Doğru canım inşallah yoktur hicy öyle bişey geçici biseydir doktoru takip edelim demiş golden goat diğerlerine göre daha kolay sindirimi ben şuan emziriyorum diyet yapıyorum ama emzirmeyi bırakmam gerekirse diye rapor alicam mama raporu bedava veriliyor alerji doktoruna gidicem testler için çünkü sadece süte değil alerjisi deri testi kan testi yapılacak ona göre ek gıda alacak çok zor senin kızda yoktur inşallah bir tane değilki dediign gibi kilo alımı az olmuş evet mama değişikliği İnşaallah yarar işe.Dun gittik doktora canim suanlik reflu dedi mide ilacina basladik bakalim ne zaman etki edecek. 2 hafta sonra kontrole cagirdi kilo alimina bakicak galiba. Soyledim az kilo almis diye takip edelim dedi. En son 4.ay asisinda konyada saglikocaginda 5.900 cikmisti. Ustunde 1 bucuk ay gecti 6.ay asilari geldi nerdeyse ve 200-300gr anca almis cikiyo. Tartilar arasinda cok buyuk gr farki yoksa eger nerdeyse kilo almamis gibi. Eger ilac etki etmezse diyet vericem dedi. Buyuk ihtimal alerji mamasi baslaticak. Bende sindirimi daha kolaymis diye golden goat keci sutlu mama aldim dunden beri basladim. Insallah kisa zamanda kurtuluruz bu sorundan. Nezle gibilerde burunlari genizleri akiyo. Acaba diyorum geniz akintisi midesini daha mi cok bulandiriyo. Aklimda bi ton soru var ve suan hepsinin tek cevabi zamanla cikacak ortaya. Beklemekte yipratiyo insani. Sorumlulugum 1 degil 3 tane hepsine ayri ayri yetismeye calisiyorum köyü