Zaten kilosu düşünce söylüyorlar doktorlar ya da ebeler bizimde bu ayın sonunda rotanın ikinci dozu var.Ebe de bana normal dedi. Bende sütüm yetmiyor mu acaba diye düşündüm. Bakalım bu ay kaç gr alacak. Rota virüs ikinci doz yapılacak. 4.aşılarını yaptırdık.
Aa geçmiş olsun canım. Niye öyle olmuş kiC A N O Selam canım biz iç güveyinden halliceyz bebeğimde tortikolis var sağ tarafa eğik duruyor başı fizik tedaviye başlanacak ben evde egzersiz yapıyorm şuan düzelme olmazsa başlayacaklar kusması azaldı uykusu hala aynı gece gündüz uyku yok umutla büyüyüp biraz olsun gece uykuları düzene girsn diye bekliyorum ve de şu boynu düzelsin diye.
Şuan ki kilosu 6.300 gr.Zaten kilosu düşünce söylüyorlar doktorlar ya da ebeler bizimde bu ayın sonunda rotanın ikinci dozu var.
Bende büyük oglumda aptamil kullanmıştım.Aptamil kullanıyorum
Bizimde 6500 şuan normal yani doktora dedik ben az aldı sanırım diye; ne olacaktı 4 aylık. Bebe 10 kilomu olacak dediŞuan ki kilosu 6.300 gr.
6 ayı sorunsuz geçirirsek iyi
Saol canım pozisyon kaynakli yatış pozisyonu artık yorgunluktan uykusuzluktan ayakta zor duruyorm Elif'in çok kötü olduğu bı dönem vardı o zaman yatış pozisyonu değişti bidahada düzelmedi şimdi sağ tarafı gucsuzlesms onu aktif hale getirmeye çalışıyoruz işte düzelecek bisey ama kuzum perisan oldu artk reflü süt alerjisi uykusuzluk şimdi bide bu Allah'ım yardım etsin.Aa geçmiş olsun canım. Niye öyle olmuş kiilk defa duydum. İnşallah zamanla düzelir. Ah, bu bebecikler neler çekiyor. Rabbim başka dert vermesin
Sütüm ucu ucuna yetiyor öyle diyeyim. Ya benim kızda bayağadır kaka sorunu var 4-5 günde yapıyor yapınca da dolu dolu 2-3 bezlik yapıyor.Benim büyük oglumda da senin gibi çocuk kaka yapmıyor yapmıyor diyorum. Fitil veriyordum, yok. Zeytinyağı sürüyordum yine yok. Meger bebek aç kaldığı için kaka yapmıyormuş. Sütün yetiyor mu?
Büyüdük 4 ayımız bitti. :)
Benimki de meme reddediyor. Aglaya aglaya emziriyorum.
Motiliom diye bir ilaç reflüsü olan bebeklere de veriliyormuş canım eğer gerçekten faydası varsa doktor da izin verirse kullanmayı düşünüyorum çünkü başka çare kalmadı resmen en iyi süt yapan şey su diyorlar günde 3 lt su İçsemde sütümde hiç artış Yok çok üzülüyorum bebeğimi doyuramıyorum diyeAaa hangi ilaçmış ki o? Benim de yemediğim kalmadı. Boza, tarhana çorbası, havuç suyu, marul salatası, ayran, yulaf, dut kurusu bunları da denedin mi? Bazen sütüm çoğalıyor ama o gün o kadar çok şey yemiş oluyorum ki hangisi fayda etti anlayamıyorum
doktor da haklı ama belirli bir aralığı var :)Bizimde 6500 şuan normal yani doktora dedik ben az aldı sanırım diye; ne olacaktı 4 aylık. Bebe 10 kilomu olacak dedi
İnşallah düzelir canımSaol canım pozisyon kaynakli yatış pozisyonu artık yorgunluktan uykusuzluktan ayakta zor duruyorm Elif'in çok kötü olduğu bı dönem vardı o zaman yatış pozisyonu değişti bidahada düzelmedi şimdi sağ tarafı gucsuzlesms onu aktif hale getirmeye çalışıyoruz işte düzelecek bisey ama kuzum perisan oldu artk reflü süt alerjisi uykusuzluk şimdi bide bu Allah'ım yardım etsin.
Kolik müziği falan işe yaramıyorSütüm ucu ucuna yetiyor öyle diyeyim. Ya benim kızda bayağadır kaka sorunu var 4-5 günde yapıyor yapınca da dolu dolu 2-3 bezlik yapıyor.
Benim kız da silikon göğüs ucu ile emiyordu onu bıraktırmaya uğraşırken beni normal emmiyor memede savaş yapıyordu, kolik sesleri ve müzikleri açıp sakinleştiriyordum. Denemediysen tavsiye ederim
Şuan ki kilosu 6.300 gr.
6 ayı sorunsuz geçirirsek iyi
Selam kızlar ben çok yorgun ve moralsizim. Bütün gün kucaktayız gece ağlayarak uyanıyor o mutlu çocuk gitti mutsuz ağlak bebek geldi her hafta tartıyoruz haftalık 100grdan az alırsa eğer mama takviyesi yapılacak 4 ay 24!günlüğüm 61cm 6550gr sizinkiler kaç günlük kaç kg cm?Bizimde 6500 şuan normal yani doktora dedik ben az aldı sanırım diye; ne olacaktı 4 aylık. Bebe 10 kilomu olacak dedi
Benim oglanda durmuyor. Aglıyor sürekli. Bebeklerin geneli böyle galiba. Hep ilgi istiyorlar.Selam kızlar ben çok yorgun ve moralsizim. Bütün gün kucaktayız gece ağlayarak uyanıyor o mutlu çocuk gitti mutsuz ağlak bebek geldi her hafta tartıyoruz haftalık 100grdan az alırsa eğer mama takviyesi yapılacak 4 ay 24!günlüğüm 61cm 6550gr sizinkiler kaç günlük kaç kg cm?
Seninkininde boyu cok uzamış gelmedi benimki gecen ay 2 cm bu ay 1cm uzamış doktor artık aylık 500ü normal görüyor aslında tartı takibi bile koymayacaktı ama çişli bezinde kiremit rengi leke vardındeyince susuz kalmış tart madem dedi.Benim oglanda durmuyor. Aglıyor sürekli. Bebeklerin geneli böyle galiba. Hep ilgi istiyorlar.
Benim oglan 4 ay 3 günlük. Boyu 61 kilosu da 6.300gr. Bu ay 500 gr almış benimki de.
Canim benim kızda aynı iki dk yanından ayrıl hemen başıma gel diyor kucak değilde beşikte ama yinede benim başında dur diyor sürekli gelince susuyor benim kız şuan 4 ay 14 günlük kilo 6500 boy 61 cm bide boy artık eskisi gibi hizli uzamayacak benim kız 46 cm doğdu küçüktü zaten.Seninkininde boyu cok uzamış gelmedi benimki gecen ay 2 cm bu ay 1cm uzamış doktor artık aylık 500ü normal görüyor aslında tartı takibi bile koymayacaktı ama çişli bezinde kiremit rengi leke vardındeyince susuz kalmış tart madem dedi.
Sende diş belirtsi varmı?
2 ay 4 günlüğüz boyu yaklaşık 60 cm, kilosu 4500 gr civarıSelam kızlar ben çok yorgun ve moralsizim. Bütün gün kucaktayız gece ağlayarak uyanıyor o mutlu çocuk gitti mutsuz ağlak bebek geldi her hafta tartıyoruz haftalık 100grdan az alırsa eğer mama takviyesi yapılacak 4 ay 24!günlüğüm 61cm 6550gr sizinkiler kaç günlük kaç kg cm?
Elleri sürekli ağzında, salyası akıyor. Ne eline alsa ağzına götürüyor. :)Seninkininde boyu cok uzamış gelmedi benimki gecen ay 2 cm bu ay 1cm uzamış doktor artık aylık 500ü normal görüyor aslında tartı takibi bile koymayacaktı ama çişli bezinde kiremit rengi leke vardındeyince susuz kalmış tart madem dedi.
Sende diş belirtsi varmı?
Beurer alın ve kulak ateş ölçer kullanıyorum 5 yıldır, memnunumKızlar ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz? Braun alanlar memnunmu?
Bu bebekler insanı şekilden şekile sokuyor vallaC A N O benimki de 1 haftadır memede aglamaya kafa cevirmeye başladı çok korkuyorum. 10 gune işe baslayacagım biberona kaşıga alıştırmaya calışıyoruz zorla ondan mı yapıyor bilmiyorum. Boyle yaptıgında bazen uzanarak emziriyorum pış pış ses açıp işe yarıyor bazen.
Benim kız diş belirtilerine başladı sanki salya akıtıyor cok kıyafetinin bilekliğini battaniyesini emiyor (emzik almıyor) ben de kehribar kolye taktım bugun insallah işe yarar
Biz sadece 2 aylık kontrolde 1 kg artışı gorduk 3 ay ve 4 ay kontrolunde yarısı kadar aldı dr normal dedi
laiyka bende braunun alından ölçeri var chicco nun koltuk altı ölçeri var aynı okudum ölçümleri dogru ölçüyor heralde