2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Dun gittik doktora canim suanlik reflu dedi mide ilacina basladik bakalim ne zaman etki edecek. 2 hafta sonra kontrole cagirdi kilo alimina bakicak galiba. Soyledim az kilo almis diye takip edelim dedi. En son 4.ay asisinda konyada saglikocaginda 5.900 cikmisti. Ustunde 1 bucuk ay gecti 6.ay asilari geldi nerdeyse ve 200-300gr anca almis cikiyo. Tartilar arasinda cok buyuk gr farki yoksa eger nerdeyse kilo almamis gibi. Eger ilac etki etmezse diyet vericem dedi. Buyuk ihtimal alerji mamasi baslaticak. Bende sindirimi daha kolaymis diye golden goat keci sutlu mama aldim dunden beri basladim. Insallah kisa zamanda kurtuluruz bu sorundan. Nezle gibilerde burunlari genizleri akiyo. Acaba diyorum geniz akintisi midesini daha mi cok bulandiriyo. Aklimda bi ton soru var ve suan hepsinin tek cevabi zamanla cikacak ortaya. Beklemekte yipratiyo insani. Sorumlulugum 1 degil 3 tane hepsine ayri ayri yetismeye calisiyorum köyü
Doğru canım inşallah yoktur hicy öyle bişey geçici biseydir doktoru takip edelim demiş golden goat diğerlerine göre daha kolay sindirimi ben şuan emziriyorum diyet yapıyorum ama emzirmeyi bırakmam gerekirse diye rapor alicam mama raporu bedava veriliyor alerji doktoruna gidicem testler için çünkü sadece süte değil alerjisi deri testi kan testi yapılacak ona göre ek gıda alacak çok zor senin kızda yoktur inşallah bir tane değilki dediign gibi kilo alımı az olmuş evet mama değişikliği İnşaallah yarar işe.

Doğru canım inşallah yoktur hicy öyle bişey geçici biseydir doktoru takip edelim demiş golden goat diğerlerine göre daha kolay sindirimi ben şuan emziriyorum diyet yapıyorum ama emzirmeyi bırakmam gerekirse diye rapor alicam mama raporu bedava veriliyor alerji doktoruna gidicem testler için çünkü sadece süte değil alerjisi deri testi kan testi yapılacak ona göre ek gıda alacak çok zor senin kızda yoktur inşallah bir tane değilki dediign gibi kilo alımı az olmuş evet mama değişikliği İnşaallah yarar işe.
Size de gecmis olsun canim. Kucuk oldugu icin kanda ve deride ki test cikmaya bilir belki bi yerde oyle okumustum. Insallah alerjileri yoktur yavrularimizin da onlarda herseyi yer bizde zorlanmayiz. Mamayi 2 numara bulabildim iceriginde ki degerler degisiyomus azaliyo mu cogaliyo mu acaba. Artik 2 saatte bir 2 kasik mama hazirliyorum kizima. Az az sık beslemeye calisiyorum. Suya da cok duskun oldular. Babam usumesinler diye gece bile kalkip isitma sistemine odun atiyo ev hamam oluyo yine de hasta olmayi basardilar

Size de gecmis olsun canim. Kucuk oldugu icin kanda ve deride ki test cikmaya bilir belki bi yerde oyle okumustum. Insallah alerjileri yoktur yavrularimizin da onlarda herseyi yer bizde zorlanmayiz. Mamayi 2 numara bulabildim iceriginde ki degerler degisiyomus azaliyo mu cogaliyo mu acaba. Artik 2 saatte bir 2 kasik mama hazirliyorum kizima. Az az sık beslemeye calisiyorum. Suya da cok duskun oldular. Babam usumesinler diye gece bile kalkip isitma sistemine odun atiyo ev hamam oluyo yine de hasta olmayi basardilar
Çok terlemeleride hasta yapıyor canım

Merhaba kizlar bugun kisa kollu elbise gibi gecelik aldim.Nereye baksam sabahlik bulamadim sabahlikli takimlarda cok pahali geldi. Acaba diyorum ceyizimden kalan saten sabahligi giysem olur mu? Simdi ki resim cekimleri icin olan takimlarda boyle saten tuy tasli falan. Ben sadece sabahligi saten giysem.Sadece koridorda gezmeye abes kacar mi goze batar mi?
Eki Görüntüle 2262405
Bi de pijama takim aldimEki Görüntüle 2262406 altina da normal terlik aldim hastane icin. Sizce nasil? Idare eder mi?
ben de 8 aylık hamileyim sitesinden alışveriş yaptım çok memnun kaldım kumaşuda çok güzel. İstersen oradaki monamise modellerine bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hanımlar nasılsınız uzun bir aradan sonra geldim oğullarımı biyütüyorum 2 ay 11 günlük olduk anne sütü mama karışık veriyoeum biri emiyor diğeri malesef emmiyor haliyle sütüm azaldı mama ağırlıklı besleniyorlar kusma problemi var oğlumun birinde şu anlık kilo alımı iyi dedi doktorum ilaç başkatmadı ama çok kusuyor gazını çıkartırken basınçla yedşkleri de geliyor ne yapsam bilemedim açıkçaso

Selam hanımlar nasılsınız uzun bir aradan sonra geldim oğullarımı biyütüyorum 2 ay 11 günlük olduk anne sütü mama karışık veriyoeum biri emiyor diğeri malesef emmiyor haliyle sütüm azaldı mama ağırlıklı besleniyorlar kusma problemi var oğlumun birinde şu anlık kilo alımı iyi dedi doktorum ilaç başkatmadı ama çok kusuyor gazını çıkartırken basınçla yedşkleri de geliyor ne yapsam bilemedim açıkçaso
6.aya kadar foşur foşur kustu bebeğim 6.ayda çok azaldı yani süt diyeti yaptım ondan mı yoksa yılı yarıladı ondanmı bilmiyorum

6.aya kadar foşur foşur kustu bebeğim 6.ayda çok azaldı yani süt diyeti yaptım ondan mı yoksa yılı yarıladı ondanmı bilmiyorum
6 ay kadar devam eder diyorlar canım mide kapakçığı ve kasları ile alakalı olduğu söyleniyor 6. Ayda kaslar tam anlamı ile işlev kazanıyormuş inan gğnde kaş kuyafet değiştirdiğimi hatırlamıyorum artık avuç avuç kusuyor yavrum ama şükür ki kilo alımı iyi o kadar kusmaya şaşıyorum kilo alabiliyor olmasına açıkçası

6 ay kadar devam eder diyorlar canım mide kapakçığı ve kasları ile alakalı olduğu söyleniyor 6. Ayda kaslar tam anlamı ile işlev kazanıyormuş inan gğnde kaş kuyafet değiştirdiğimi hatırlamıyorum artık avuç avuç kusuyor yavrum ama şükür ki kilo alımı iyi o kadar kusmaya şaşıyorum kilo alabiliyor olmasına açıkçası
Zaman ilerledikçe daha çok kusacak ben kucağıma alır almaz sırtımdan 1 mt öteye sanki kuş pisliyor gibi patır patır fışkırtırdı. Hergün çam mak açıktı. Çok zor insan güzel kıyafet bile alamıyor giydiremitor nasılsa kusuyor diye. Ben kustuğu için daha yatağımı bile ayıramadım aman gece kusar boğulur duymam diye. Ama geçecek çok zor olsada geçecek

Benimki 1-2 tatlı kaşığımdan fazla yemiyor. İlk 2 hafta sebze verdim bu hafta meyveye geçtim haftaya yumurta lor yoğurt. Sen neler veriyorsun
Bal kabağı çorbası
Yoğurt çorbası
Tarhana
Muhallebi
Meyve püresi

Sabah ilk devam sütü veriyorum 150 ml anca içiyor
Sonra aptamil sütlü 5 meyveli muhallebi den mama yapıyorum. İçine labne ceviz az pekmez koyuyorum. Onu yiyor.
Yumurta hiç vermedim henüz.
Sadece yogurt çorbasında yemişti.
Diger öğün tekrar devam sütü.
Sonra ki öğünde 1 kase çorba içiriyorum. İçine ekmek ufalıyorum.
Böyle devam ediyor :)

Merhaba arkadaşlar,
Hamileliğinde özellikle ilk trimesterde antiviral ilaç kullanıp doğum yapanınız oldu mu? Bir sıkıntı oluyor mu? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Merhaba kizlar. Insallah bebisleriniz iyidir. Bi sorum olacak size. Benim ikizlerim erkegi kasiga cok guzel alismis nerdeyse herseyi buyuk bi istahlada yiyodu. Ama 3 gundur o istahla severek yedigi seyleri yemez oldu. 4 kasik biberon mamasini bile zorla bitirtiyorum. Neden olabilir boyle bi durum. Nazar degmistir diye okuyorum ama bi faydasi daha olmadi. 4 nerdeyse 5 saat ac kaldigi oluyo o kasiga saldiran cocuktan eser kalmadi. Kemik suyuna sebze, tarhana, yogurt corbasi yaptim hic birini yemedi. Icine meyve puresi karistirdigim yogurttan cok az yiyo sonra basliyo kizip aglamaya

X