2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Selam kızlar. Biz ekgıdaya geçtik ama benimki hep anne memes aldığı için heralde alışamadı diliyle çiğnerken itiyor tam çiğneyemiyor. Alışırız değilmi?
Biraz daha sivi yutkunacagi sekilde ver canim. Benimkilerde hazir degil daha tadimlik seklinde gidiyoruz. Agizlarini acmayi bilmiyolar sanki. Bugun tarhana verdim 3 er kasik. Kiz hic sevmedi titredi 😂

Tatli seyleri kim sevmez 😂 ben simdilik sebze corba seklinde basladim. Bunlari bi yesinler sonra kahvalti kasik mamasi falan denicem
bende öyle düşünüyorum bakalım 😍oglanı büyütmüşken sil baştan yaşıyorum 😂
Sağol canım
Büyük konuşmuyum ama 2.çocuğu asla duşünmuyorum
Oğlum okadar zor bi bebekki anlatamam sana
1 dk kucagimdan indiremiyorum
2.olsaydı ne yapardım bilmiyorum

Allah olmayanlara versin inşallah

Şimdi öyle dersin ama ilerde fikrin değişir :)

Amin canım 💕

Ayy seni düşünemiyorum bile. Nasıl hepsini aynı anda idare ediyorsun. Psikolojin nasıldır kim bilir. Allah yardımcın olsun :)
😂
Iyiyim cok sukur
:deli: Bazen diyorum kendime masallah ne saglam psikolojin varmis baskasi olsa delirirdi coktan. Sonra bi elimle digerini tebrik etmeye calisiyorum. Aynada kendimi opmeye calismalar falan :KK53: iyiyim yani yaa. Bunlar gibi bi duzine buyuturum.
1 deste 10. 1 duzine 12

😂
Iyiyim cok sukur
:deli: Bazen diyorum kendime masallah ne saglam psikolojin varmis baskasi olsa delirirdi coktan. Sonra bi elimle digerini tebrik etmeye calisiyorum. Aynada kendimi opmeye calismalar falan :KK53: iyiyim yani yaa. Bunlar gibi bi duzine buyuturum.
1 deste 10. 1 duzine 12
Ne yapcan canım, saglıklı sıhhatli olsunlarda 1 2 sene zorluk çekersin :)

Oyle canim. Sagliklari yerinde olsun yeter ki. Bak 5 ay 10 gunluk oldular buyuduler bile
Iyi geceler canim bende tek yumurta ikizlerine hamileyim. Yalniz bebeklerin suyunun fazla oldugunu soyledi doktorum. 35inci haftada almayi dusunuyo. Sen kacinci haftada dogurmustun. Herhangibir sorun yasamismiydin onu merak ettim. Dogum kolay oldumu bide onu merak ediyorum
Ilk dogumum ve cok korkuyorum. Genel anestezi yapmuyo doktorum. Son careymis

Iyi geceler canim bende tek yumurta ikizlerine hamileyim. Yalniz bebeklerin suyunun fazla oldugunu soyledi doktorum. 35inci haftada almayi dusunuyo. Sen kacinci haftada dogurmustun. Herhangibir sorun yasamismiydin onu merak ettim. Dogum kolay oldumu bide onu merak ediyorum
Ilk dogumum ve cok korkuyorum. Genel anestezi yapmuyo doktorum. Son careymis
Canim benimkiler cift yumurta ikizi 1 tane daha var 7 yasinda. O zaman genel anestezili sezaryen oldum. Bunlarda spinal sezaryen ile 37+0da dogdu. Ikizletde genel anestezi onermiyo doktorlar. Spinalden cok korkuyodum ama hic korkulacak bisey degilmis sende korkma. Ben sulariyla ilgili falan hic sorun yasamamistim. Senin durumun daha farkli. Doktorun sorun goruyosa riske atma bebislerini. Belki kuveze girerler ama burda bebegi kuvezde kalip saglikla kavusanlar var. Hayirla zamaninda kucagina al insallah.

Bizde 5 ay 14 günlük olduk 😍
Ayy masallah. Kiz fazla aramiz yoktu dimi. Her konuda pesinden geldim bak yetistim hepinize 😂 bu arada ek gidaya nasil gectin. Benimkiler tadimlik bile olsa pek hevesli degil. Oglan masallah daha istahli ama kiz hic istemiyo. Dun uzum suyu verdim 2 ser cay kasigi onu bile dudaklarini burusturdu. Kusmasi zaten devam ediyo bazen iyi kusmuyo bazi gunler honkurmeye devam ediyo

X