2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Biraz daha sivi yutkunacagi sekilde ver canim. Benimkilerde hazir degil daha tadimlik seklinde gidiyoruz. Agizlarini acmayi bilmiyolar sanki. Bugun tarhana verdim 3 er kasik. Kiz hic sevmedi titredi
Sanırım benimkide hazır değil daha ağzını bile açmıyor kaşığı görünce ama 6 ay 6 günlük veriyorum bende öğürsede. Kıvamları böyleydi aynı besini 3. Gün verdiğimde 1 yemek kaşığını geçmiyor dediği.

Hülya birde benim çocukta kaktoz intöleransı ve süt alerjisi çıktı süt ürünlerini kesince benimkinin kusması çok azaldı.

Eklentiler

• 4C849D52-D7DE-4A7F-A22B-78CEAD48B0E8.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 39
  • 170FD55A-A166-4FFB-994C-C651DB1727E3.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 31
Canim benimki hala biberon mamasi iciyo. tadimlik seylerde gunde 1 kez veriyorum. sut urunu olarak yogurt vermistim. Bunun kusmasi yersiz ve zamansiz oluyo. Bazen gunlerce pes pese, her ogun bile kusabiliyoken bazen hic kusmadan da gecebiliyo gunler. Alerji olsa surekli kusar galiba. Kusmalarin sebebini hala cozemedim gitti.
Resmini attigin kase kadar pure hazirlayip yari yariya veriyorum bende bunlara. Agizlarini cok acmiyolar zaten. 2ser 3er kasik verip birakiyorum. Bi baslasalar keske ek gidaya belki o zaman kizin kusmasi tamamen kesilir

İlk elmayla başladım. 3 gün yarım elmayı cam rendeden geçip suyunu verdım.
Sonra 3 gün sadece tatlı kaşığı kadar yoğurt verdim. Sonra sebze çorbası verdim. Tarhana, meyveli yoğurt veriyorum.
Daha püreye geçmedik tabi. Kaşığa alışıyoruz :)

Kasikla sivi bisey verdigimde nerdeyse hepsi disari cikiyo. Kan damlasini zorla agizlarini skarak iciriyorum. O tarz seyleri daha cok kasik mamasi kivaminda gibi az daha sulandirilmis puresiyle veriyorum gevelenip duruyolar

Cok saol Canim Allah razi olsun. Cocuklarinla esinle musmutlu bi hayat diliyorum bende sana. Saglikla kal ins

Konu buraya uygun değil biliyorum ama şuan hamile olanlara danışmam gerek bu ay ovulasyon testinde t den daha koyu ciktiktan bir gun sonra iliski oldu tek ilişkiydi gebelik olur diye bi ümut bekledim ama malesef olmadı bugün adet oldum bir sonraki ovulasyon günlerini sizler nasıl değerlendirdiniz. Ekstra bi şey yaptınız mı

laiyka canim bu sut alerjisi denilen sey sadece inek sutune mi yoksa her sute mi oluyomus biliyo musun. Kizin mamasini golden goat olarak degistirmeyi dusunuyorum da. Keci sutlu belki iyi gelir

Hiç bilmiyorum canım yarın doktora sorarım kontrol günümüz
Sagol canim. Bugun doktora goturdum ikisini de. Kizin kusmasi yine basladi dun gece rahat uyuyamadi. yaa kucagimda yada ayagimdaydi. Bende uyumadim haliyle. Gaviscon toz verdi gunde 2 sase. golden goat mamada aldim. 2 kez verdim mamayla ilaci karistirip. Ilkini 1 saat sonra uykudan aglayarak uyandi kriz gecirdi resmen hic biseye bakmadi susmadi kendini kusturdu aglayarak. Az once yeniden verdim uyuya kaldi. Kusmalarindan dolayi bogazi tahris oldu galiba yutkunup duruyo. 2 hafta sonra kontrole gel dedi doktor. Oglan 7200gr kiz 6200gr olmus. Aradaki fark 1 kiloyu buldu sonunda. Kiz 4.ay asisinda 5900 gelmisti. Simdiye kadar 300gr almis cikiyo. Ayin 31inde 6.ay asilari var. 2 ayda yarim kilo bile cikamicak. Napicam bilmiyorum bu konuda cok yoruldum

Kızlar kızım sözde kasık fıtığından ameliyat olacaktı bir türlü olamadı başka sorunlar çıktı karaciğerinde büyüme var ve karaciğer enzimleri yüksek düşmüyor bir türlü bu yüzden 5 gündür hastanede yatıyoruz

laiyka canim bu sut alerjisi denilen sey sadece inek sutune mi yoksa her sute mi oluyomus biliyo musun. Kizin mamasini golden goat olarak degistirmeyi dusunuyorum da. Keci sutlu belki iyi gelir
Hulyacim benim kızda süt alerjisi var bazı durumlarda keçi sütünede tepki verebiliyor ama senin kızda olduğunu sanmıyorum ben olsa sadece kusma olmaz ve devamlı kusar beslenme gaz skntisi yaşar.

Gecmis olsun canim. Rabbim tez zamanda sifa versin insallah biran once normale doner.

Hulyacim benim kızda süt alerjisi var bazı durumlarda keçi sütünede tepki verebiliyor ama senin kızda olduğunu sanmıyorum ben olsa sadece kusma olmaz ve devamlı kusar beslenme gaz skntisi yaşar.
Canim bende anlamadim ki. Dedigin gibi sut alerjisi gibi de durmuyo sanki. Ama kusmasi bazen siddetleniyo ve siddetlendigi gunler karninin icinde simsekler cakiyo sanki gurul gurul sesler geliyo surekli alttan ustten gaz cikariyo falan. Ama bazen bi bakiyosun hic bisey yok 4er kasik mama iciyo. Noluyo cozemedim. Kustugu gunler daha cok oldugu icin kilo da alamamis

Hmm anladım doktoru ne diyor ki her bebek alerjiye farklı şeyler gösteriyor kusması refluden desek benim kızımda kusuyor su ama 1 Aydr azaldı şükür çok nadir kusuyor oda çok az kilo almasını etkiliyorsa bı doktoru arastrsn çünkü kiloda sknti olmuyorsa kusmalari pek önemsemiyolar.

Dun gittik doktora canim suanlik reflu dedi mide ilacina basladik bakalim ne zaman etki edecek. 2 hafta sonra kontrole cagirdi kilo alimina bakicak galiba. Soyledim az kilo almis diye takip edelim dedi. En son 4.ay asisinda konyada saglikocaginda 5.900 cikmisti. Ustunde 1 bucuk ay gecti 6.ay asilari geldi nerdeyse ve 200-300gr anca almis cikiyo. Tartilar arasinda cok buyuk gr farki yoksa eger nerdeyse kilo almamis gibi. Eger ilac etki etmezse diyet vericem dedi. Buyuk ihtimal alerji mamasi baslaticak. Bende sindirimi daha kolaymis diye golden goat keci sutlu mama aldim dunden beri basladim. Insallah kisa zamanda kurtuluruz bu sorundan. Nezle gibilerde burunlari genizleri akiyo. Acaba diyorum geniz akintisi midesini daha mi cok bulandiriyo. Aklimda bi ton soru var ve suan hepsinin tek cevabi zamanla cikacak ortaya. Beklemekte yipratiyo insani. Sorumlulugum 1 degil 3 tane hepsine ayri ayri yetismeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…