- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
doktor konuyla alakalı hiç yorum yapmadımı? 8. haftada görünüyorsunuz hamilelik takviminizde.Kızlar bugün kontrolüm vardı 12 mm olmuş kesem bebeği göremedik ama üzüldüm biraz tabi sorun olmadıgına da sevindim normal dedi doktor 10 gün sonra gel dedi sizin kese boyutunuz benimki gibi yavaş büyüdümü gecen hafta çarşamba 7 mm di 5 mm büyümüş nasıl sizce
Canim 8 haftalik olmussun bebegi nasil goremediniz?Kızlar bugün kontrolüm vardı 12 mm olmuş kesem bebeği göremedik ama üzüldüm biraz tabi sorun olmadıgına da sevindim normal dedi doktor 10 gün sonra gel dedi sizin kese boyutunuz benimki gibi yavaş büyüdümü gecen hafta çarşamba 7 mm di 5 mm büyümüş nasıl sizce
Burda 8 haftalık çıktı ama doktorum 6 haftalık diyoCanim 8 haftalik olmussun bebegi nasil goremediniz?
Burda hesaplama biraz ilerde son adetime göre hesaplıyo ya b nim yumoşlar geç büyüdü haliyle geçde toplandı doktor 6 haftalık dedidoktor konuyla alakalı hiç yorum yapmadımı? 8. haftada görünüyorsunuz hamilelik takviminizde.
7+2 çıkıyor. Senin embriyolar 3 günlük anladığım kadarıyla.9 ekim 23 ekim toplma 26 ekim transfer oldum
Canım bu bariz ikiz sağlıkla devam ederler inşallah.Ultrason cihazida biraz eskiydi kagitta cok detayli degl. Benim doktormda gunum 6+5 bugun cihaz kaynkli frkli ciksbilir blki. Bi kagitta 6+3 birinde 6+4 yaziyo. 2 farkli sayi da garip gldi. Cikti verdi ekledim kizlar ben cok anlamiyorm yeni tecrube ediyorum ilk bebegim bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim❤ bnde tedaviden kalan kistler ve yumrta vrdi onlar sandim ben ilk icini gostrnce ikilemde kaldim. Haftaya gidicem bakalim. Hepsine kabuluz Allahim neyi nasip ettiyse
İşallah hayırlısı olurEvwt 3 günlük kese boyutuna göre 6 haftalık dedi doktorum 7.haftayım yani ay bilmiyom allak bullak oldum yasa
Öglene kaldı canım :)
İnşallah bebeginde gelişir canımKızlar bugün kontrolüm vardı 12 mm olmuş kesem bebeği göremedik ama üzüldüm biraz tabi sorun olmadıgına da sevindim normal dedi doktor 10 gün sonra gel dedi sizin kese boyutunuz benimki gibi yavaş büyüdümü gecen hafta çarşamba 7 mm di 5 mm büyümüş nasıl sizce
Hayrola canimmmmÖglene kaldı canım :)
Bende bugün öğleden sonra gidicem canımÖglene kaldı canım :)
Eşim sabah geldi işten uyumuşuzHayrola canimmmm
Sagol canım, inşallahBende bugün öğleden sonra gidicem canım
Güzel haberler alırız inşallah
İnşallah canlarımm nasibimde ne varsa onu yaşarım hayrlısı olsunİnşallah bebeginde gelişir canım
KiskandimmmmEşim sabah geldi işten uyumuşuz
Sagol canım, inşallah