2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Canim sen reflu yatagi falan aldin mi denedin mi hic
Canım benim akrabam 3ay önce Doğum yaptı bebeğin hiçbişeyi yokken doğduktan hemen sonra hep reflü yatağına yatırdı bebeğim hiç kusmadı doğduğundan beri diyor ona da hemşire tavsiye etmiş. Allah nasıp ederse bende alim diyorum beşiğin içine koyup onlara yatırayım diyorum.Tabi reflü değilken yatırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama. Hatta BİM’den almış orta halli birsey

Kusmayan bebek kusmuyo ama o yataga yatirmanin bi zararinin olacagini sanmiyorum cunki bebek bu uykusunda bile Allah korusun kusar duyulmaz. En azindan basi yuksekte ve yan yatirilinca bogulma ihtimali en aza indirilir

Doğduğundan beri yüksekte yatıyor başı zaten asla yatarak emzrmedm onunla ilgili değil bence meme bağımlısı oldu çocuk iyice sürekli aç gibi beni istiyor süt alerjisi olabilir baktikracm işte gidince
Insallah kolayca cozulecek biseydir canim. Benim kizda kusucaginda ayaktada tutsam kusuyodu

Evet canım nick değistim ben nurtnc ydim.
Hah hatırladım
3 ay 18günlük olduk dediklerinin aynısını yaşıyorum doktor relactaz damla verdi oçok farketti. Bi ara damlayı kestim ağız burun kusmaya devam etti. İstersen doktoruna danış biz hala sarı partiküllü yapmıyoruz kakayı, sarı/yeşil yer yer mukuslu
Ayrıca doğduğundan beri reflü yatagında, kusmasını hiç etkilemedi kucakta dikken bile fışkırtıyor 1 mt öteye

Merhaba canım. Nasılsınız?
3.ay aşıları ve rota virüs yaptırdınız mı?

Aynı hiç bişey durdurmadi yani 6.aya kadar kusar diyor kimide o zaman da çocuk ta ne huzur ne düzen kalır ek gıdada bile sknti yaşarız inşallah rahatlarlar biraz.

Canım 5li karmanın ilkini ağustosta yaptırdım bu ay rota ve menenjit yaptırdım ekimde 5li karmanın 2. Dozlarını yaptırıcam. İyiyz sen nasılsın? Sünnet oldu bitti geçmiş olsun

Ayy su donemde 1 liranin bile onemi var bosa masrafsa vazgecmekle iyi yapmissin canim. Esimde macaristanda is olabilir gidermiyiz dedi kabul ettim ama is ciddiye binerse naparim bilmiyorum

Ayy su donemde 1 liranin bile onemi var bosa masrafsa vazgecmekle iyi yapmissin canim. Esimde macaristanda is olabilir gidermiyiz dedi kabul ettim ama is ciddiye binerse naparim bilmiyorum
Bende gideriz diye düşündük 1.100 kira veriyoruz urfada. 4000 her ay ödememiz var. Borçları kapatırız diye düşündük ama olmadı. Ev harabe gibi. Hayırlısı böyleymiş. Sizin için de hayırlısı olsun. İkilemde kalmak, belirsizlik çok zor

Son düzenleme:
Keske duzgun bi yer ciksaydi canim. Herseyin hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…