saatte bir doyurmak istiyorum oda hayır demiyo

Istemedigi zamanlarda da zorlamiyorum

Merhaba hanımlar uzun bir aradan sonra şükür konuyu bulup geldim nasılsınız görüşmeyeli biz 7 ay 6 günlük olduk büyüyoruz artık iyice tek bakıyorum bende ikizlerime annem 3 ay sonra gitti çok yoruluyorum ama şükür birşekikde devam ediyoe

Ayy masallahh. Sen yazmasan konuyu bende bulamicam. Benimde ikizler 10 ay 27 gunluk oldular cok sukur yaslarina az kaldi

Merhaba canım

Maşallah baya byüyümüşler. Zaman çok hızlı geçiyor. Bizde hazıran da 1 yaşına gireceğiz. 9. Ayı bitince yürümeye başladı. Her yeri geziyor.

Allah kolaylık versin. Saglıkla büyüsünler

Seninkiler yürüyor mu
Ooo coktannnn. Oglan daha 9 aylik yoktu yurudu 2 hafta sonrada kiz yurudu cok sukur fellik fellik yaramazlik pesindeler. Koltuklara tirmanmayi kesfettiler gecende kiz tarantula gibi babasina yapismis koltuga cikiyodu oglanda abisinin oyuncak sandigina cikmis gormemisim ordan dustu kafasi surekli mor her yere vuruyo

Maşallah
Yaramazlıkları da büyüyor
Kilo alımı nasıl kızın? Düzeldi mi?

Merhabalar hanımlar benim minnak da 9 aylık oldu 5.aya kadar çok zorlandım ama 5.aydan sonra herşey düzene girdi çok şükür uyku, kilo, beslenme vs. Benimki daha yeni yeni bi yerlere tutunarak ayakta durmaya başladı ama yaramazlıklar arttı tabi

Maşallah
Yaramazlıkları da büyüyor
Kilo alımı nasıl kızın? Düzeldi mi?
Daha iyi cok sukur son kullandigimiz cinko biraz istahini acmisti daha guzel yiyo ama ikizi kadar da iri durmuyo aylardir da malum saglikocagina falan gidemedik en son 8 kiloydu aldi mi napti haberim yok. Minyon olacak tipi kabullendim. sagligi yerinde yaa buna sukur diyorum artik.

Kizlar biz bi sure koyde kalmistik asilarini koydeki saglikocaginda yaptirmistim. En son ordaki hemsireye tasinicam dedigimde 10 bucuk en gec 11 aylikken bi asilari var gittigin yerdeki saglikocaginda yaptir 1.yas asisiyla en az 1 ay arasi olmali demisti. Hangi asi unuttum. 9. Ayda kan alip kansizliklarina bakmisti. Hangi asi bilginiz var mi? Gecen haftadan beri ariyorum daha acan olmadi saglikocaginda. 1bucukta yeniden aricam bakalim insallah acarlar ona gore burda bi saglikocagina kayit yaptiricam asilari icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…