Doğru canım inşallah yoktur hicy öyle bişey geçici biseydir doktoru takip edelim demiş golden goat diğerlerine göre daha kolay sindirimi ben şuan emziriyorum diyet yapıyorum ama emzirmeyi bırakmam gerekirse diye rapor alicam mama raporu bedava veriliyor alerji doktoruna gidicem testler için çünkü sadece süte değil alerjisi deri testi kan testi yapılacak ona göre ek gıda alacak çok zor senin kızda yoktur inşallah bir tane değilki dediign gibi kilo alımı az olmuş evet mama değişikliği İnşaallah yarar işe.Dun gittik doktora canim suanlik reflu dedi mide ilacina basladik bakalim ne zaman etki edecek. 2 hafta sonra kontrole cagirdi kilo alimina bakicak galiba. Soyledim az kilo almis diye takip edelim dedi. En son 4.ay asisinda konyada saglikocaginda 5.900 cikmisti. Ustunde 1 bucuk ay gecti 6.ay asilari geldi nerdeyse ve 200-300gr anca almis cikiyo. Tartilar arasinda cok buyuk gr farki yoksa eger nerdeyse kilo almamis gibi. Eger ilac etki etmezse diyet vericem dedi. Buyuk ihtimal alerji mamasi baslaticak. Bende sindirimi daha kolaymis diye golden goat keci sutlu mama aldim dunden beri basladim. Insallah kisa zamanda kurtuluruz bu sorundan. Nezle gibilerde burunlari genizleri akiyo. Acaba diyorum geniz akintisi midesini daha mi cok bulandiriyo. Aklimda bi ton soru var ve suan hepsinin tek cevabi zamanla cikacak ortaya. Beklemekte yipratiyo insani. Sorumlulugum 1 degil 3 tane hepsine ayri ayri yetismeye calisiyorum köyü
Size de gecmis olsun canim. Kucuk oldugu icin kanda ve deride ki test cikmaya bilir belki bi yerde oyle okumustum. Insallah alerjileri yoktur yavrularimizin da onlarda herseyi yer bizde zorlanmayiz. Mamayi 2 numara bulabildim iceriginde ki degerler degisiyomus azaliyo mu cogaliyo mu acaba. Artik 2 saatte bir 2 kasik mama hazirliyorum kizima. Az az sık beslemeye calisiyorum. Suya da cok duskun oldular. Babam usumesinler diye gece bile kalkip isitma sistemine odun atiyo ev hamam oluyo yine de hasta olmayi basardilarDoğru canım inşallah yoktur hicy öyle bişey geçici biseydir doktoru takip edelim demiş golden goat diğerlerine göre daha kolay sindirimi ben şuan emziriyorum diyet yapıyorum ama emzirmeyi bırakmam gerekirse diye rapor alicam mama raporu bedava veriliyor alerji doktoruna gidicem testler için çünkü sadece süte değil alerjisi deri testi kan testi yapılacak ona göre ek gıda alacak çok zor senin kızda yoktur inşallah bir tane değilki dediign gibi kilo alımı az olmuş evet mama değişikliği İnşaallah yarar işe.
Çok terlemeleride hasta yapıyor canımSize de gecmis olsun canim. Kucuk oldugu icin kanda ve deride ki test cikmaya bilir belki bi yerde oyle okumustum. Insallah alerjileri yoktur yavrularimizin da onlarda herseyi yer bizde zorlanmayiz. Mamayi 2 numara bulabildim iceriginde ki degerler degisiyomus azaliyo mu cogaliyo mu acaba. Artik 2 saatte bir 2 kasik mama hazirliyorum kizima. Az az sık beslemeye calisiyorum. Suya da cok duskun oldular. Babam usumesinler diye gece bile kalkip isitma sistemine odun atiyo ev hamam oluyo yine de hasta olmayi basardilar
Ilk zamanlar terliyolardi. Odanin altinda ki giriste de petek yaniyodu ordan da isi geliyodu durulmuyodu. Onu kapattirdim suan oda iyi terlemiyolar da ama bi turlu atamadilar hastaliklariniÇok terlemeleride hasta yapıyor canım
ben de 8 aylık hamileyim sitesinden alışveriş yaptım çok memnun kaldım kumaşuda çok güzel. İstersen oradaki monamise modellerine bakabilirsin.Merhaba kizlar bugun kisa kollu elbise gibi gecelik aldim.Nereye baksam sabahlik bulamadim sabahlikli takimlarda cok pahali geldi. Acaba diyorum ceyizimden kalan saten sabahligi giysem olur mu? Simdi ki resim cekimleri icin olan takimlarda boyle saten tuy tasli falan. Ben sadece sabahligi saten giysem.Sadece koridorda gezmeye abes kacar mi goze batar mi?
Eki Görüntüle 2262405
Bi de pijama takim aldimEki Görüntüle 2262406 altina da normal terlik aldim hastane icin. Sizce nasil? Idare eder mi?
6.aya kadar foşur foşur kustu bebeğim 6.ayda çok azaldı yani süt diyeti yaptım ondan mı yoksa yılı yarıladı ondanmı bilmiyorumSelam hanımlar nasılsınız uzun bir aradan sonra geldim oğullarımı biyütüyorum 2 ay 11 günlük olduk anne sütü mama karışık veriyoeum biri emiyor diğeri malesef emmiyor haliyle sütüm azaldı mama ağırlıklı besleniyorlar kusma problemi var oğlumun birinde şu anlık kilo alımı iyi dedi doktorum ilaç başkatmadı ama çok kusuyor gazını çıkartırken basınçla yedşkleri de geliyor ne yapsam bilemedim açıkçaso
6 ay kadar devam eder diyorlar canım mide kapakçığı ve kasları ile alakalı olduğu söyleniyor 6. Ayda kaslar tam anlamı ile işlev kazanıyormuş inan gğnde kaş kuyafet değiştirdiğimi hatırlamıyorum artık avuç avuç kusuyor yavrum ama şükür ki kilo alımı iyi o kadar kusmaya şaşıyorum kilo alabiliyor olmasına açıkçası6.aya kadar foşur foşur kustu bebeğim 6.ayda çok azaldı yani süt diyeti yaptım ondan mı yoksa yılı yarıladı ondanmı bilmiyorum
Zaman ilerledikçe daha çok kusacak ben kucağıma alır almaz sırtımdan 1 mt öteye sanki kuş pisliyor gibi patır patır fışkırtırdı. Hergün çam mak açıktı. Çok zor insan güzel kıyafet bile alamıyor giydiremitor nasılsa kusuyor diye. Ben kustuğu için daha yatağımı bile ayıramadım aman gece kusar boğulur duymam diye. Ama geçecek çok zor olsada geçecek6 ay kadar devam eder diyorlar canım mide kapakçığı ve kasları ile alakalı olduğu söyleniyor 6. Ayda kaslar tam anlamı ile işlev kazanıyormuş inan gğnde kaş kuyafet değiştirdiğimi hatırlamıyorum artık avuç avuç kusuyor yavrum ama şükür ki kilo alımı iyi o kadar kusmaya şaşıyorum kilo alabiliyor olmasına açıkçası
İyi gidiyor :)C A N O canım nasıl gidiyor ek gıda
Benimki 1-2 tatlı kaşığımdan fazla yemiyor. İlk 2 hafta sebze verdim bu hafta meyveye geçtim haftaya yumurta lor yoğurt. Sen neler veriyorsunİyi gidiyor :)
Ete daha geçmedim yanlız. Kuzu kıyması ile başlamayı düşünüyorum. Sizde nasıl ilerliyor süreç :)
Bal kabağı çorbasıBenimki 1-2 tatlı kaşığımdan fazla yemiyor. İlk 2 hafta sebze verdim bu hafta meyveye geçtim haftaya yumurta lor yoğurt. Sen neler veriyorsun
İnşaallah dokunmaz paşaya, afiyetle yer.Maşallah canım ben hala tadımlardayım bu hafta yoğurtçdu deneyeceğim sonra yumurta peynir pekmez ceviz meyve dedi
Yesinde büyüsün kuzucuk maşallah onaİnşaallah dokunmaz paşaya, afiyetle yer.
Bugun dana iliği ile şehriye çorbası yaptım. Onuda blender den geçirip verdim
Sagol teyzesiYesinde büyüsün kuzucuk maşallah ona