2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar kızım cok aşırı kusuyo doktor cok mama veriyorsun o yüzden diyor halbuki fazla vermiyorum 3 saatte bir 90cc veriyorum dedim doktora oda kilo alımı güzel ama bizim için aldigi kilo önemli kilo alıyorsa Mama fazla geliyordur kusuyordur dedi ar mama kullanabilir miyim diye sordum kullan ama fazla verirsen yine kusar dedi aranızda ar mama kullanıp kusması azalan varmı lütfen bi akıl verin ben şimdi ar mamaya geceyim mi yoksa normalle mi devam ediyim bilmiyorum

Menenjit kaçıncı ayda yapılması gerekiyor. Sizin ilk doz mu?
Özel 2 tane menenjit aşısı var ben birini 3-5-13. Aylarda yaptırıcam diğerini 1 yaş sonrası. Menenjitin 2. Doz zamanı geldi

Merhaba benim bebeğimde aşırı kusuyor 3 doktora gösterdim önemsemediler1 yaşı bekleyecekmişim. Ar kullanan yakınım vardı mama hemen pelteleşiyormış o yüzden o memnundu mide sıvısını katılaştırıyor heralde banada ar önerdi. Peki boy uzaması nekadar?

Boyu da güzel uzuyor 50 cm doğdu
boyu da güzel uzuyor 50 cm doğdu 3 aylık olduk Suan 59 cm

Senin bebeğin kaç aylık bizim doktor da kusmayı önemsemiyor kilo alıyor normal diyor reflü olabilir mi dedim bütün bebeklerde reflü olur zaten diyo bende kusmasını engellemek için çareler arıyorum ar mamayı kullanmayı düşünüyorum insallah işe yarar

Benimki 5ay 1 haftalık. Büyüdükçe kusmaların şiddetide arttı çünkü kasları kuvvetlendikçe mide basıncı arttı artık kucağımdayken yerlere avuç avuç fışkırtıyor. Doktor normal dedi kg aldığı sürece. İlk 3 ay çok iyi büyüdü ama 4-5 aylarda gelişimi birden yavaşladı şimdi ayda 1cm uzuyur.

Benimki de aynı avuç avuç kusuyor cok kötü bişey hadi bir kere kussa bitse tamam da üst üste 3 4 defa fıskırıyor avuç dolusu yediği mamayı komple geri çıkarıyor e doktor da yediğinin fazlasını çıkarıyor diyor ben bu işten hiç bişey anlamadım kustugu kadar yemiyor ki

Banada yediğinin fazlasını çıkarıyor dedi. Günde kaç kere üst değiştiğimi bilmiyorum. Peki sende alerji düşünüldü mü? Kakası ne renk?

Banada yediğinin fazlasını çıkarıyor dedi. Günde kaç kere üst değiştiğimi bilmiyorum. Peki sende alerji düşünüldü mü? Kakası ne renk?
Yok alerji düşünülmedi kakası yaklaşık bir aydır yeşil bazen koyu yeşil bunun için doktora gittik gaita testi yapıldı ama bi sorun çıkmadı kan damlası kullanıyoruz sanırım ondan kaynaklı çünkü kan damlasına başladığımızdan beri kakasının rengi değişti önceleri hep sarıydı

Ozaman damlaya bağlıdır. Bizimki doğduğundan beri yeşil

C A N O biz 2 hafta sonra patates havuç kabakla başlıyoruz
Bizde gittik doktora. Hiç kilo almamış, devam sütüne başladık. Banada ek gıdaya başlayabilirsin dedi. Aynen, kabak havuç patates, 1 çay kaşığı zeytinyağı ile yapılacak. Yoğurt. Tahıllı muhallebiler. Tabi yavaş yavaş başlayacağız :)

Ben süt diyeti yapıyorum kusmaları azaldı kakada kan çıkıncada alerjiden şüpheleniyor o yüzden sütlü ekgıda ve demiri başlamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…