2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Sağolasın Canım , aminn dururlarsa dursunlar fakat bu kadar dayandılar ya doğsalarda cok korkmuyorum artık. Test yapıyorlar hastanede olduğumdan benim iki üç saatte bir yarım çay bardağı kadar geliyor fakat tamamen su boşalması değilde su ve akıntı karışımı sızıyormuş. Suları azalınca alırız dediler bakalım Canım hayırlısı❤️❤️
Canım bin şükür riskli haftaları olduğunca atlattın kiloları için ne diyor doktor

ShinSeGi ShinSeGi canım selam bişey soracağım sana kontrollerinde kilo ölçümü yapılıyor ya doğum öncesi yapılan kilo ölçümü ile doğumdaki kilo ölçümü birbirini tuttu mu yoksa arada fark varmıydı aynı ultrasonlarda takip edildik muhtemelen merak ettim

ShinSeGi ShinSeGi canım selam bişey soracağım sana kontrollerinde kilo ölçümü yapılıyor ya doğum öncesi yapılan kilo ölçümü ile doğumdaki kilo ölçümü birbirini tuttu mu yoksa arada fark varmıydı aynı ultrasonlarda takip edildik muhtemelen merak ettim
Canım ümit hanım pazartesi 3200 ölçtü çarşamba 3250 doğdu. Nerdeyse birebir tuttu yani. Boyu 48 cm filan diyordu 52 cm doğdu boyu tam tutturamadık. Ama ümit hanım diyordu yanılma payı olabilir diye.

Canım ümit hanım pazartesi 3200 ölçtü çarşamba 3250 doğdu. Nerdeyse birebir tuttu yani. Boyu 48 cm filan diyordu 52 cm doğdu boyu tam tutturamadık. Ama ümit hanım diyordu yanılma payı olabilir diye.
Anladım canım benim 32. Haftada biri 2150 diğeri 2100 gram çıktı açıkçası sevindim kilo alımları güzel diye yinede kafamda soru işareti oldu acaba ultrason ile doğum kilosu arasında çok bariz fark oluyor mu diye benim arkadaşıma 3500 dediler 4250 doğum yaptı onda tam tersi olmuştu mesela

Anladım canım benim 32. Haftada biri 2150 diğeri 2100 gram çıktı açıkçası sevindim kilo alımları güzel diye yinede kafamda soru işareti oldu acaba ultrason ile doğum kilosu arasında çok bariz fark oluyor mu diye benim arkadaşıma 3500 dediler 4250 doğum yaptı onda tam tersi olmuştu mesela
Devlet hastanesinde daha fazla ölçüyorlardı orası tutturamadı mesela ama bizim merkezlerin cihazları iyi o yüzden doğru tahmin yürütme şansları daha yüksek. Maşallah güzel kilo almış bebişler. Doğumu ümit hanımla mı yapacaksın?

Canım bin şükür riskli haftaları olduğunca atlattın kiloları için ne diyor doktor
Çok şükür canım❤️❤️
Kıloları oğlan 1750 civarı , kız 1700 civarı Canım, şehir hastanesinde yattığımdan tam net söylemiyorlar hep civarı diyorlar ama cok şükür haftasıyla uymlu gittiler hep değişmez inşllh. Sen nasılsın iyi misin kasılman yok dimi

Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı. 1700 ve 1735 gram doğdular kuvezdeler
Ohhh maşallah canım hayırlı ömürlü olsunlar. Kiloları haftası da iyi inşallah uzun kalmazlar kuvezde.

X