- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canımSelam canım
Bebişlerle uğraşmaktan fırsat olmuyor demek ki
Ek gıdaya geçtiniz mi?
Bizde geçtik. 6.aya girdik. Meyveli yoğurt ve çorba veriyorum ara öğünlerde :)Selam canım
Biz biraz erken 4 aylıkken ek gıdaya geçtik
Şimdi herşeyden veriyorum :)
Siz geçtiniz mi
Ben ilk elma suyu verdim. (cam rendeden geçtim) 3gün devam ettimSelaaam. Bende yarın başlayacağım. Tatlı patates vereyim diyorum. C A N O sen ne verdin ilk
Bende bugün başladım patatesle hiç sevmedi sonra havuç ve balkabağı vericem. Ablam normal kabak verme onun mevsimi değil dedi. Süt alerjisi olduğu için yoğurt muamma bizde meyve ensonBen ilk elma suyu verdim. (cam rendeden geçtim) 3gün devam ettim
Sonra yoğurt verdim
Sonra armutlu yogurt verdim(3gün)
Sebze olarak kabak Patetes ve havuç pişirip çorba şeklinde verdim. Biraz zeytinyağı ekledim (onu sevmedi ama)
Meyveli yogurdu seviyor :)
İnşaallah yer minikler :)Bende bugün başladım patatesle hiç sevmedi sonra havuç ve balkabağı vericem. Ablam normal kabak verme onun mevsimi değil dedi. Süt alerjisi olduğu için yoğurt muamma bizde meyve enson
Canım nasil yaptın tarhanayıİnşaallah yer minikler :)
Kemik ilik suyu kaynatıp katıyorum çorbasına. Bugün Tarhana yedi ilk kez ☺onu sevdi :)
Kemik suyu ile yaptım canım. Yağ salça tuz kullanmadım. Zaten kemiğin yağı yetiyor :)Canım nasil yaptın tarhanayı
Yağ,salça,tuz koydun mu?
Aynen haklisin :)Kemik suyu ile yaptım canım. Yağ salça tuz kullanmadım. Zaten kemiğin yağı yetiyor :)
Kemik kullanacaksan ilikli satılıyor kasaplarda :)Aynen haklisin :)
Kuçük baş hayvanın kemik suyu var dolapta
Agir gelir mi sence
Biraz kokulu ve daha yaglı olduğu için
Seni önceden tanıyor muyum? Nickini mi değiştin
Canım ıslaksu34 benSeni önceden tanıyor muyum? Nickini mi değiştin
Bu arada kan testi yaptın mı?
Hayırlısı olsun canım
Evde test yaptım ikinci çizgi çıktı azda olsaSeni önceden tanıyor muyum? Nickini mi değiştin
Hayırlısı olsun canım
Oğlum 6 aylık bile olmadıSeni önceden tanıyor muyum? Nickini mi değiştin
Hayırlısı olsun canım
kuzum nolsunn orada burada dolanıyom sen nasılsın?