2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar kızımın kakası bir süredir yeşil renkte ara ara sarı oluyor sonra tekrar yeşil oluyodu ara ara olduğu icin pek önemsememiştim kan ilacı kullanıyoruz yaklaşık 3 haftadır ondandır dedim ama dünden beri baya koyu yeşil yapmaya başladı acaba neden olabilir doktora goturmelimiyim yoksa Pazartesi günü zaten kontrolümüz var Pazartesi yi mi bekliyim bilemedim
Kan ilacı ne kullanıyorsun ben asm ilacını kullanmayı düşünmüyorum. C A N O C A N O canım sen başladınmı kan ilacına bana asmdeki başla dedi

Kan ilacı ne kullanıyorsun ben asm ilacını kullanmayı düşünmüyorum. C A N O C A N O canım sen başladınmı kan ilacına bana asmdeki başla dedi
Evet başladım canım. Ekimin 28 inden itibaren kullanıyorum. Ferrum kullanıyorum bu arada günde 5 damla. Sağlık ocagının verdigini beğenmedi ve paraben içeriyormuş.

Bir sürü demir damlası car bazıları kabız yapıyor bazıları kötü tad içeriyormuş. Sidefer newwit vs bende ne alsam bakıyorum
Evet başladım canım. Ekimin 28 inden itibaren kullanıyorum. Ferrum kullanıyorum bu arada günde 5 damla. Sağlık ocagının verdigini beğenmedi ve paraben içeriyormuş.

Canım merhaba uzun zamandır giremedim doğum yaptım bebeklerim 1 hafta küvözde kaldılar solunum sıkıntıları oldu kilolu doğan bebeğim cihaza bağlandı 1 hafta sonra taburcu olduk şükür şimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz❤️ 36 hafta 3 günlük doğdulsr fakat yoğunbakım sürecimiz oldu şükür şimdi iyiler evdeler beslenme oroblemi yaşıyoruz sadece

Canım merhaba uzun zamandır giremedim doğum yaptım bebeklerim 1 hafta küvözde kaldılar solunum sıkıntıları oldu kilolu doğan bebeğim cihaza bağlandı 1 hafta sonra taburcu olduk şükür şimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz❤ 36 hafta 3 günlük doğdulsr fakat yoğunbakım sürecimiz oldu şükür şimdi iyiler evdeler beslenme oroblemi yaşıyoruz sadece
Gözünüz aydın canım. Çok geçmiş olsun, saglıkla büyüsünler.
Zamanla beslenme problemini de aşacaklar:)

İkiz annelerim bebeklerinizi emzirebiliyor musunuz yada emzirdiyseniz kaç ay emzirebildiniz göğüs uçlarım yok silikon göğüs ucu ile emzirebiliyosam işte genelde sağıp biberon ile veriyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum emziremediğim için herkes diyor ki anne ile bebeği arasında farklı bir bağ o zorla da olsa emzir çol üzülüyorum sütüme yansıdı üzüntüm😞

İkiz annelerim bebeklerinizi emzirebiliyor musunuz yada emzirdiyseniz kaç ay emzirebildiniz göğüs uçlarım yok silikon göğüs ucu ile emzirebiliyosam işte genelde sağıp biberon ile veriyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum emziremediğim için herkes diyor ki anne ile bebeği arasında farklı bir bağ o zorla da olsa emzir çol üzülüyorum sütüme yansıdı üzüntüm😞
İkiz bebeğim yok ama bı tane iki tane fark etmiyor emziremeynce emzirilmiyor şahsen insanların ne dediğini önemsememeni tavsiye ederim sana keşke emzirme olayı tamamen annenin elinde olsaydı keşke tüm güzel şeyler annelerin elinde olsaydı ama olmuyor aradaki bağ sadece emzirerek kurulmuyor sevgiyle beslemek diye bişey var nasıl olursa olsun sen bı emekle besliyorsn kuzularıni evlatlar herşeyden değerli değil mi? o zaman kulak asma bak sütun hemen etkilenir ben bı ara strese girdim sütum azaldı kilo alımı azaldı bebeğin iki taneyi emzirmek kolaymi? Değil bence sadece mama ilede besleyebilirsn bu senin Anneliginden bişey eksiltmez o yüzden üzülme lütfen sütünden Verde nasıl veriyorsan ver yettiği yere kadar.

Kuzum neden kendini suçluyorsun kendini üzme ve rahat ol ki sütün azalmasın. Doğum yapalı 49 gün oldu bebeklerim 28 gün küvezde kaldı hep makine ile sagıp verdim. Çıktıklarında bol bol öpüp kokladım. Agızları çok küçük göğsüm ve ucu büyük geliyor ememiyorlar, millet neler diyor bana da herkes akıl veriyor salladım gitti valla umrumda da değil boşver. Anneyle bebek a arasındaki sevgi için illa süt gerek değil öp kokla yavrularını en güzel bağ bu.

Bende asm den almadım almayı da düşünmüyorum zaten bize hemotolaji doktoru başlattı kan damlasına kızımın anemisi varmis ferrum hausmann diye bi damla

X