2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar selam bebegime sarılık için kan testi yaptı doktor 8.9 çıktı çok mu yuksel aceba vücudunda ben görüyorum ama hafif
Yok canım çok yüksek değil, sınır sanırım 15 üstüydü yani 15 üzeri ise hastaneye yatış yapıyorlar sanırım. Bizim de 13 tü doktor 2 saatte bir muhakkak emzir-mama ver dedi mama sonrası su da verdik 1-2 çay kaşığı yavaş yavaş düştü çok şükür. 9a düşmüştü artık takip etmeye gerek yok dedi doktorlar.

Su vermemiz gerkirmi bu durumda
canım sütun yetrliyse sarılık yoksa 1, 15 saat emzirmeyi bırakmanı tavsiye ederim ben o hatayı yaptm şimdi 3 saatte bı emmesi gerekirken geceleri 2 saatte bı uyanip emmek istiyor aç olmamasına rağmen alıştı çok zorlanrsn ilerde.
Suyuda anne sütü veriyosan sadece vermene gerek yok ben vermedim yeni yeni veriyorum.

Cnm bazen sutüm oluyir bazen göğsüm boş oluyir ama su aralar sarılık varya 8.9da sarılık geçene kadr 15 saatte bir emzrneye çalışıyorum uykusundan uyandrp doktor sık sık emzir dedi sarılk geçince inşallah bi duzen olustrcm
Şuan sadece anne sütü veriyorm canm

Daha yeni doğmuş 25 günlük ya kiyamiyorum ona oyüzden sık emziriyirym ne zamn dan sonra 3 saatte bir vermek gerekir aceba yani kaç aylikken
Bize doktor 24 günlükken geceleri 3-4 saatte bir emzirsen olur eğer kendi uyanmıyorsa zorlama demişti. Ama sarılık düşmeye başlayana kadar sen sık sık emzir.

Daha yeni doğmuş 25 günlük ya kiyamiyorum ona oyüzden sık emziriyirym ne zamn dan sonra 3 saatte bir vermek gerekir aceba yani kaç aylikken
Canım bana doktor sarılığı olmayan bebek 15 günden sonra uyandrma dedi bende senin gibi actr diye kıyamadım uyandrdm şimdi gece deliksiz 4 saat uyumasi gereken bebek uyumuyor ve bende haliyle sen bence artk 2, 2,5 saate çıkar emzirme aralığını

Yükseliyor mu düşüyor mu diye bi kere daha kan tahlili isteyebilirler. Sarılıği bebekler çişle atıyormuş o yüzden ne kadar emerse o kadar çiş ve o kadar çabuk atar :KK66:
Hmm ben sarılıgı düşene kadar yinede uyandıraym bence emzirmeye.. sarılıgı bitince artk kendi ne zman uyanirsa ozman emzirirm.. Bu arada çok yüksek degk dimi 8.9

Bize doktor 24 günlükken geceleri 3-4 saatte bir emzirsen olur eğer kendi uyanmıyorsa zorlama demişti. Ama sarılık düşmeye başlayana kadar sen sık sık emzir.
Bencede sarılık bitinceye kadr 1.5 state bir kaldiraym yine onu sonra sarilrik bitinve kendi ne zmn uyanirsa ozman emzireym

Canım bana doktor sarılığı olmayan bebek 15 günden sonra uyandrma dedi bende senin gibi actr diye kıyamadım uyandrdm şimdi gece deliksiz 4 saat uyumasi gereken bebek uyumuyor ve bende haliyle sen bence artk 2, 2,5 saate çıkar emzirme aralığını
Ama hala sarılıgı var canm 2.5 saat çok fazla deglmi sence tam bitmemiş sarılıgı yani

Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı. 1700 ve 1735 gram doğdular kuvezdeler
Oyy maşallah maşallah. Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla kavuşun, kucaklaşın, koklaşın inşallah.    :anne::nazar:iyi olmanıza sevindim ☺️

Kızlar nasılsınız ☺

Bebekleriniz geceleri aralıksız kaç saat uyuyor? Benim ki 22 23 gibi yatıyor, gece 3 4 gibi uyanıyor. 🤔 Sonra 6 30 gibi kalkıyor, 7 8 saat başı kalkıyor. Gündüz desen, çoğu zaman uyanık bey efendi. 😂
Uyku düzeni oluşmaya başlamış ama ne güzel bi de gündüz uyursa süper 😀 bizim kız henüz küçük olduğundan sanırım geceleri zor uyutuyorum ama uyuyunca da uyanmak bilmiyor 😂

X