• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selaaam. Bende yarın başlayacağım. Tatlı patates vereyim diyorum. C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. sen ne verdin ilk
Ben ilk elma suyu verdim. (cam rendeden geçtim) 3gün devam ettim
Sonra yoğurt verdim
Sonra armutlu yogurt verdim(3gün)

Sebze olarak kabak Patetes ve havuç pişirip çorba şeklinde verdim. Biraz zeytinyağı ekledim (onu sevmedi ama) 😂

Meyveli yogurdu seviyor :)

Ben ilk elma suyu verdim. (cam rendeden geçtim) 3gün devam ettim
Sonra yoğurt verdim
Sonra armutlu yogurt verdim(3gün)

Sebze olarak kabak Patetes ve havuç pişirip çorba şeklinde verdim. Biraz zeytinyağı ekledim (onu sevmedi ama) 😂

Meyveli yogurdu seviyor :)
Bende bugün başladım patatesle hiç sevmedi sonra havuç ve balkabağı vericem. Ablam normal kabak verme onun mevsimi değil dedi. Süt alerjisi olduğu için yoğurt muamma bizde meyve enson

Bende bugün başladım patatesle hiç sevmedi sonra havuç ve balkabağı vericem. Ablam normal kabak verme onun mevsimi değil dedi. Süt alerjisi olduğu için yoğurt muamma bizde meyve enson
İnşaallah yer minikler :)

Kemik ilik suyu kaynatıp katıyorum çorbasına. Bugün Tarhana yedi ilk kez ☺️😂onu sevdi :)

Aynen haklisin :)

Kuçük baş hayvanın kemik suyu var dolapta
Agir gelir mi sence
Biraz kokulu ve daha yaglı olduğu için
Kemik kullanacaksan ilikli satılıyor kasaplarda :)

Suyunu az katarsan kokuda sorun olmaz :)
Ağır da gelmez :)

can09e can09e nasılsın 😘
Bebiş nasıl 😍

Hiç sesini de çıkartmıyorsun :KK45:
kuzum nolsunn orada burada dolanıyom sen nasılsın?
sesimi kestiler yahuu.. gestasyonel diyabetmişim diyet önerdiler.. kısıtlanmak da mutsuz ediyor olabilir.. keyfim yok pek..

Back