- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
8.30Sabah kaçta randevun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8.30Sabah kaçta randevun :)
Hayır canım yok, ilk defa duyuyorumUltrason cihazı varmı sizin sağlık ocaginda canım
Bazı yerlerde oluyomuş
Hadi az kaldı, güzel haberler ver bize, bebisin kalbinin sesini gümbür gümbür duyun inşallah
Allahhımm inşallahhh ..Hadi az kaldı, güzel haberler ver bize, bebisin kalbinin sesini gümbür gümbür duyun inşallah
Kizlarr ben geldim sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo soklardayim
Ayy inşallah balım. Bugünlerde geçecek inşallah. Hayırlı haberlerle gel. Merakla bekliyor olacağımAllahhımm inşallahhh ..
kaç gündür bugunu bekledım ama şimdide korkuyorum
Offff Allahım sen hayırlı haberlerle gelmemi nasip eyle
Nette bikaç yerde okudum bildiğin ultroson cihazları varmiş her ay düzenli olarak muaneye gidiyormuşsunHayır canım yok, ilk defa duyuyorum
Pek zannetmiyorum ama sen yinede bir sor tabi :)Nette bikaç yerde okudum bildiğin ultroson cihazları varmiş her ay düzenli olarak muaneye gidiyormuşsun
bende yarın gidicem baklım bizim burdakinde varmı?
Canııımmm tebrik ederim çok mutlu oldum. Hadi bakalım şimdi sıra kesedeKizlarr ben geldim sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo soklardayim
Bana gel dediler, bende gittim bugün. Senin dediğin gibide olur :)Canııımmm tebrik ederim çok mutlu oldum. Hadi bakalım şimdi sıra kesede
C A N O ben kalp atımını duyayım ozaman kayıt açtırıcam canım
Kalp atımını göreyimde ozaman içim rahat edecek canım.Bana gel dediler, bende gittim bugün. Senin dediğin gibide olur :)
Bu telaşlı bekleyiş doğurana kadar geçmeyecek :) neyseki 1 ayı geçti. Kaldı 8 ay. Inşallah her ayımız sorunsuz bir şekilde ilerler. Belim sırtım ağrıyor, seninde ağrıyor mu ?Kalp atımını göreyimde ozaman içim rahat edecek canım.
Belimle sırtımda bişey yokta 6 aylım hamile gibiyim karnım okadar büyükki gögüs altlarım kesildi batma oluyor. Birde karın ağrım var aşırı şişkinlikle beraberBu telaşlı bekleyiş doğurana kadar geçmeyecek :) neyseki 1 ayı geçti. Kaldı 8 ay. Inşallah her ayımız sorunsuz bir şekilde ilerler. Belim sırtım ağrıyor, seninde ağrıyor mu ?
Herkesin belirtileri farklı oluyor demek ki.Belimle sırtımda bişey yokta 6 aylım hamile gibiyim karnım okadar büyükki gögüs altlarım kesildi batma oluyor. Birde karın ağrım var aşırı şişkinlikle beraber
Deddin vala kuzum ami n inss
Ben sana demedim mi kuzum en az 200 diye. Çok sevindim, Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.
Coksagol canim aynrn hayirlisiyla:)Canııımmm tebrik ederim çok mutlu oldum. Hadi bakalım şimdi sıra kesede
C A N O ben kalp atımını duyayım ozaman kayıt açtırıcam canım
Güzel haberlerle gel canımVeee beklenen gün geldi