Hayırlı olsun canım ikiz için çok iyi tarih. İnş daha erken çıkarlar kontrol altında olması iyiKızlar merhaba doğum yaptım ben 36 hafta 4 günlük doğdu oğullarım biri 2700 diğeri 2400 doğdu ama ikisi de yoğunbakımda solunum sıkıntıları var cuma günü yaptım doğumu cumaya kadar çıkar diyorlar nasipse inşallah toparlanırlar biran evvel
Benimde öyle oldu canım sonrada o lekeler çoğalarak normal adete dönmüştüYa benim de 60 gün oldu doğum yapalı ama hala 2-3 günde bir az az pembe lekelenme oluyor.Normal mi onu da bilemedim. Doktor 40 kontrolünde herşey yolunda demişti.
64 gün oldu benim de ara ara leke geliyor, son 3 gündür gelmiyor bakalım ne olacak. Normal sanırım lekeler, emzirmekten adet düzeni de oluşmuyor sanırım tamKızlar merhaba dün bebegm biraz fazla ağladı sanki bugün bi baktm sesi çok kisilmis ne yapabilrm çok üzülüyormm.. Bu arada bende 57 gün olacak nerdeyse doğum yapalı dün beyaz akınti gördüm bitti aandm ama bugün yine kahverengiye döndü neden aceba
64 gün oldu adet olmadım bakalım ne olacak akışına bıraktımBenimde öyle oldu canım sonrada o lekeler çoğalarak normal adete dönmüştü
Selam canım napalım kızla uğraşıyorum
Mama mı yiyor?Selam canım napalım kızla uğraşıyorum ☺ kaka yapamıyor bizimki bugün 6.gün oldu yine fitil attık yine yapamadı nerde biriktiyorsa o kakalarısen nasılsın
Yooo mama günde 1 kere 60 cc veriyorum sadece. Seninki büyüdü artıkMama mı yiyor?
Bende iyiyim canım. Oglanlarla oturuyoruz
İyi diyelim ki iyi olalım canımm bebeğim 10 gun sonra 3 aylık olacak ve hala kusmasında ve gazında bi azalma Yok kusması artık beni cok zorluyor kıyafet ağız mendili yetişmiyor sureklı üzerini değiştiriyorum gaz desen bebeğim cok güzel gaz çıkartıyor ama buna rağmen kendini sürekli sıkıp ıkınıyo ne zaman geçecek bunlar bir yandan sütüm Yok denecek kadar az bebeğim asla emmekle doymuyor sadece emdirince sureklı ağlayıp ağzını gezdiriyor aranıyor süt artırmak için denemediği şey kalmadı son çare bugun incir ve havuc kürüne başladım insallah faydası olur oda olmadı netten okudum bi mide ilacı varmış prolaktin hormonunu yükseltip sütü artırıyormuş. Doktora sorup olmadı onuda denemek istiyorum gerçi doktora göre sütüm yetiyormuş verdiğim mama miktarı azmış sütün yoksa o kadar mama ile bu kiloyu alması imkansız dedi bu ay da kilo alması fazlaysa doktor mamayı kesicekmiş ama mama vermezsem bebeğim kesinlikle durmuyor ne yapıcam bilmiyorum evet mamayı az veriyorum ama sık sık veriyorum çünkü doymuyor
Benim büyük oglumda da senin gibi çocuk kaka yapmıyor yapmıyor diyorum. Fitil veriyordum, yok. Zeytinyağı sürüyordum yine yok. Meger bebek aç kaldığı için kaka yapmıyormuş. Sütün yetiyor mu?Yooo mama günde 1 kere 60 cc veriyorum sadece. Seninki büyüdü artık
Aylık kaç gr alıyor. Belkide sütün yetiyordur. Benimde aklıma mama vermek geliyor ama direniyorum. Bu ay 500 gr almış.İyi diyelim ki iyi olalım canımm bebeğim 10 gun sonra 3 aylık olacak ve hala kusmasında ve gazında bi azalma Yok kusması artık beni cok zorluyor kıyafet ağız mendili yetişmiyor sureklı üzerini değiştiriyorum gaz desen bebeğim cok güzel gaz çıkartıyor ama buna rağmen kendini sürekli sıkıp ıkınıyo ne zaman geçecek bunlar bir yandan sütüm Yok denecek kadar az bebeğim asla emmekle doymuyor sadece emdirince sureklı ağlayıp ağzını gezdiriyor aranıyor süt artırmak için denemediği şey kalmadı son çare bugun incir ve havuc kürüne başladım insallah faydası olur oda olmadı netten okudum bi mide ilacı varmış prolaktin hormonunu yükseltip sütü artırıyormuş. Doktora sorup olmadı onuda denemek istiyorum gerçi doktora göre sütüm yetiyormuş verdiğim mama miktarı azmış sütün yoksa o kadar mama ile bu kiloyu alması imkansız dedi bu ay da kilo alması fazlaysa doktor mamayı kesicekmiş ama mama vermezsem bebeğim kesinlikle durmuyor ne yapıcam bilmiyorum evet mamayı az veriyorum ama sık sık veriyorum çünkü doymuyor
İki aylık kontrolünde 1.410 kg almıştı 10 gun sonra 3. Ay kontrolümüz var bakalım bu ay ne kadar almış sütümün yettiğini kesinlikle düşünmüyorum çünkü bebeğim ilk emmeye başladığında sadece 1 2 dk tek yutkunarak emiyor sonra sürekli cekiyo ama yutkunmuyor emzik emer gbi emiyor ben elimle sıkınca da az bisey süt geliyor 5 dk emse sonra süt varmı hala dıye sıkıyorum göğsümü süt gelmiyorAylık kaç gr alıyor. Belkide sütün yetiyordur. Benimde aklıma mama vermek geliyor ama direniyorum. Bu ay 500 gr almış.
Önceki aylarda 1 kilo alıyordu.
O zaman mama ver tabi. Aç kalmasın yavrucak. Hangi devam sütünü kullanıyorsunİki aylık kontrolünde 1.410 kg almıştı 10 gun sonra 3. Ay kontrolümüz var bakalım bu ay ne kadar almış sütümün yettiğini kesinlikle düşünmüyorum çünkü bebeğim ilk emmeye başladığında sadece 1 2 dk tek yutkunarak emiyor sonra sürekli cekiyo ama yutkunmuyor emzik emer gbi emiyor ben elimle sıkınca da az bisey süt geliyor 5 dk emse sonra süt varmı hala dıye sıkıyorum göğsümü süt gelmiyor
Aptamil kullanıyorumO zaman mama ver tabi. Aç kalmasın yavrucak. Hangi devam sütünü kullanıyorsun
Aaa hangi ilaçmış ki o? Benim de yemediğim kalmadı. Boza, tarhana çorbası, havuç suyu, marul salatası, ayran, yulaf, dut kurusu bunları da denedin mi? Bazen sütüm çoğalıyor ama o gün o kadar çok şey yemiş oluyorum ki hangisi fayda etti anlayamıyorumİyi diyelim ki iyi olalım canımm bebeğim 10 gun sonra 3 aylık olacak ve hala kusmasında ve gazında bi azalma Yok kusması artık beni cok zorluyor kıyafet ağız mendili yetişmiyor sureklı üzerini değiştiriyorum gaz desen bebeğim cok güzel gaz çıkartıyor ama buna rağmen kendini sürekli sıkıp ıkınıyo ne zaman geçecek bunlar bir yandan sütüm Yok denecek kadar az bebeğim asla emmekle doymuyor sadece emdirince sureklı ağlayıp ağzını gezdiriyor aranıyor süt artırmak için denemediği şey kalmadı son çare bugun incir ve havuc kürüne başladım insallah faydası olur oda olmadı netten okudum bi mide ilacı varmış prolaktin hormonunu yükseltip sütü artırıyormuş. Doktora sorup olmadı onuda denemek istiyorum gerçi doktora göre sütüm yetiyormuş verdiğim mama miktarı azmış sütün yoksa o kadar mama ile bu kiloyu alması imkansız dedi bu ay da kilo alması fazlaysa doktor mamayı kesicekmiş ama mama vermezsem bebeğim kesinlikle durmuyor ne yapıcam bilmiyorum evet mamayı az veriyorum ama sık sık veriyorum çünkü doymuyor
Bu kilo olayindan belli bi ayda sonra her ay bı kilo almıyor canım mama verme bence benimde 600 gram aldı bı ayda doktorum gayet normal dedi artk her ay bı kilo almaz dedi 4 ay 12 günlük şuan mesela kilosu ortalamaya sknti yok netten bak ay ay boy kilo ortalamaları alt sınırı üst sınırı var.Aylık kaç gr alıyor. Belkide sütün yetiyordur. Benimde aklıma mama vermek geliyor ama direniyorum. Bu ay 500 gr almış.
Önceki aylarda 1 kilo alıyordu.
Ebe de bana normal dedi. Bende sütüm yetmiyor mu acaba diye düşündüm. Bakalım bu ay kaç gr alacak. Rota virüs ikinci doz yapılacak. 4.aşılarını yaptırdık.Bu kilo olayindan belli bi ayda sonra her ay bı kilo almıyor canım mama verme bence benimde 600 gram aldı bı ayda doktorum gayet normal dedi artk her ay bı kilo almaz dedi 4 ay 12 günlük şuan mesela kilosu ortalamaya sknti yok netten bak ay ay boy kilo ortalamaları alt sınırı üst sınırı var.