- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Ayy insallah basit biseyle cozulur sorunu canimHemde nasıl zorluyor emdikten hemen sonra da kusuyor 2 saat sonrada bazen uykusunda ağzına ekşi su geliyor sanırım yuzu eksiyor ve uyanıyoruykusu bolununce huysuz oluyor hafta sonu doktoru yokms pazartesiye aldk .
Canim sen reflu yatagi falan aldin mi denedin mi hicHemde nasıl zorluyor emdikten hemen sonra da kusuyor 2 saat sonrada bazen uykusunda ağzına ekşi su geliyor sanırım yuzu eksiyor ve uyanıyoruykusu bolununce huysuz oluyor hafta sonu doktoru yokms pazartesiye aldk .
Canım benim akrabam 3ay önce Doğum yaptı bebeğin hiçbişeyi yokken doğduktan hemen sonra hep reflü yatağına yatırdı bebeğim hiç kusmadı doğduğundan beri diyor ona da hemşire tavsiye etmiş. Allah nasıp ederse bende alim diyorum beşiğin içine koyup onlara yatırayım diyorum.Tabi reflü değilken yatırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama. Hatta BİM’den almış orta halli birseyCanim sen reflu yatagi falan aldin mi denedin mi hic
Doğduğundan beri yüksekte yatıyor başı zaten asla yatarak emzrmedm onunla ilgili değil bence meme bağımlısı oldu çocuk iyice sürekli aç gibi beni istiyor süt alerjisi olabilir baktikracm işte gidinceCanim sen reflu yatagi falan aldin mi denedin mi hic
Kusmayan bebek kusmuyo ama o yataga yatirmanin bi zararinin olacagini sanmiyorum cunki bebek bu uykusunda bile Allah korusun kusar duyulmaz. En azindan basi yuksekte ve yan yatirilinca bogulma ihtimali en aza indirilirCanım benim akrabam 3ay önce Doğum yaptı bebeğin hiçbişeyi yokken doğduktan hemen sonra hep reflü yatağına yatırdı bebeğim hiç kusmadı doğduğundan beri diyor ona da hemşire tavsiye etmiş. Allah nasıp ederse bende alim diyorum beşiğin içine koyup onlara yatırayım diyorum.Tabi reflü değilken yatırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama. Hatta BİM’den almış orta halli birsey
Insallah kolayca cozulecek biseydir canim. Benim kizda kusucaginda ayaktada tutsam kusuyoduDoğduğundan beri yüksekte yatıyor başı zaten asla yatarak emzrmedm onunla ilgili değil bence meme bağımlısı oldu çocuk iyice sürekli aç gibi beni istiyor süt alerjisi olabilir baktikracm işte gidince
Hah hatırladımEvet canım nick değistim ben nurtnc ydim.
3 ay 18günlük olduk dediklerinin aynısını yaşıyorum doktor relactaz damla verdi oçok farketti. Bi ara damlayı kestim ağız burun kusmaya devam etti. İstersen doktoruna danış biz hala sarı partiküllü yapmıyoruz kakayı, sarı/yeşil yer yer mukusluValla canım çocuk sürekli kusuyor gaz sancısı bı yandan uyku düzeni diye bişey kalmadı şimdi kusmalari arttı süt alerjisinden şüpheleniyorm oda varsa zaten bebekler uyumuyoms genelde çocuk derin uykuya geçemiyor hiç benim yardımınla ancak.
Yarım saat ayakta duruyor gazını çıkardıktan sonra yine kusuyor mide kapağında bı sorun olabilir ama umarm basit biseydre ve artk kurtulur kuzum kusmaktanInsallah kolayca cozulecek biseydir canim. Benim kizda kusucaginda ayaktada tutsam kusuyodu
Merhaba canım. Nasılsınız?Hah hatırladım
3 ay 18günlük olduk dediklerinin aynısını yaşıyorum doktor relactaz damla verdi oçok farketti. Bi ara damlayı kestim ağız burun kusmaya devam etti. İstersen doktoruna danış biz hala sarı partiküllü yapmıyoruz kakayı, sarı/yeşil yer yer mukuslu
Ayy hiç sorma. 2 günüm kabus gibi geçti. Eşime lojman çıktı, gittik 2 eve baktık. Masraf istiyor, dogalgaz yok falan. Nasıl yaparım, nasıl ederim düşünmekten helak olduk. Küçük bebek ve çocuk. Gözüm kesmedi, vazgeçtik.
Aynı hiç bişey durdurmadi yani 6.aya kadar kusar diyor kimide o zaman da çocuk ta ne huzur ne düzen kalır ek gıdada bile sknti yaşarız inşallah rahatlarlar biraz.Hah hatırladım
3 ay 18günlük olduk dediklerinin aynısını yaşıyorum doktor relactaz damla verdi oçok farketti. Bi ara damlayı kestim ağız burun kusmaya devam etti. İstersen doktoruna danış biz hala sarı partiküllü yapmıyoruz kakayı, sarı/yeşil yer yer mukuslu
Ayrıca doğduğundan beri reflü yatagında, kusmasını hiç etkilemedi kucakta dikken bile fışkırtıyor 1 mt öteye
Insallah canim insallahhhYarım saat ayakta duruyor gazını çıkardıktan sonra yine kusuyor mide kapağında bı sorun olabilir ama umarm basit biseydre ve artk kurtulur kuzum kusmaktan
Relactaz damla eskiye göre azalttı ama her besleme sonrası kusması devamAynı hiç bişey durdurmadi yani 6.aya kadar kusar diyor kimide o zaman da çocuk ta ne huzur ne düzen kalır ek gıdada bile sknti yaşarız inşallah rahatlarlar biraz.
Saol canım, sizede geçmiş olsun. Bizde 30 unda yaştıracağız aşıları.Canım 5li karmanın ilkini ağustosta yaptırdım bu ay rota ve menenjit yaptırdım ekimde 5li karmanın 2. Dozlarını yaptırıcam. İyiyz sen nasılsın? Sünnet oldu bitti geçmiş olsun
Ayy su donemde 1 liranin bile onemi var bosa masrafsa vazgecmekle iyi yapmissin canim. Esimde macaristanda is olabilir gidermiyiz dedi kabul ettim ama is ciddiye binerse naparim bilmiyorumAyy hiç sorma. 2 günüm kabus gibi geçti. Eşime lojman çıktı, gittik 2 eve baktık. Masraf istiyor, dogalgaz yok falan. Nasıl yaparım, nasıl ederim düşünmekten helak olduk. Küçük bebek ve çocuk. Gözüm kesmedi, vazgeçtik.
Bende gideriz diye düşündük 1.100 kira veriyoruz urfada. 4000 her ay ödememiz var. Borçları kapatırız diye düşündük ama olmadı. Ev harabe gibi. Hayırlısı böyleymiş. Sizin için de hayırlısı olsun. İkilemde kalmak, belirsizlik çok zorAyy su donemde 1 liranin bile onemi var bosa masrafsa vazgecmekle iyi yapmissin canim. Esimde macaristanda is olabilir gidermiyiz dedi kabul ettim ama is ciddiye binerse naparim bilmiyorum
Keske duzgun bi yer ciksaydi canim. Herseyin hayirlisiBende gideriz diye düşündük 1.100 kira veriyoruz urfada. 4000 her ay ödememiz var. Borçları kapatırız diye düşündük ama olmadı. Ev harabe gibi. Hayırlısı böyleymiş. Sizin için de hayırlısı olsun. İkilemde kalmak, belirsizlik çok zor