- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Niye üzülüyorsun canım, farzet ki ikiz büyüteceksin :)Canım ıslaksu34 ben
Bence sevinmelisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye üzülüyorsun canım, farzet ki ikiz büyüteceksin :)Canım ıslaksu34 ben
Saçmalama lütfen, o dogana kadar oglanı büyüteceksin :)Oğlum 6 aylık bile olmadı
Kendimi çok kötü hissediyorum
Ben daha bu bebegime bile bakamiyorum
2.ye nasıl bakarım
Çok geçmiş olsun canım. Aman yediğine içtiğine dikkat et. Şeker etkilenmesin seni ve bebişi.kuzum nolsunn orada burada dolanıyom sen nasılsın?
sesimi kestiler yahuu.. gestasyonel diyabetmişim diyet önerdiler.. kısıtlanmak da mutsuz ediyor olabilir.. keyfim yok pek..
Sağol canım.. dikkat ediyorumm. sağlıkla bitireyim kucağımıza alalım inşallah.Çok geçmiş olsun canım. Aman yediğine içtiğine dikkat et. Şeker etkilenmesin seni ve bebişi.
Hamileyken insanın dengesi değişiyor malesef
7 sene aradım aradım 5.tedaviyle hamile kaldımSaçmalama lütfen, o dogana kadar oglanı büyüteceksin :)
İlk biraz zorlu geçer ama zamanla düzene oturur herşey. İkisini birden büyütürsün
Açılın 3 cocuk anasi geldi naber kiz. Yeniden bi tane grup acta dogurmuslar icin orda da takilak
isimsiz871 bacim hayirli olsun diyim. Vardir bununda bi hayri. Ama demistim size birileri ustune hamis kalacak
Amin canımSağol canım.. dikkat ediyorumm. sağlıkla bitireyim kucağımıza alalım inşallah.
Evet aynen bide yaşını almış gebe olunca bazı durumlar kaçınılmaz oluyor.
hayırlısı olsun canım. Kaderin önüne geçemeyiz7 sene aradım aradım 5.tedaviyle hamile kaldım
Simdide kendiliginden hemen olucağı hiç aklima gelmezdi
Yarın gidip kan testi yaptıricam
Hayırlısı olur inşallah
Zaten kimseler gelmiyor, kime açayımAçılın 3 cocuk anasi geldi naber kiz. Yeniden bi tane grup acta dogurmuslar icin orda da takilak
Hayirlisi canim varsa rabbim verir kolayliginiBen bi 10 sene düşünmüyodum aslında
Çünkü cidden çok zor bi oğlum var
Yarın gidiyim hastaneye baklim ne cikcak hayırlısı
Evet yaa herkes bi dagildiAmin canım
Tansiyon sorunun yok değil mi?
hayırlısı olsun canım. Kaderin önüne geçemeyiz
Zaten kimseler gelmiyor, kime açayım
Yok canım tansiyon problemim.Amin canım
Tansiyon sorunun yok değil mi?
Çok şükür.Yok canım tansiyon problemim.
Evet yaa doğurdun da büyüttün maşallahh..Çok şükür.
İnşaallah sorunsuz ilerler gebeliğin :) 12 haftan kalmış geçen sene bu aralar ben hamileydim, şimdi sen hamilesin :))
Sezeryan olunca erken alıyorlar, dogruEvet yaa doğurdun da büyüttün maşallahh..
İnşallah kuzum sağol.. 2 haftasını sayma 10 hafta diyelim 2 hafta 10 gün öncesinden alır sanırım.
Amiin inşallahh canımm.. Allah razı olsunSezeryan olunca erken alıyorlar, dogru
Bende 38+0 da dogum yapmıştım.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Çok mu koyu veriyorsunSelam kızlar. Biz ekgıdaya geçtik ama benimki hep anne memes aldığı için heralde alışamadı diliyle çiğnerken itiyor tam çiğneyemiyor. Alışırız değilmi?