- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Hamile değilmişim canım
Gozun aydinHamile değilmişim canım
Test bozukmuş
Biraz daha sivi yutkunacagi sekilde ver canim. Benimkilerde hazir degil daha tadimlik seklinde gidiyoruz. Agizlarini acmayi bilmiyolar sanki. Bugun tarhana verdim 3 er kasik. Kiz hic sevmedi titrediSelam kızlar. Biz ekgıdaya geçtik ama benimki hep anne memes aldığı için heralde alışamadı diliyle çiğnerken itiyor tam çiğneyemiyor. Alışırız değilmi?
Hadi gözün aydın canım. Baya telaş yapmıştın :)Hamile değilmişim canım
Test bozukmuş
Benim ki çorba sevmiyor, meyveli yogurt olsa höpürdete höpürdete yiyor. Şimdiden yemek seçiyorBiraz daha sivi yutkunacagi sekilde ver canim. Benimkilerde hazir degil daha tadimlik seklinde gidiyoruz. Agizlarini acmayi bilmiyolar sanki. Bugun tarhana verdim 3 er kasik. Kiz hic sevmedi titredi
Tatli seyleri kim sevmezBenim ki çorba sevmiyor, meyveli yogurt olsa höpürdete höpürdete yiyor. Şimdiden yemek seçiyor
Canım ben daha adet olmadımkiGozun aydinSen testi gunun gectigi zaman yapmadin mi canim
Aaa niye adet olmadin kac ay olduCanım ben daha adet olmadımki
Kasıklarım ağrıyodu hamileliğimdeki gibi
Ondan hamile olabilcegimi duşündüm ben
Sağol canımHadi gözün aydın canım. Baya telaş yapmıştın :)
Bilmiyorumki valla canım doktorada gitmedim hiçAaa niye adet olmadin kac ay oldubenim hormonlar aceleci galiba keske bi kac ay daha adet olmasaydim
bende öyle düşünüyorum bakalımTatli seyleri kim sevmezben simdilik sebze corba seklinde basladim. Bunlari bi yesinler sonra kahvalti kasik mamasi falan denicem
Sağol canım
Büyük konuşmuyum ama 2.çocuğu asla duşünmuyorum
Oğlum okadar zor bi bebekki anlatamam sana
1 dk kucagimdan indiremiyorum
2.olsaydı ne yapardım bilmiyorum
Allah olmayanlara versin inşallah
Bi de beni dusun 7 sene sonra 2 tane. En bastanin dibini yasiyorumbende öyle düşünüyorum bakalımoglanı büyütmüşken sil baştan yaşıyorum
Şimdi öyle dersin ama ilerde fikrin değişir :)
Amin canım
Ayy seni düşünemiyorum bile. Nasıl hepsini aynı anda idare ediyorsun. Psikolojin nasıldır kim bilir. Allah yardımcın olsun :)Bi de beni dusun 7 sene sonra 2 tane. En bastanin dibini yasiyorum
Ayy seni düşünemiyorum bile. Nasıl hepsini aynı anda idare ediyorsun. Psikolojin nasıldır kim bilir. Allah yardımcın olsun :)
Ne yapcan canım, saglıklı sıhhatli olsunlarda 1 2 sene zorluk çekersin :)
Iyiyim cok sukur
Bazen diyorum kendime masallah ne saglam psikolojin varmis baskasi olsa delirirdi coktan. Sonra bi elimle digerini tebrik etmeye calisiyorum. Aynada kendimi opmeye calismalar falan iyiyim yani yaa. Bunlar gibi bi duzine buyuturum.
1 deste 10. 1 duzine 12
Oyle canim. Sagliklari yerinde olsun yeter ki. Bak 5 ay 10 gunluk oldular buyuduler bileNe yapcan canım, saglıklı sıhhatli olsunlarda 1 2 sene zorluk çekersin :)
Bizde 5 ay 14 günlük oldukOyle canim. Sagliklari yerinde olsun yeter ki. Bak 5 ay 10 gunluk oldular buyuduler bile
Iyi geceler canim bende tek yumurta ikizlerine hamileyim. Yalniz bebeklerin suyunun fazla oldugunu soyledi doktorum. 35inci haftada almayi dusunuyo. Sen kacinci haftada dogurmustun. Herhangibir sorun yasamismiydin onu merak ettim. Dogum kolay oldumu bide onu merak ediyorumOyle canim. Sagliklari yerinde olsun yeter ki. Bak 5 ay 10 gunluk oldular buyuduler bile
Canim benimkiler cift yumurta ikizi 1 tane daha var 7 yasinda. O zaman genel anestezili sezaryen oldum. Bunlarda spinal sezaryen ile 37+0da dogdu. Ikizletde genel anestezi onermiyo doktorlar. Spinalden cok korkuyodum ama hic korkulacak bisey degilmis sende korkma. Ben sulariyla ilgili falan hic sorun yasamamistim. Senin durumun daha farkli. Doktorun sorun goruyosa riske atma bebislerini. Belki kuveze girerler ama burda bebegi kuvezde kalip saglikla kavusanlar var. Hayirla zamaninda kucagina al insallah.Iyi geceler canim bende tek yumurta ikizlerine hamileyim. Yalniz bebeklerin suyunun fazla oldugunu soyledi doktorum. 35inci haftada almayi dusunuyo. Sen kacinci haftada dogurmustun. Herhangibir sorun yasamismiydin onu merak ettim. Dogum kolay oldumu bide onu merak ediyorum
Ilk dogumum ve cok korkuyorum. Genel anestezi yapmuyo doktorum. Son careymis
Ayy masallah. Kiz fazla aramiz yoktu dimi. Her konuda pesinden geldim bak yetistim hepinizeBizde 5 ay 14 günlük olduk