Kardeşimin bebeği 5 aylıkken geçti ek gıdayaEk gıdaya nasıl bakıyo kızlar doktorlarınız? İlla 6 ay mı diyor? Benim kız sagdıgım sütleri almicak gibi pek dr ek gıdaya erken başlatır insallahiş yerinde aclıktan agladıgını duymak istemiyorum çok zor bir durum
İnsallah canım yaBu bebekler insanı şekilden şekile sokuyor vallayatarak emme, gezerek emme hepsini deniyorum.
İnşaallah senin bebiş de sorun çıkarmaz, biberona alışır. Benim oğlan emziğe alıştı.
Cok sukur iyiyiz cnm uykusuzluk cok fazla gunduz pek uyumuyor ya kucagina al istiyor yada basinda beklememi. Ne is yaptiriyor ne yemek.
Benim oglan da aynıCok sukur iyiyiz cnm uykusuzluk cok fazla gunduz pek uyumuyor ya kucagina al istiyor yada basinda beklememi. Ne is yaptiriyor ne yemek.
Benim oglan da aynıabisi ilgileniyor, yoksa mutfaga yanıma alıyorum ☺
Yanima alinca da durmuyor surekli mizirdaniyor kucak istiyor. Asprator sesine biraz sakinliyor
Valla tarr tarr ne anliyosa
Dikkatlerini çekiyorValla tarr tarr ne anliyosa
Doktora git istersen. Kaç kez kaka yapıyor günde. Gaita testi yaptırabilirsin. Bakteri varsa çıkarKızlar kızımın kakası bir süredir yeşil renkte ara ara sarı oluyor sonra tekrar yeşil oluyodu ara ara olduğu icin pek önemsememiştim kan ilacı kullanıyoruz yaklaşık 3 haftadır ondandır dedim ama dünden beri baya koyu yeşil yapmaya başladı acaba neden olabilir doktora goturmelimiyim yoksa Pazartesi günü zaten kontrolümüz var Pazartesi yi mi bekliyim bilemedim
Bazen günde iki defa yapıyor bazen günde bir defa yapıyor bazı günler de yapmıyorDoktora git istersen. Kaç kez kaka yapıyor günde. Gaita testi yaptırabilirsin. Bakteri varsa çıkar
Sorun yoktur o zaman. Enfeksiyona bağlı olsa arka arkaya kaka yapar.Bazen günde iki defa yapıyor bazen günde bir defa yapıyor bazı günler de yapmıyor
İnsallah canım ben kan ilacından kaynaklandığını düşünüyorum yinede kontrole gidince doktora sorucam bakalımSorun yoktur o zaman. Enfeksiyona bağlı olsa arka arkaya kaka yapar.
Benim oglanın kakası da sarı yeşilimsi. Ek gıda alana kadar bu şekilde olur zaten.
Korkulacak bir durum yok :)
Sor tabi. Aklında kalmasın :)İnsallah canım ben kan ilacından kaynaklandığını düşünüyorum yinede kontrole gidince doktora sorucam bakalım
Bugün yine koyu yesil kaka yapınca bekleyemedim aradım doktoru getir bakalım dedi gittik muanesi cok iyi çıktı şükür kilo alımı güzel kakası içinde gaita testi istedi bakalım kaka yapmasını bekliyoruzSor tabi. Aklında kalmasın :)
İnşaallah sorun çıkmaz canımBugün yine koyu yesil kaka yapınca bekleyemedim aradım doktoru getir bakalım dedi gittik muanesi cok iyi çıktı şükür kilo alımı güzel kakası içinde gaita testi istedi bakalım kaka yapmasını bekliyoruz
İnsallah canım sağolİnşaallah sorun çıkmaz canım
Lökositler enfeksiyona bağlı hücrelerdir ama nadir görüldü yazıyorsa bir sorun yoktur canım.Kızıma dün gaita testi yapılmıştı bugün sonucu çıkmış nadir lökosit görüldü yazıyor ne demek oluyor bilen varmı doktora da gidemedik bugün sonuç için Pazartesi ye kaldı
İnsallah canımLökositler enfeksiyona bağlı hücrelerdir ama nadir görüldü yazıyorsa bir sorun yoktur canım.