- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Bugun burasi soguk giydireyim dedim nerdeyse olmucakmis. Oysa 1 yasa gore ordum saniyodumMaşallah canım, çok yakışmış. Biz daha kışlığa geçemedik
İyiki de giydirmişsin. Olmazsa altını söküp uzalt birazBugun burasi soguk giydireyim dedim nerdeyse olmucakmis. Oysa 1 yasa gore ordum saniyodum
Elim degmez diye cesaret edemiyorum sokmeye canim. Elim degecek olsa da patik orsem birer tane hic ormemisim. Kiz kardesime yaptigim orguler de daha gelmediİyiki de giydirmişsin. Olmazsa altını söküp uzalt biraz
İ i.Merhaba kizlar haftaya cumaya uroloji doktorundan randevu aldim. Aslinda buyukogluma aldim randevuyu ama gitmisken minik pasamin sunneti icinde konusucam. Burda ozeller cok pahali 1250 diyen oldu. Benim daha bebek arabasi 2.besik falan almam lazim bu yuzden devlete gidicem. Bi arkadasin tavsiyesi uzerine o doktordan randevu aldim insallah en kisa zamanda yapar da bizde bu sureci atlatiriz.
Evet canim cok fazla gercekten. Insallah cabukcak olur gecer bu surecİ i.
Canım inşalllah yolunda gider herseyözellerde sünnet olması gerekenden fazla malesef.
haklısın, iki bebeyle zorElim degmez diye cesaret edemiyorum sokmeye canim. Elim degecek olsa da patik orsem birer tane hic ormemisim. Kiz kardesime yaptigim orguler de daha gelmedi
İnşaallah hayırlısıyla atlatırsınız canım. İlk günü atlatınca iyileşecek :)Merhaba kizlar haftaya cumaya uroloji doktorundan randevu aldim. Aslinda buyukogluma aldim randevuyu ama gitmisken minik pasamin sunneti icinde konusucam. Burda ozeller cok pahali 1250 diyen oldu. Benim daha bebek arabasi 2.besik falan almam lazim bu yuzden devlete gidicem. Bi arkadasin tavsiyesi uzerine o doktordan randevu aldim insallah en kisa zamanda yapar da bizde bu sureci atlatiriz.
Insallah canim. Dun mememi iyice isirdi geveledi. sunnet olsun karsisina gecip oynucamhaklısın, iki bebeyle zor
İnşaallah hayırlısıyla atlatırsınız canım. İlk günü atlatınca iyileşecek :)
Dişleri de yok ama damağıyla ısırır gibi yapıyorlarInsallah canim. Dun mememi iyice isirdi geveledi. sunnet olsun karsisina gecip oynucam
Evet canim damagiyla guzelce isirabiliyor. Disleri olsa heralde kesecekDişleri de yok ama damağıyla ısırır gibi yapıyorlar
Ben daha düzgün adet olmadım. Bu ay lekelenme gibi geldi 3 gün sürdü.Kizlar 3.adetimi goruyorum fakat kanama miktari asiri var. Hamile kalmadan once 3 gun ve cok az olurdu. Sizde de boyle oldu mu duzelir mi acaba yoksa bi doktora gorunsem mi
Evet canim goruneyim. 3.ve 4.gunler 2 saate varmadan gece pedi komple doluyo. Spiralde taktiricam o daha cok kanama yapar.hormonlarima bakitayim. Bi de ben 40.gun muayenesine gidememistim koydeuim diye gelince de kaldi heptenBen daha düzgün adet olmadım. Bu ay lekelenme gibi geldi 3 gün sürdü.
Bence bir doktora görün derim.
Masallah canim hayirli olsun bebislerin. Kilolari cok iyi insallah en yakin zamanda da cikicaklarmis ne guzel. Rabbim hayirli omur versin pasalarina. Isimleri ne oldu?Kızlar merhaba doğum yaptım ben 36 hafta 4 günlük doğdu oğullarım biri 2700 diğeri 2400 doğdu ama ikisi de yoğunbakımda solunum sıkıntıları var cuma günü yaptım doğumu cumaya kadar çıkar diyorlar nasipse inşallah toparlanırlar biran evvel
Bende Doğumdan sonra ilk adetimi olduğumda kanama miktarı aşırıydı normalde öyle degildi bakalım ikinci adetimi bekliyorum bende 4 gun var insallah düzene girerKizlar 3.adetimi goruyorum fakat kanama miktari asiri var. Hamile kalmadan once 3 gun ve cok az olurdu. Sizde de boyle oldu mu duzelir mi acaba yoksa bi doktora gorunsem mi
Benim asiri miktar da oluyo canim parcalarda geliyo.cocuklari bu hafta gotureyimde haftaya bende gidip muayene olucamBende Doğumdan sonra ilk adetimi olduğumda kanama miktarı aşırıydı normalde öyle degildi bakalım ikinci adetimi bekliyorum bende 4 gun var insallah düzene girer
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım. İnşallah kuzucukların bir an evvel çıkar yoğun bakımdan ve yanına gelirKızlar merhaba doğum yaptım ben 36 hafta 4 günlük doğdu oğullarım biri 2700 diğeri 2400 doğdu ama ikisi de yoğunbakımda solunum sıkıntıları var cuma günü yaptım doğumu cumaya kadar çıkar diyorlar nasipse inşallah toparlanırlar biran evvel
Kızlar merhaba doğum yaptım ben 36 hafta 4 günlük doğdu oğullarım biri 2700 diğeri 2400 doğdu ama ikisi de yoğunbakımda solunum sıkıntıları var cuma günü yaptım doğumu cumaya kadar çıkar diyorlar nasipse inşallah toparlanırlar biran evvel