- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 42
Canım bayağı sallandık insanlar sokaklara döküldüler. İyiyiz amaIstanbulda buyuk deprem olmus kizlar. Istanbulda olanlar nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bayağı sallandık insanlar sokaklara döküldüler. İyiyiz amaIstanbulda buyuk deprem olmus kizlar. Istanbulda olanlar nasilsiniz
Cok sukur canim. Benimde iki ablam istanbulda uzun bi sure ulasamadim aklim cikti sonunda kucugune ulastim onlarda iyiymisCanım bayağı sallandık insanlar sokaklara döküldüler. İyiyiz ama
Bizim 10 ila 12 arasi gibi canim. Hayrola duzen mi kurmaya calisiyosunKızlar bebeklerinizi gece uykusu için kaçta yatıriyorsnz varmı bı saatinz? Yoksa kaç olursa olsun uykusu gelince hemen uyutuyormsnz
Ben genelde 8 9 arası uyutuyorm uykusuda geliyor zaten ama sabah erken kalkıyor bu seferde acaba iyimi yapıyorm bilemedm.Bizim 10 ila 12 arasi gibi canim. Hayrola duzen mi kurmaya calisiyosun
Aman sabah gun isidi mi hepsi uyaniyoBen genelde 8 9 arası uyutuyorm uykusuda geliyor zaten ama sabah erken kalkıyor bu seferde acaba iyimi yapıyorm bilemedm.
5 6 gibi uyanıyorAman sabah gun isidi mi hepsi uyaniyo
Ayni canim. Hee uykularinda yakalayip mama tikarsam geri uyuyolar o zaman 7 8 i gorebiliyoruz5 6 gibi uyanıyor
Canım bebeklerin ne kadar güzeller maşallah Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip eylesinSagol canim ben takip edeyim marketleri. Bunda cok ise yarayacagini sanmiyorum ama denemem lazim koydum koltuga simdi beynimin etini yedi resmen kendimi kahveye kafeine vurucam artik
Canım bin şükür riskli haftaları olduğunca atlattın kiloları için ne diyor doktorSağolasın Canım , aminn dururlarsa dursunlar fakat bu kadar dayandılar ya doğsalarda cok korkmuyorum artık. Test yapıyorlar hastanede olduğumdan benim iki üç saatte bir yarım çay bardağı kadar geliyor fakat tamamen su boşalması değilde su ve akıntı karışımı sızıyormuş. Suları azalınca alırız dediler bakalım Canım hayırlısı
Canım ümit hanım pazartesi 3200 ölçtü çarşamba 3250 doğdu. Nerdeyse birebir tuttu yani. Boyu 48 cm filan diyordu 52 cm doğdu boyu tam tutturamadık. Ama ümit hanım diyordu yanılma payı olabilir diye.ShinSeGi canım selam bişey soracağım sana kontrollerinde kilo ölçümü yapılıyor ya doğum öncesi yapılan kilo ölçümü ile doğumdaki kilo ölçümü birbirini tuttu mu yoksa arada fark varmıydı aynı ultrasonlarda takip edildik muhtemelen merak ettim
Anladım canım benim 32. Haftada biri 2150 diğeri 2100 gram çıktı açıkçası sevindim kilo alımları güzel diye yinede kafamda soru işareti oldu acaba ultrason ile doğum kilosu arasında çok bariz fark oluyor mu diye benim arkadaşıma 3500 dediler 4250 doğum yaptı onda tam tersi olmuştu meselaCanım ümit hanım pazartesi 3200 ölçtü çarşamba 3250 doğdu. Nerdeyse birebir tuttu yani. Boyu 48 cm filan diyordu 52 cm doğdu boyu tam tutturamadık. Ama ümit hanım diyordu yanılma payı olabilir diye.
Devlet hastanesinde daha fazla ölçüyorlardı orası tutturamadı mesela ama bizim merkezlerin cihazları iyi o yüzden doğru tahmin yürütme şansları daha yüksek. Maşallah güzel kilo almış bebişler. Doğumu ümit hanımla mı yapacaksın?Anladım canım benim 32. Haftada biri 2150 diğeri 2100 gram çıktı açıkçası sevindim kilo alımları güzel diye yinede kafamda soru işareti oldu acaba ultrason ile doğum kilosu arasında çok bariz fark oluyor mu diye benim arkadaşıma 3500 dediler 4250 doğum yaptı onda tam tersi olmuştu mesela
Çok şükür canımCanım bin şükür riskli haftaları olduğunca atlattın kiloları için ne diyor doktor
Sagol canim Allah razi olsunCanım bebeklerin ne kadar güzeller maşallah Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip eylesin
Ohhh maşallah canım hayırlı ömürlü olsunlar. Kiloları haftası da iyi inşallah uzun kalmazlar kuvezde.Kızlar ben doğum yaptım. Erken doğum riskinden yatıyordum ya uzun suredir bugun tam Cuma vaktı bebeklerim dünyaya geldi çok şükür. 32.haftam dolmuştu 33.e gidiyorlardı. 1700 ve 1735 gram doğdular kuvezdeler
Sağolasın Canım amin amin. İnşllh canım kısa zamanda toparlarlar inşllhOhhh maşallah canım hayırlı ömürlü olsunlar. Kiloları haftası da iyi inşallah uzun kalmazlar kuvezde.