Çocuk içinde zor. Sürekli okul değiştirmek falan. Tam arkadaş ve öğretmenlere alıştı derken hop başka bir yere....Amin canim. Valla biz bu duzensizlikle nereye kadar gidicez bilmiyorum skildim bu durumdan da yaa sabir diyorum gecim kolay degil. Istanbula gidecek olmamiz tedirgin etmedi degil ama napalim el mahkum.
Evet buraya cok alisti arkadaslariyla ilk gunden beri cok iyi ogretmenini seviyo. Hayirlisi diyorum napalimÇocuk içinde zor. Sürekli okul değiştirmek falan. Tam arkadaş ve öğretmenlere alıştı derken hop başka bir yere....
Geçim sıkıntısı insanın belini büküyor malesef
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Herşey zamanla hallolur. Önemli olan can sağlığıEvet buraya cok alisti arkadaslariyla ilk gunden beri cok iyi ogretmenini seviyo. Hayirlisi diyorum napalimbebek masraflarimiz 2 kati. Artik soka gelen jumbo paketlerden aliyorum bezi. Mamayi netten indirimlerden aliyorum
cok yedirmiyorum cnm ama iki kasik veriyorum birakinca aglamaya basliyoMaşallah paşaya, yarasın ponçik ponçik olsun inşallah ❤
Sarımsak seviyor demek ki oda benim gibiama sen sarımsak verme. Midesine dokunur :)
Pişmiş sarımsak sogan bişey yapmaz çiğ sıkıntı.
Ben meyveyi az haşlayıp blender dan geçiriyorum. Yogurtla karıştırıp veriyorum. Bebe bisküvisi de ekliyorum. Çok seviyor. Sende dene istersen.
Bezelye Patetes havuç sogan ve kıyma katıp pişiriyorum.
Aynı şekilde pırasa Patetes havuç kıyma şeklinde yapıyorum.
:)
Eline ekmek verdim dün, kabuklu kısmını. Salladı salladı, attı sıpa
Sabah 7 8 gibi devam sütü veriyorum. 150 mlC A N O
Selam canım
Sen tecrubelisindir ilk cocugundadan da
Rica etsem bi kac tarif paylasirmisin ?
Kahvaltıda,Aksamları felan neler veriyosun mesela
Fikir olur bizlere Sürekli ayni seyleri veriyorum gibime geliyor oğluma
Sen yinede sade yogurt ver. Midesi reflü olmasın :)cok yedirmiyorum cnm ama iki kasik veriyorum birakinca aglamaya basliyo
Kiymayi bilemedim simdi puturlu seylerden tirsiyorum henuz ama karisimlari yaparim tabii
8 aylık için çok vermiyormusun? Ben bi kahvaltı (kabne yumurta pekmez öğlen yoğurt az sebze arada yerse meyve akşam kıymalı çorbaki 10 ay bittiÇok teşekkür edrim uzun uzun anlattitgin için canım
Sabah 6 gibi uyanir gibi oluyo devam sutu veriyorum
9da kalkıyor 2 kaşık şu devam muhallebilerinden hazirlayıp icine labne,pekmez,az lor peyniri,yumurta sarisi koyuyorum bazende 3,4 bebe bisküvisi koyuyorum
12 gibi yoğurt veriyorum
3 gibi irmik ve kendi hazirladigim meyve püresiyle muhallebi hazirliyip veriyorum
6 gibi corba hazirliyorum
8,9gibide kıymalıveya tavuklu ne yemegi yaptiysam onu veriyorum
9,10 gibide uyuyor
1de 180 ml devam sütü veriyorum uyanir gibi oluyo süt istedigini anliyorum
3,buçuk 4 gibi 150 ml devam sütü veriyorum
Bide 6 gibi veriyorum
Günduzleri kesinlikle devam sutü icmiyor
Sadece gece uykuda içiyor
Gunduzleri sivi alsin diye bol bol su bide kendi hazirladigim meyve sularini icirmeye calisiyorum
Yani gecede gunduzde 3 saatte bir besliyorum
Bu arada kaç numara devam sütü veriyosun canım
Kizlar merhaba
9.ayımıza girdik 3numaralı mamaya geçmemiz gerekirmi artık
Sizler nasıl kullaniyorsuz
Anne sutü almadigi için aç kalicagini duşünuyorumPrima kullanıyorım 6-10 kg 3 beden.
8 aylık için çok vermiyormusun? Ben bi kahvaltı (kabne yumurta pekmez öğlen yoğurt az sebze arada yerse meyve akşam kıymalı çorbaki 10 ay bitti
Ayy masallahh. Sen yazmasan konuyu bende bulamicam. Benimde ikizler 10 ay 27 gunluk oldular cok sukur yaslarina az kaldiMerhaba hanımlar uzun bir aradan sonra şükür konuyu bulup geldimnasılsınız görüşmeyeli biz 7 ay 6 günlük olduk büyüyoruz artık iyice tek bakıyorum bende ikizlerime annem 3 ay sonra gitti çok yoruluyorum ama şükür birşekikde devam ediyoe
Merhaba canımMerhaba hanımlar uzun bir aradan sonra şükür konuyu bulup geldimnasılsınız görüşmeyeli biz 7 ay 6 günlük olduk büyüyoruz artık iyice tek bakıyorum bende ikizlerime annem 3 ay sonra gitti çok yoruluyorum ama şükür birşekikde devam ediyoe
Seninkiler yürüyor muAyy masallahh. Sen yazmasan konuyu bende bulamicam. Benimde ikizler 10 ay 27 gunluk oldular cok sukur yaslarina az kaldi
Ooo coktannnn. Oglan daha 9 aylik yoktu yurudu 2 hafta sonrada kiz yurudu cok sukur fellik fellik yaramazlik pesindeler. Koltuklara tirmanmayi kesfettiler gecende kiz tarantula gibi babasina yapismis koltuga cikiyoduSeninkiler yürüyor mu
MaşallahOoo coktannnn. Oglan daha 9 aylik yoktu yurudu 2 hafta sonrada kiz yurudu cok sukur fellik fellik yaramazlik pesindeler. Koltuklara tirmanmayi kesfettiler gecende kiz tarantula gibi babasina yapismis koltuga cikiyoduoglanda abisinin oyuncak sandigina cikmis gormemisim ordan dustu kafasi surekli mor her yere vuruyo
Daha iyi cok sukur son kullandigimiz cinko biraz istahini acmisti daha guzel yiyo ama ikizi kadar da iri durmuyo aylardir da malum saglikocagina falan gidemedik en son 8 kiloydu aldi mi napti haberim yok. Minyon olacak tipi kabullendim. sagligi yerinde yaa buna sukur diyorum artik.Maşallah
Yaramazlıkları da büyüyor
Kilo alımı nasıl kızın? Düzeldi mi?