Ahh su kucak olayı bizi cok zorlayacak bende o uyurken bütün işlerimi halletmeye çalışıyorum ama zaman yetmiyor en fazla iki saat uyuyor sonra uyanıp karnını doyurunca kimi zaman tekrar uyuyor kimi zaman uyumuyor bi uyku düzenimizde Yok ne zaman uyanıp uyuyacagımız belli değil uyuyorkende sürekli ıkınıp kendini sıkıyor öyle olunca bende rahat edemiyorum o uykudayken ikide bir gelip kontrol ediyorum uyandımı diye kusması zaten ayrı bi olay sanki bütün yedigini komple geri çıkarıyor fışkırarak çıkartıyor bazen acaba reflü mü diye düşünüyorum yarın kontrol var doktora sorucam bakalım önümüzdeki hafta ameliyat icin gun almaya gidicez cok korkuyorum küçücük bebek nasıl ameliyat olucak offfff ne zaman bi rahata kovusıcaz cok merak ediyorumBizde iyiyiz. Yemegi zor yaptım az önce. Koyduğum yerde ağlıyor, illa kucakta olacak
Ayy benimkilerde aglamanin esiginde mizirdaniyolar canim valla bakmiyorum haril haril islerimi bitirmeye ugrasiyorum. hergun toparlayip temizliyorum ne ara dagiliyo kirleniyo bu ev anlamiyorum yaaBizde iyiyiz. Yemegi zor yaptım az önce. Koyduğum yerde ağlıyor, illa kucakta olacak
Rabbim dermansiz dert vermesin canim bunlarda gelip gececek herseyi atlaticaksiniz insallah. Insallah kusmasina da en kisa zamanda bi cozum bulursunuzAhh su kucak olayı bizi cok zorlayacak bende o uyurken bütün işlerimi halletmeye çalışıyorum ama zaman yetmiyor en fazla iki saat uyuyor sonra uyanıp karnını doyurunca kimi zaman tekrar uyuyor kimi zaman uyumuyor bi uyku düzenimizde Yok ne zaman uyanıp uyuyacagımız belli değil uyuyorkende sürekli ıkınıp kendini sıkıyor öyle olunca bende rahat edemiyorum o uykudayken ikide bir gelip kontrol ediyorum uyandımı diye kusması zaten ayrı bi olay sanki bütün yedigini komple geri çıkarıyor fışkırarak çıkartıyor bazen acaba reflü mü diye düşünüyorum yarın kontrol var doktora sorucam bakalım önümüzdeki hafta ameliyat icin gun almaya gidicez cok korkuyorum küçücük bebek nasıl ameliyat olucak offfff ne zaman bi rahata kovusıcaz cok merak ediyorum
Amin canım insallah yaRabbim dermansiz dert vermesin canim bunlarda gelip gececek herseyi atlaticaksiniz insallah. Insallah kusmasina da en kisa zamanda bi cozum bulursunuz
çok pahalı gerçekten. Baston tarzı arabalar iyi oluyor. Ben tekli kullanıyorum. Yatay pozisyon da. Rahat. Digeri dedigin gibi ağır ve senin ikiz olunca daha da ağır tabiBebek arabasi bakmaya basladim ama ne alacagima karar veremedim ikiz olunca arabalar agir hantal oluyomus. Biraz daha hafif kibar olanlar 2 3 bin tl
rabbim şifa versin inşallah. Öyle düşünme, şükür et. Daha dünyaya gözlerini açar açmaz ne zorluklar çeken, ne ameliyatlar olan ne zor durumda olan bebekler var. O geçecek bişey. Her halimize bin şükür.Ahh su kucak olayı bizi cok zorlayacak bende o uyurken bütün işlerimi halletmeye çalışıyorum ama zaman yetmiyor en fazla iki saat uyuyor sonra uyanıp karnını doyurunca kimi zaman tekrar uyuyor kimi zaman uyumuyor bi uyku düzenimizde Yok ne zaman uyanıp uyuyacagımız belli değil uyuyorkende sürekli ıkınıp kendini sıkıyor öyle olunca bende rahat edemiyorum o uykudayken ikide bir gelip kontrol ediyorum uyandımı diye kusması zaten ayrı bi olay sanki bütün yedigini komple geri çıkarıyor fışkırarak çıkartıyor bazen acaba reflü mü diye düşünüyorum yarın kontrol var doktora sorucam bakalım önümüzdeki hafta ameliyat icin gun almaya gidicez cok korkuyorum küçücük bebek nasıl ameliyat olucak offfff ne zaman bi rahata kovusıcaz cok merak ediyorum
Çocuklar olunca, onlara bakmaktan işe bakamıyor insan. Haliyle bir dağınıklık oluyor. :)Ayy benimkilerde aglamanin esiginde mizirdaniyolar canim valla bakmiyorum haril haril islerimi bitirmeye ugrasiyorum. hergun toparlayip temizliyorum ne ara dagiliyo kirleniyo bu ev anlamiyorum yaa
Baston tipi dusundum bende ikizler icin de var ama cogu yaa yatmiyo tamamen yada bebeler buyup agirlasinca yamulma yapiyomus. Ne alicami sasirdim.çok pahalı gerçekten. Baston tarzı arabalar iyi oluyor. Ben tekli kullanıyorum. Yatay pozisyon da. Rahat. Digeri dedigin gibi ağır ve senin ikiz olunca daha da ağır tabi
rabbim şifa versin inşallah. Öyle düşünme, şükür et. Daha dünyaya gözlerini açar açmaz ne zorluklar çeken, ne ameliyatlar olan ne zor durumda olan bebekler var. O geçecek bişey. Her halimize bin şükür.
Eşimin arkadaşının bebegi kan kanseri demişler, çok üzüldüm. Rabbim şafi ismi ile şifa versin
Çocuklar olunca, onlara bakmaktan işe bakamıyor insan. Haliyle bir dağınıklık oluyor. :)
Baston tipi dusundum bende ikizler icin de var ama cogu yaa yatmiyo tamamen yada bebeler buyup agirlasinca yamulma yapiyomus. Ne alicami sasirdim.
Evi sabah toplayip temizliyorum aksam baba ogul ayni saatte eve geliyolar pesinden harp cikmis gibi dagiliyo. koltuklarin ustunde ziplayanlar ceviz findik yicem diye kabuklayanlar cips paketleri cay bardaklari coraplar derken bomba patlamisa donuyo ev sonra sabah yeniden topla
Soyle soyle dilimde tuy bitti canim. Ayni geldi ayni gidecek anca hasta olurum kolum kalkmaz oyle temiz davranir. Hee ama yalan yok masayi yemekten sonra toparlar cocuklara bakarken bende mutfagi temizlerim ama pesinden yedigi cevizi findigi kestanesi her yere dokulur dikkatsiz yeriki küçük bebekle büyük başarı tek başına bakmak. Eşinden biraz daha dikkat etmesini isteyebilirsin. En azından yediğini içtiğini toplayabilir
Keşke az düşünceli olsalar. Sonuçta 2 bebeklisin. Erkek milleti degil mi, hepsi aynıSoyle soyle dilimde tuy bitti canim. Ayni geldi ayni gidecek anca hasta olurum kolum kalkmaz oyle temiz davranir. Hee ama yalan yok masayi yemekten sonra toparlar cocuklara bakarken bende mutfagi temizlerim ama pesinden yedigi cevizi findigi kestanesi her yere dokulur dikkatsiz yer
Ayy hele mutfaga hic girmesin dedigin gibi en ufak bisey yapacak olsa herseyi dagitiyo. Seneler once istanbuldayken sacda et kavurucakmis tamam dedim hayatimin hatasini yapmisim mutfagin dagilmasini gectim o sactan sicrayan yaglar ocagin onundeki paspasi buz pistine cevirmisti kaldirip atmistim canim paspasimi mumkunse evde put gibi otursunKeşke az düşünceli olsalar. Sonuçta 2 bebeklisin. Erkek milleti degil mi, hepsi aynı
Gerçi benim ki siliyor günahına girmim. Yere bişey dökülse hemen temizler. Sevmez öyle. Mutfağa meyve suyu sıkmaya gidiyor, mutfak savaş alanı orası ayrı
Ayy hele mutfaga hic girmesin dedigin gibi en ufak bisey yapacak olsa herseyi dagitiyo. Seneler once istanbuldayken sacda et kavurucakmis tamam dedim hayatimin hatasini yapmisim mutfagin dagilmasini gectim o sactan sicrayan yaglar ocagin onundeki paspasi buz pistine cevirmisti kaldirip atmistim canim paspasimi mumkunse evde put gibi otursunherseyi ben yapmaya raziyim
Pardon ben paspasimi yikamaya calistim ustunden akan sari sari yagi gorunce bi şok gecirmistim kaynar su doktum bulasik detarjani vs. Fayda etmeyince atmistim. Sende mutfaktaki haliyi atmaya hazir ol
Yarın bana kavurma yapacakmış, sakın mutfaga girme dedi. Hayretle bekliyorum, sonunda ne olacak diye
Biz disarda pusette degilde kucakta tasimaya baslamistik ama oda olmayacak gercekten vakit geldi alayimda en azindan aldigima degsin. Simdilerde benim kucuk erkek pusetinde ayaklariyla kendini ittirmeyi ogrendi ayaklariyla dayanip poposunu kaldiriyo dusucek akillanacakValla kızlar biz süt alerjisi ile uğrasiyorz haftalardr atopik dermatit yani egzema sürekli geçmiyor diyet yapıyorum biraz hafifledi kusması ve egzemasi,
ek gıdaya geçince alerji testi yaptıracam biraz önce rota virüsü yaptrdk geldik uykusuzluk hala aynı bizde ben diyet ve uykusuzlukta üstüne eklenince insanlıktan cktm diyebilirim yiyemiyor uyuyamıyorm ama geçecek bu günler halime şükür diyorm yine büyüyoruz herşeyden önemlisi oOrkide_sever canım artk senin bebek arabası alma vaktin geçiyo bile ben 1 aydr pusette tasiyamiyorum bile kollarm bitiyor resmen şimdilerde etrafı keşfediyor bebek arabasnda geziyoruz artk duruyor etrafı izliyor tek sorunumz bizim uyku çok hafif bı uykusu var yel esse uyanıyor o derece. Derin uyumadıgi için.
Yook kız gözümü korkutma, en fazla bulaşık tezgah ve ocak batar diye düşünüyorumPardon ben paspasimi yikamaya calistim ustunden akan sari sari yagi gorunce bi şok gecirmistim kaynar su doktum bulasik detarjani vs. Fayda etmeyince atmistim. Sende mutfaktaki haliyi atmaya hazir ol
Çok geçmiş olsun canım. Benim arkadaşın bebegi de aynı şekilde süt alerjisi vardı. Zor bir süreç, ne sen süt ürünleri yiyebiliyorsun. Nede bebeğe yedirebileceksin. Allah yardımcın olsunValla kızlar biz süt alerjisi ile uğrasiyorz haftalardr atopik dermatit yani egzema sürekli geçmiyor diyet yapıyorum biraz hafifledi kusması ve egzemasi,
ek gıdaya geçince alerji testi yaptıracam biraz önce rota virüsü yaptrdk geldik uykusuzluk hala aynı bizde ben diyet ve uykusuzlukta üstüne eklenince insanlıktan cktm diyebilirim yiyemiyor uyuyamıyorm ama geçecek bu günler halime şükür diyorm yine büyüyoruz herşeyden önemlisi oOrkide_sever canım artk senin bebek arabası alma vaktin geçiyo bile ben 1 aydr pusette tasiyamiyorum bile kollarm bitiyor resmen şimdilerde etrafı keşfediyor bebek arabasnda geziyoruz artk duruyor etrafı izliyor tek sorunumz bizim uyku çok hafif bı uykusu var yel esse uyanıyor o derece. Derin uyumadıgi için.
Insallah canim. Ocaktan sicrayan yaglar haliya gelmesin bari ortu ser onlemini alYook kız gözümü korkutma, en fazla bulaşık tezgah ve ocak batar diye düşünüyorum
Tamam canımInsallah canim. Ocaktan sicrayan yaglar haliya gelmesin bari ortu ser onlemini al
3 ay 19 günlüktu bugün gec değil yaptr bı an önce bide 5. Ayda yapılacak 2 doz canım.Biz disarda pusette degilde kucakta tasimaya baslamistik ama oda olmayacak gercekten vakit geldi alayimda en azindan aldigima degsin. Simdilerde benim kucuk erkek pusetinde ayaklariyla kendini ittirmeyi ogrendi ayaklariyla dayanip poposunu kaldiriyo dusucek akillanacakUyku maalesef her zaman sorun bazen dedigin gibi cit ciksa faltasi gibi aciyolar gozlerini
Bu gunlerde gececek canim insallah en kisa zamanda sen diyetine alisirsin yavrucakta toparlanir duzelir. Rotavirusu ne zamandi canim bendr yaptiricaktim vaktini kacirdim galiba
3 ay 19 günlüktu bugün gec değil yaptr bı an önce bide 5. Ayda yapılacak 2 doz canım.Biz disarda pusette degilde kucakta tasimaya baslamistik ama oda olmayacak gercekten vakit geldi alayimda en azindan aldigima degsin. Simdilerde benim kucuk erkek pusetinde ayaklariyla kendini ittirmeyi ogrendi ayaklariyla dayanip poposunu kaldiriyo dusucek akillanacakUyku maalesef her zaman sorun bazen dedigin gibi cit ciksa faltasi gibi aciyolar gozlerini
Bu gunlerde gececek canim insallah en kisa zamanda sen diyetine alisirsin yavrucakta toparlanir duzelir. Rotavirusu ne zamandi canim bendr yaptiricaktim vaktini kacirdim galiba