2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bu bebekler insanı şekilden şekile sokuyor valla 😂 yatarak emme, gezerek emme hepsini deniyorum.

İnşaallah senin bebiş de sorun çıkarmaz, biberona alışır. Benim oğlan emziğe alıştı.
İnsallah canım ya 🙏 dr 3 saate bir 120 ml anne sütü içmeli dedi bizimki hayatta içmez gibi napim çok şükür başka saglık sorunumuz yok boyle boyle idare etcez

@laiyka biz de en azından tadımlara filan başlasak fena olmaz gibi
Bu ay istemedi dr neyse 10 gun daha yanındayım

Kızlar kızımın kakası bir süredir yeşil renkte ara ara sarı oluyor sonra tekrar yeşil oluyodu ara ara olduğu icin pek önemsememiştim kan ilacı kullanıyoruz yaklaşık 3 haftadır ondandır dedim ama dünden beri baya koyu yeşil yapmaya başladı acaba neden olabilir doktora goturmelimiyim yoksa Pazartesi günü zaten kontrolümüz var Pazartesi yi mi bekliyim bilemedim

Kızlar kızımın kakası bir süredir yeşil renkte ara ara sarı oluyor sonra tekrar yeşil oluyodu ara ara olduğu icin pek önemsememiştim kan ilacı kullanıyoruz yaklaşık 3 haftadır ondandır dedim ama dünden beri baya koyu yeşil yapmaya başladı acaba neden olabilir doktora goturmelimiyim yoksa Pazartesi günü zaten kontrolümüz var Pazartesi yi mi bekliyim bilemedim
Doktora git istersen. Kaç kez kaka yapıyor günde. Gaita testi yaptırabilirsin. Bakteri varsa çıkar

Bazen günde iki defa yapıyor bazen günde bir defa yapıyor bazı günler de yapmıyor
Sorun yoktur o zaman. Enfeksiyona bağlı olsa arka arkaya kaka yapar.
Benim oglanın kakası da sarı yeşilimsi. Ek gıda alana kadar bu şekilde olur zaten.
Korkulacak bir durum yok :)

Sorun yoktur o zaman. Enfeksiyona bağlı olsa arka arkaya kaka yapar.
Benim oglanın kakası da sarı yeşilimsi. Ek gıda alana kadar bu şekilde olur zaten.
Korkulacak bir durum yok :)
İnsallah canım ben kan ilacından kaynaklandığını düşünüyorum yinede kontrole gidince doktora sorucam bakalım

Kızıma dün gaita testi yapılmıştı bugün sonucu çıkmış nadir lökosit görüldü yazıyor ne demek oluyor bilen varmı doktora da gidemedik bugün sonuç için Pazartesi ye kaldı

Kızıma dün gaita testi yapılmıştı bugün sonucu çıkmış nadir lökosit görüldü yazıyor ne demek oluyor bilen varmı doktora da gidemedik bugün sonuç için Pazartesi ye kaldı
Lökositler enfeksiyona bağlı hücrelerdir ama nadir görüldü yazıyorsa bir sorun yoktur canım.

X