Oy masallah kuzularaa❤ cok da sevnmk istemedm sora tek derler uzulurm bebegm etkilenmesn buna sukurler olsun. Kendi doktorm degl guvenemedm nobetci adam bolepalfr kuldr geldi kiro gibi bisi nebilym:))) Sok oldk hastanede:) herseye kabuluz bakalim.
Canım benim drum şöyle açıkladı bunu güneş tutulması deniyormuş buna bir kese diğerinin arkasında kalıp görünmüyormuş ilk haftalarda. İnşallah rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimizeAyy Allah razi olsun canim❤ demek ki gec gorunuyor. Benim doktorum bir gordu cikti kagittada oyleydi yeni 6 olmstum ama. Agzindan bal damliyor kuzum inss oyledirsik ultrasn zarar vermesn haftayi bkleyelm dedi esim de bu ctesi blki ikna edersem bakalm ama korktm da bisi olmasn:)
İkisinin de kalp atışlarını aldı dinletti mi. Benim drum ikisine de tek tek bakıp gösteriyor. Kalp atışlarını da duyduysan hayırlı olsun canımOy masallah kuzularaa❤ cok da sevnmk istemedm sora tek derler uzulurm bebegm etkilenmesn buna sukurler olsun. Kendi doktorm degl guvenemedm nobetci adam bolepalfr kuldr geldi kiro gibi bisi nebilym:))) Sok oldk hastanede:) herseye kabuluz bakalim.
Masallah bak burda cok net birwz daha buyumusler:) sen nasi bi guzel insansin ya aninda geldin biraz aydnlattin beni cok sagol arkadasim❤ allah saglikla kucagina almayi nasip etsinEki Görüntüle 2210308
Bu ilk ikiz olduklarını öğrendiğimiz gün çekildi belki daha iyi fikir olurMorasigi
Bu arada ben ilk hafta iki dra birden gözüktüm bir Prof ikisi de tek kese görmüştü canım bir hafta sonra kendi tüp bebek drum iki dediOy masallah kuzularaa❤ cok da sevnmk istemedm sora tek derler uzulurm bebegm etkilenmesn buna sukurler olsun. Kendi doktorm degl guvenemedm nobetci adam bolepalfr kuldr geldi kiro gibi bisi nebilym:))) Sok oldk hastanede:) herseye kabuluz bakalim.
Yok kuzum korktu zarar gormesn die prensp olark ilk zamanlar acmiyorms ala kalbi atiyo dedi:) inssİkisinin de kalp atışlarını aldı dinletti mi. Benim drum ikisine de tek tek bakıp gösteriyor. Kalp atışlarını da duyduysan hayırlı olsun canım
Estağfurullah canım birbirimize elbette yardımcı olacağız. Süreci birlikte paylaşacağım birisi oldu ne güzelMasallah bak burda cok net birwz daha buyumusler:) sen nasi bi guzel insansin ya aninda geldin biraz aydnlattin beni cok sagol arkadasim❤ allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Allahim neler var cok aydnlattn beni ya:)Canım benim drum şöyle açıkladı bunu güneş tutulması deniyormuş buna bir kese diğerinin arkasında kalıp görünmüyormuş ilk haftalarda. İnşallah rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize
Benim drumda aynı sadece ekranda gösteriyor daha erken diyor kalp atışlarını dinlemek için zararlı olabilir diyorYok kuzum korktu zarar gormesn die prensp olark ilk zamanlar acmiyorms ala kalbi atiyo dedi:) inss
Daha neler öğreneceğiz bakalım hep birlikteAllahim neler var cok aydnlattn beni ya:)
Evet bende kendi tupbebek doktorum deynce emin olcam:) cok iyisn sagol inss canimcim❤Estağfurullah canım birbirimize elbette yardımcı olacağız. Süreci birlikte paylaşacağım birisi oldu ne güzelrabbim hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin canım
İnşallah ondan da hayırlı haberler duyarsın canım rabbim sevindirsinEvet bende kendi tupbebek doktorum deynce emin olcam:) cok iyisn sagol inss canimcim❤
Hareket gorunuyo zatb ekranda aman saglkli seninle iyi olsnlarda gec dinlersn olsn canm:)Daha neler öğreneceğiz bakalım hep birlikteben kalp atışlarını kanamayla tıp fakültesine gittiğimde karından dinlettiler o zaman duydum drum sadece ekranda bak kalbi burası atıyor diye gösteriyor
Aminn inşallah canım. Yaşadığım kayıplardan sonra korkum yok değil ama Allahım bebeklerimi bana bağışlayacak inşallah sağlıkla bu defa canı gönülden inanıyorum.Hareket gorunuyo zatb ekranda aman saglkli seninle iyi olsnlarda gec dinlersn olsn canm:)
Inss canim sana bagislasin meleklerin seninle olsun kucagina al inss❤Aminn inşallah canım. Yaşadığım kayıplardan sonra korkum yok değil ama Allahım bebeklerimi bana bağışlayacak inşallah sağlıkla bu defa canı gönülden inanıyorum.
Aminn inşallah canım Allah razı olsun. Hep birlikte güzel günler görelim inşallahInss canim sana bagislasin meleklerin seninle olsun kucagina al inss❤
Günaydın tatlı anne. O jeli ve ilaçları kullanmaktan o kadar bıkmıştım ki bazen günde bir kullanıyordum. sonra son bir kutuyu ve diğer tüm ilaçları bıraktım. Mide bulantısı çok yaşıyordum.ağzıma su koyamazken o ilaçları içmek bana zulüm geliyordu ağlıyordum. ama sen doktorun dediği gibi günü gününe kullan canım az bir şey kaldı bitecek hepsi Allahın izniyle.O igne bi hafta koruyucu ozellige sahippms canim ole demslerdi bana da ilk zmaanlar haftada 1 di sora kestiler. Benzermisiz:) jelden kurtulacagim gunu bkliyorum :))
canım arko klasik de kullanan varmış.Çok yağlı olduğu için çatmayı önlüyormuş. Bir onuda araştır istersen.Asiri deglm ama zayifim yani boyum uzun 1.69. Ayy smdiden bslamak lazm demei canim ben ilerde die biliyodum hep iyi hatirlattin. Deride esneme payi olmadigi icin da cok catlar die duymdtm bnde. Evet cozumu yok bu konunun. Peki onceki hamilelignde cozum oldu mu sana. Bnde bidahaki gidiste yazdiraym cok sagol kuzum:)
Alttaki paylaşımı görmeden dedim ki bu ikiz :) sonra aşşağıdaki yorumda sormuşsun ikizmi diye valla ben 2 kese gördüm.Hayırlı olsun :)Ultrason cihazida biraz eskiydi kagitta cok detayli degl. Benim doktormda gunum 6+5 bugun cihaz kaynkli frkli ciksbilir blki. Bi kagitta 6+3 birinde 6+4 yaziyo. 2 farkli sayi da garip gldi. Cikti verdi ekledim kizlar ben cok anlamiyorm yeni tecrube ediyorum ilk bebegim bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim❤ bnde tedaviden kalan kistler ve yumrta vrdi onlar sandim ben ilk icini gostrnce ikilemde kaldim. Haftaya gidicem bakalim. Hepsine kabuluz Allahim neyi nasip ettiyse