2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Ebe de bana normal dedi. Bende sütüm yetmiyor mu acaba diye düşündüm. Bakalım bu ay kaç gr alacak. Rota virüs ikinci doz yapılacak. 4.aşılarını yaptırdık.
Zaten kilosu düşünce söylüyorlar doktorlar ya da ebeler bizimde bu ayın sonunda rotanın ikinci dozu var.

Aa geçmiş olsun canım. Niye öyle olmuş ki ilk defa duydum. İnşallah zamanla düzelir. Ah, bu bebecikler neler çekiyor. Rabbim başka dert vermesin

Aa geçmiş olsun canım. Niye öyle olmuş ki ilk defa duydum. İnşallah zamanla düzelir. Ah, bu bebecikler neler çekiyor. Rabbim başka dert vermesin
Saol canım pozisyon kaynakli yatış pozisyonu artık yorgunluktan uykusuzluktan ayakta zor duruyorm Elif'in çok kötü olduğu bı dönem vardı o zaman yatış pozisyonu değişti bidahada düzelmedi şimdi sağ tarafı gucsuzlesms onu aktif hale getirmeye çalışıyoruz işte düzelecek bisey ama kuzum perisan oldu artk reflü süt alerjisi uykusuzluk şimdi bide bu Allah'ım yardım etsin.

Sütüm ucu ucuna yetiyor öyle diyeyim. Ya benim kızda bayağadır kaka sorunu var 4-5 günde yapıyor yapınca da dolu dolu 2-3 bezlik yapıyor.

Benim kız da silikon göğüs ucu ile emiyordu onu bıraktırmaya uğraşırken beni normal emmiyor memede savaş yapıyordu, kolik sesleri ve müzikleri açıp sakinleştiriyordum. Denemediysen tavsiye ederim

Motiliom diye bir ilaç reflüsü olan bebeklere de veriliyormuş canım eğer gerçekten faydası varsa doktor da izin verirse kullanmayı düşünüyorum çünkü başka çare kalmadı resmen en iyi süt yapan şey su diyorlar günde 3 lt su İçsemde sütümde hiç artış Yok çok üzülüyorum bebeğimi doyuramıyorum diye

Bizimde 6500 şuan normal yani doktora dedik ben az aldı sanırım diye; ne olacaktı 4 aylık. Bebe 10 kilomu olacak dedi
doktor da haklı ama belirli bir aralığı var :)
İnşallah düzelir canım
Kolik müziği falan işe yaramıyor Çıngırak falan sallıyorum, öyle emiyor. Yada poposunu pışpışlıyorum. Susuyor

Şuan ki kilosu 6.300 gr.
6 ayı sorunsuz geçirirsek iyi
Bizimde 6500 şuan normal yani doktora dedik ben az aldı sanırım diye; ne olacaktı 4 aylık. Bebe 10 kilomu olacak dedi
Selam kızlar ben çok yorgun ve moralsizim. Bütün gün kucaktayız gece ağlayarak uyanıyor o mutlu çocuk gitti mutsuz ağlak bebek geldi her hafta tartıyoruz haftalık 100grdan az alırsa eğer mama takviyesi yapılacak 4 ay 24!günlüğüm 61cm 6550gr sizinkiler kaç günlük kaç kg cm?

Benim oglanda durmuyor. Aglıyor sürekli. Bebeklerin geneli böyle galiba. Hep ilgi istiyorlar.
Benim oglan 4 ay 3 günlük. Boyu 61 kilosu da 6.300gr. Bu ay 500 gr almış benimki de.

Benim oglanda durmuyor. Aglıyor sürekli. Bebeklerin geneli böyle galiba. Hep ilgi istiyorlar.
Benim oglan 4 ay 3 günlük. Boyu 61 kilosu da 6.300gr. Bu ay 500 gr almış benimki de.
Seninkininde boyu cok uzamış gelmedi benimki gecen ay 2 cm bu ay 1cm uzamış doktor artık aylık 500ü normal görüyor aslında tartı takibi bile koymayacaktı ama çişli bezinde kiremit rengi leke vardındeyince susuz kalmış tart madem dedi.
Sende diş belirtsi varmı?

Canim benim kızda aynı iki dk yanından ayrıl hemen başıma gel diyor kucak değilde beşikte ama yinede benim başında dur diyor sürekli gelince susuyor benim kız şuan 4 ay 14 günlük kilo 6500 boy 61 cm bide boy artık eskisi gibi hizli uzamayacak benim kız 46 cm doğdu küçüktü zaten.

2 ay 4 günlüğüz boyu yaklaşık 60 cm, kilosu 4500 gr civarı malesef bizim de kilo hep sınırdan gidiyor. Nasıl kilo aldıracağız bu çocuklara yav

Elleri sürekli ağzında, salyası akıyor. Ne eline alsa ağzına götürüyor. :)
Bizim oglan da da ilk dogdugu zaman kiremit rengi leke vardı. Doktor sarıldıktan demişti. Şuan yok

C A N O benimki de 1 haftadır memede aglamaya kafa cevirmeye başladı çok korkuyorum. 10 gune işe baslayacagım biberona kaşıga alıştırmaya calışıyoruz zorla ondan mı yapıyor bilmiyorum. Boyle yaptıgında bazen uzanarak emziriyorum pış pış ses açıp işe yarıyor bazen.

Benim kız diş belirtilerine başladı sanki salya akıtıyor cok kıyafetinin bilekliğini battaniyesini emiyor (emzik almıyor) ben de kehribar kolye taktım bugun insallah işe yarar

Biz sadece 2 aylık kontrolde 1 kg artışı gorduk 3 ay ve 4 ay kontrolunde yarısı kadar aldı dr normal dedi

laiyka bende braunun alından ölçeri var chicco nun koltuk altı ölçeri var aynı okudum ölçümleri dogru ölçüyor heralde

Ek gıdaya nasıl bakıyo kızlar doktorlarınız? İlla 6 ay mı diyor? Benim kız sagdıgım sütleri almicak gibi pek dr ek gıdaya erken başlatır insallah iş yerinde aclıktan agladıgını duymak istemiyorum çok zor bir durum

Bu bebekler insanı şekilden şekile sokuyor valla yatarak emme, gezerek emme hepsini deniyorum.

İnşaallah senin bebiş de sorun çıkarmaz, biberona alışır. Benim oğlan emziğe alıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…