- 2 Ocak 2018
- 498
- 1.247
tebrik ederim canım :)Kizlarr ben geldim sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo soklardayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canım :)Kizlarr ben geldim sonucum cikti 400 elim ayagim titriyo soklardayim
bazen benim de çok sisiyo ya, sonra bakıyom inmiş biraz :)Belimle sırtımda bişey yokta 6 aylım hamile gibiyim karnım okadar büyükki gögüs altlarım kesildi batma oluyor. Birde karın ağrım var aşırı şişkinlikle beraber
Sagol canim:)tebrik ederim canım :)
Gunaydin tatlim:)Günaydın güzel anne adayları
Oldum canım .H E muayene oldun mu ?
Hadi yaa, cok üzüldüm. hersey de vardır bir hayır. Inşallah tekrar hamile kalırsın, sağlıkla sıhhatleOldum canım .
Sanırım sonlandırcaz gebeliği maalesef yine kalp atışı alamadık .
Kafamda bitirmem için gönderdi ben hazırım dediğinde söyle tekrar bakalım sonra alalım dedi .
gecmiş olsun cok Allah sağlıklısını versin...Oldum canım .
Kafamda bitirmem için gönderdi ben hazırım dediğinde söyle tekrar bakalım sonra alalım dedi .
Çok geçmiş olsun canım yaaaOldum canım .
16 Kasım da gideceğim canım, kan değeri düşük çıkmış. Kan ilacı yazmış aile hekimi.Cantanem sen ne zaman gidiyosun dr.
Ben yarın 12. Gün oluyorum. Tekrar test yaptırıcam. Pazartesi giderim ben doktora. Benim eşimde doktor. Belki dayanamaz gece acilden bile gidip bakabiliriz. İki kesemi var tek kesemi merak ediyoruz. Ama pazartesi bi uzmana gidip muyane olurum.16 Kasım da gideceğim canım, kan değeri düşük çıkmış. Kan ilacı yazmış aile hekimi.
14. Gün beta hcg 1145 çıkmış. Herşeyin hayırlısı. Sen ne zaman gidiyordun ?
Kese görünmesi için 5000 den yüksek olması gerekiyormuş ama inşallah görürsünüz :)Ben yarın 12. Gün oluyorum. Tekrar test yaptırıcam. Pazartesi giderim ben doktora. Benim eşimde doktor. Belki dayanamaz gece acilden bile gidip bakabiliriz. İki kesemi var tek kesemi merak ediyoruz. Ama pazartesi bi uzmana gidip muyane olurum.
Keseyle hcg degerinin bi alakası yok diyolar. Benim oğlumda hcg degerim çok düşüktü. Ama 4 haftalıkken vajinal ultrasonla keseyi görmüştük.Kese görünmesi için 5000 den yüksek olması gerekiyormuş ama inşallah görürsünüz :)
Canım bazı kızlar 2000 binde kese görünüyor diyolarKese görünmesi için 5000 den yüksek olması gerekiyormuş ama inşallah görürsünüz :)
Inşallah bundada erken görürsün o vakit :)Keseyle hcg degerinin bi alakası yok diyolar. Benim oğlumda hcg degerim çok düşüktü. Ama 4 haftalıkken vajinal ultrasonla keseyi görmüştük.
Bende araştırdım, nette öyle yazıyor. Yoksa kimse beklemek istemezCanım bazı kızlar 2000 binde kese görünüyor diyolar
Valla ben anlamadım bu işi
Sen gittinmi dr. Senin gözükmüştür artık.Canım bazı kızlar 2000 binde kese görünüyor diyolar
Valla ben anlamadım bu işi
İnşalla canımInşallah bundada erken görürsün o vakit :)
Biz doktor ne derse onu yapıyoruz. Bakalım bizi neler bekliyor