• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlısı olsun ? Hastaneyi aradin mı ?
Ben antalyada yaşıyorum. Benim doktor izmirde yaşıyo. Arkadaşımız oldugu için benim tedavi için gelip gidiyo antalyaya. Aradım. Değerin yüksek ikiz olabilir dedi. Cumartesi bidaha test yaptır konuşuruz dedi.

Benim iki embriyo transfer olmuştu ve 26 haftalık erken doğurdum. Sebebi belli değil gaz sancısı gibi sancım vardı oda gece 11de 1 kez birde sabah 4te. Tuvalete girdikten sonra sancım geçince barsak sandım meğersem doğuruyormuşum. 2 kere sancıyla erken doğurdum. Bebeklerim 1 ve 14 gün sonra vefat etti. 6 ay sonra işe başlamam gerek diye tedaviye başladım iş yerim edirne ben istda yaşıyorum.

Senin sat kaç hesapladılar?
çok büyük gecmiş olsun gerçekten cok zor bir durum :( Allah bir daha yaşatmasın
son adet tarihim 4 ekim canım

Ben antalyada yaşıyorum. Benim doktor izmirde yaşıyo. Arkadaşımız oldugu için benim tedavi için gelip gidiyo antalyaya. Aradım. Değerin yüksek ikiz olabilir dedi. Cumartesi bidaha test yaptır konuşuruz dedi.
Ikiz gibi ama hiç belli olmaz. Rabbim gönlüne göre versin. :)

Kizlar bugun bi ben kaldim sanirm cok heyecanliyim ya:) daha eve gidiyorm anca. Yemek yiyp gidicz hastsneyr kani vermem 8 bucugu bulur sanirm istanbul trafgi:) kendi labi var hastanenin cabk cikiyo inss guzel haberler veririm bendee
İnşallah güZel haberlerini bekliyoruz

Kizlar bugun bi ben kaldim sanirm cok heyecanliyim ya:) daha eve gidiyorm anca. Yemek yiyp gidicz hastsneyr kani vermem 8 bucugu bulur sanirm istanbul trafgi:) kendi labi var hastanenin cabk cikiyo inss guzel haberler veririm bendee
Heyecanla bekliyoruz, senden de güzel haberler gelecek:rolleyes::rolleyes:

Back