Yok canım çok yüksek değil, sınır sanırım 15 üstüydü yani 15 üzeri ise hastaneye yatış yapıyorlar sanırım. Bizim de 13 tü doktor 2 saatte bir muhakkak emzir-mama ver dedi mama sonrası su da verdik 1-2 çay kaşığı yavaş yavaş düştü çok şükür. 9a düşmüştü artık takip etmeye gerek yok dedi doktorlar.Kızlar selam bebegime sarılık için kan testi yaptı doktor 8.9 çıktı çok mu yuksel aceba vücudunda ben görüyorum ama hafif
canım sütun yetrliyse sarılık yoksa 1, 15 saat emzirmeyi bırakmanı tavsiye ederim ben o hatayı yaptm şimdi 3 saatte bı emmesi gerekirken geceleri 2 saatte bı uyanip emmek istiyor aç olmamasına rağmen alıştı çok zorlanrsn ilerde.Su vermemiz gerkirmi bu durumda
Yükseliyor mu düşüyor mu diye bi kere daha kan tahlili isteyebilirler. Sarılıği bebekler çişle atıyormuş o yüzden ne kadar emerse o kadar çiş ve o kadar çabuk atarHa benm de takip etmeme gerek yok ozman oylemi zaten 1 saatte yada 1.5 saatte bir emziriyorum ama mama vermiyorum
Biz mama verdiğimiz için doktor 1-2 çay kaşığı su verebilirsiniz demişti. Şuan emziriyorum ara sıra 1 çay kaşığı su veriyorum. Doktoruna danışıp verebilirsin sen de duruma göre.Su vermemiz gerkirmi bu durumda
Bize doktor 24 günlükken geceleri 3-4 saatte bir emzirsen olur eğer kendi uyanmıyorsa zorlama demişti. Ama sarılık düşmeye başlayana kadar sen sık sık emzir.Daha yeni doğmuş 25 günlük ya kiyamiyorum ona oyüzden sık emziriyirym ne zamn dan sonra 3 saatte bir vermek gerekir aceba yani kaç aylikken
Canım bana doktor sarılığı olmayan bebek 15 günden sonra uyandrma dedi bende senin gibi actr diye kıyamadım uyandrdm şimdi gece deliksiz 4 saat uyumasi gereken bebek uyumuyor ve bende haliyle sen bence artk 2, 2,5 saate çıkar emzirme aralığınıDaha yeni doğmuş 25 günlük ya kiyamiyorum ona oyüzden sık emziriyirym ne zamn dan sonra 3 saatte bir vermek gerekir aceba yani kaç aylikken
Hmm ben sarılıgı düşene kadar yinede uyandıraym bence emzirmeye.. sarılıgı bitince artk kendi ne zman uyanirsa ozman emzirirm.. Bu arada çok yüksek degk dimi 8.9Yükseliyor mu düşüyor mu diye bi kere daha kan tahlili isteyebilirler. Sarılıği bebekler çişle atıyormuş o yüzden ne kadar emerse o kadar çiş ve o kadar çabuk atar
Bencede sarılık bitinceye kadr 1.5 state bir kaldiraym yine onu sonra sarilrik bitinve kendi ne zmn uyanirsa ozman emzireymBize doktor 24 günlükken geceleri 3-4 saatte bir emzirsen olur eğer kendi uyanmıyorsa zorlama demişti. Ama sarılık düşmeye başlayana kadar sen sık sık emzir.
Ama hala sarılıgı var canm 2.5 saat çok fazla deglmi sence tam bitmemiş sarılıgı yaniCanım bana doktor sarılığı olmayan bebek 15 günden sonra uyandrma dedi bende senin gibi actr diye kıyamadım uyandrdm şimdi gece deliksiz 4 saat uyumasi gereken bebek uyumuyor ve bende haliyle sen bence artk 2, 2,5 saate çıkar emzirme aralığını
Oyy maşallah maşallah. Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla kavuşun, kucaklaşın, koklaşın inşallah.   Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı. 1700 ve 1735 gram doğdular kuvezdeler
Tam bitmedyse 2 saat yeterli o zaman eğer sütub yetiyorsa varsa yani.Ama hala sarılıgı var canm 2.5 saat çok fazla deglmi sence tam bitmemiş sarılıgı yani
Değil canım inşallah hemen düşer iyiceHmm ben sarılıgı düşene kadar yinede uyandıraym bence emzirmeye.. sarılıgı bitince artk kendi ne zman uyanirsa ozman emzirirm.. Bu arada çok yüksek degk dimi 8.9
Tamam kuzum çok sağolTam bitmedyse 2 saat yeterli o zaman eğer sütub yetiyorsa varsa yani.
Uyku düzeni oluşmaya başlamış ama ne güzel bi de gündüz uyursa süperKızlar nasılsınız ☺
Bebekleriniz geceleri aralıksız kaç saat uyuyor? Benim ki 22 23 gibi yatıyor, gece 3 4 gibi uyanıyor.Sonra 6 30 gibi kalkıyor, 7 8 saat başı kalkıyor. Gündüz desen, çoğu zaman uyanık bey efendi.
İnşallah kuzum sagolDeğil canım inşallah hemen düşer iyice