- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Hayırlısı olsun ? Hastaneyi aradin mı ?Evet 2 transfer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun ? Hastaneyi aradin mı ?Evet 2 transfer
Ben antalyada yaşıyorum. Benim doktor izmirde yaşıyo. Arkadaşımız oldugu için benim tedavi için gelip gidiyo antalyaya. Aradım. Değerin yüksek ikiz olabilir dedi. Cumartesi bidaha test yaptır konuşuruz dedi.Hayırlısı olsun ? Hastaneyi aradin mı ?
çok büyük gecmiş olsun gerçekten cok zor bir durum Allah bir daha yaşatmasınBenim iki embriyo transfer olmuştu ve 26 haftalık erken doğurdum. Sebebi belli değil gaz sancısı gibi sancım vardı oda gece 11de 1 kez birde sabah 4te. Tuvalete girdikten sonra sancım geçince barsak sandım meğersem doğuruyormuşum. 2 kere sancıyla erken doğurdum. Bebeklerim 1 ve 14 gün sonra vefat etti. 6 ay sonra işe başlamam gerek diye tedaviye başladım iş yerim edirne ben istda yaşıyorum.
Senin sat kaç hesapladılar?
tebrik ederim :)Evet 2 transfer
Ikiz gibi ama hiç belli olmaz. Rabbim gönlüne göre versin. :)Ben antalyada yaşıyorum. Benim doktor izmirde yaşıyo. Arkadaşımız oldugu için benim tedavi için gelip gidiyo antalyaya. Aradım. Değerin yüksek ikiz olabilir dedi. Cumartesi bidaha test yaptır konuşuruz dedi.
Saol canimtebrik ederim :)
Benmde karnim cok sis canim:)ben tedaviye basladığımda 60'dım, şimdiden 62 oldum benim gibi karın gögüs şişen yok mu karnım kaya sertliğinde
Ben suan o gorunundeym ya bol seler giyiyorum isyernde millet 3 4 ay olms solemems dicek:))Benım 4 haftaşlıkken acayip gaz ve şişkinlik vardı . 4 aylık hamıle gıbıydı karnım
Canim tebrikler gozun aydin ohh masallah ins ikiside tutmustur:)448 çıktı sonucum
İnşallah güZel haberlerini bekliyoruzKizlar bugun bi ben kaldim sanirm cok heyecanliyim ya:) daha eve gidiyorm anca. Yemek yiyp gidicz hastsneyr kani vermem 8 bucugu bulur sanirm istanbul trafgi:) kendi labi var hastanenin cabk cikiyo inss guzel haberler veririm bendee
Heyecanla bekliyoruz, senden de güzel haberler gelecekKizlar bugun bi ben kaldim sanirm cok heyecanliyim ya:) daha eve gidiyorm anca. Yemek yiyp gidicz hastsneyr kani vermem 8 bucugu bulur sanirm istanbul trafgi:) kendi labi var hastanenin cabk cikiyo inss guzel haberler veririm bendee
Sabah kaçta randevun :)Allahım çok az kaldı hemen uyuyayımda yarın olsun
Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bugun bi ben kaldim sanirm cok heyecanliyim ya:) daha eve gidiyorm anca. Yemek yiyp gidicz hastsneyr kani vermem 8 bucugu bulur sanirm istanbul trafgi:) kendi labi var hastanenin cabk cikiyo inss guzel haberler veririm bendee
Sağlık ocağına gittim, dosya açtılar. Kan verdim, sonuçlar yarın çıkıyor.C A N O canım bugün sende asmde kan verecektin sanki verebildin mi?
Insallah kizlar sagolun kani verdim beklemedeyim korkuyorm
Ultrason cihazı varmı sizin sağlık ocaginda canımSağlık ocağına gittim, dosya açtılar. Kan verdim, sonuçlar yarın çıkıyor.
Sen gittin mi ?