Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah kontrole gidiyorum, doktordan isteyeceğimBen bio oil kullanmıştım lieractan daha çok yumuşatmıştı cildimi
Yarin persembe erken mi gitmeye karar verdin canimYarın sabah kontrole gidiyorum, doktordan isteyeceğim
Eşim sagolsun, erken gidiyoruz pazar gündüze geçiyor. Cuma gidelim dedim, ha perşembe ha cuma dedi.Yarin persembe erken mi gitmeye karar verdin canim
Ayniyiz canim ozmaan:) hadi ya. Aklimda olsun bu. Madem da cok catliyorms iyi bisi alirim artik:)Boyumuz aynı 1.69 bende. Valla ben bebek yagı kullandım, siz kullanmayın. Fayda etmitor. Lierac iyi diyorlar
Benim anne ablada çatlak var. Birazda genetik oluyor :)Ayniyiz canim ozmaan:) hadi ya. Aklimda olsun bu. Madem da cok catliyorms iyi bisi alirim artik:)
Peki bunlari sigorta karsiliyor mu canim. Cilt icin yazilan ozel kremleri genelde odemiyorlar ya merak ettm:)Yarın sabah kontrole gidiyorum, doktordan isteyeceğim
Malesef sgk karşılamıyor kozmetik sayılıyorPeki bunlari sigorta karsiliyor mu canim. Cilt icin yazilan ozel kremleri genelde odemiyorlar ya merak ettm:)
Benm annemde var canim ama vucut tipimiz annemle cok benzemiyo o biraz daha kisa hafif kilosu var:) ama benim ust back arkalarmda enine catlaklar var dikatli baknca belli oluyo hizli uzamisim enine catlamis:)) bakalim hamilelikte ne yasicam:)Benim anne ablada çatlak var. Birazda genetik oluyor :)
Karsilasalar sasardim tam tahmin ettigim gibi benim sigortada kesn karsilamaz faydasini gorsek sasarim:))Malesef sgk karşılamıyor kozmetik sayılıyor
100 küsür krem. Ben onu 2 haftada bitiririm. Malum her yerimize sürecek olursak fazla dayanmazKarsilasalar sasardim tam tahmin ettigim gibi benim sigortada kesn karsilamaz faydasini gorsek sasarim:))
Hem de az yani 1 2 ay dayansaydi bare dogru diyon:)100 küsür krem. Ben onu 2 haftada bitiririm. Malum her yerimize sürecek olursak fazla dayanmaz
Hdi guzel haberlerle gel canimEşim sagolsun, erken gidiyoruz pazar gündüze geçiyor. Cuma gidelim dedim, ha perşembe ha cuma dedi.
Canım o benim buldum seni bende 6+3 de ikinci kese görünmüştü ultrason resmî var mıKizlarr iyi geceler. Burda bir arkadas vardi tek denip sora ikiz cikan nerdesn arkadadim bul beni acil bisi sorcam sana:) acile gittik babam gorsun die ctesi calisiyo bende kontrollere ctesi gidiyorum. Nese nobetci bi doktor vardi tupbebek flaan anlamiyoda ultrasn bkti bitek. 2 kere goruyorum ici dolu dedi kafam allak bullak oldu kalbi var diyo keske ole olsa ama guvenemedm nobtci siradn doktor die:)
Bende iki kese görüyorumUltrason cihazida biraz eskiydi kagitta cok detayli degl. Benim doktormda gunum 6+5 bugun cihaz kaynkli frkli ciksbilir blki. Bi kagitta 6+3 birinde 6+4 yaziyo. 2 farkli sayi da garip gldi. Cikti verdi ekledim kizlar ben cok anlamiyorm yeni tecrube ediyorum ilk bebegim bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim❤ bnde tedaviden kalan kistler ve yumrta vrdi onlar sandim ben ilk icini gostrnce ikilemde kaldim. Haftaya gidicem bakalim. Hepsine kabuluz Allahim neyi nasip ettiyse
Ayy Allah razi olsun canim❤ demek ki gec gorunuyor. Benim doktorum bir gordu cikti kagittada oyleydi yeni 6 olmstum ama. Agzindan bal damliyor kuzum inss oyledir sik ultrasn zarar vermesn haftayi bkleyelm dedi esim de bu ctesi blki ikna edersem bakalm ama korktm da bisi olmasn:)Canım o benim buldum seni bende 6+3 de ikinci kese görünmüştü ultrason resmî var mı