- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Sagol canim ben takip edeyim marketleri. Bunda cok ise yarayacagini sanmiyorum ama denemem lazim koydum koltuga simdi beynimin etini yedi resmen kendimi kahveye kafeine vurucam artikSenin ki supermen olacak herhalde. Maşallah. :) çözüm olarak yere serilen oyun halıları oluyor, oyuncaklı. Onlardan alabilirsin. Bazen indirimde a101 yada bime geliyor
Goren acliktan ölmüs sanir dimiSenin şu anlattıklarini ben 2 aydr yapıyorm iki aydr sallayarak dizimde uyuyor geceleri heryer salya zaten elleri açık uyutuyorm uyku arasında uyanıp battaniyeyi elini emiyor
Yaa benimkilerde 2800 dogdu prematureler olmadi canim nerdeyse kucuk gelicektiCanim benim kız 2800 doğdu normal kıyafetleri olmadı prematüre aldım öyle bı tutup giydiriyodmki Allah tarafından bişey geliyor insana küçük doğacak nasıl giydirecem altını değiştiricm diyordum merak etme.
Amin canim Allah razi olsunMaşAllah süphAnnallah
Rabbim sizlere bağışlayın uzun ömür versin kuzucuklara
Nasıl bilmis bilmis bakıyolar yerim o bakışların
Ben gece gündüz salliyorm başka türlü asla uyumuyor asla artk öylede uyumuyor bı skntisi var çocuğun ama ne tekrar gidicem doktora ben odada çıkınca basıyor çığlığı tuvalete zor gidiyorm ben sen iyi iş güç yapıyosn bari.Goren acliktan ölmüs sanir dimivalla ayagima alissin istemiyorum Allah korusun gunduz falan da ayakta sallanmak isterse tamamen cakilip kalirim is guc yapamam yoksa
Kıyafet kalıbndan sanrmm canim lcv takımları baya büyük oluyorYaa benimkilerde 2800 dogdu prematureler olmadi canim nerdeyse kucuk gelicektibebekten bebege mi fark ediyo kiyafetlerin kalibindan mi acaba
Sağolasın Canım , aminn dururlarsa dursunlar fakat bu kadar dayandılar ya doğsalarda cok korkmuyorum artık. Test yapıyorlar hastanede olduğumdan benim iki üç saatte bir yarım çay bardağı kadar geliyor fakat tamamen su boşalması değilde su ve akıntı karışımı sızıyormuş. Suları azalınca alırız dediler bakalım Canım hayırlısıMerhaba canım maşallah kilosu da haftasıda iyi gidiyor, dayanırlar inşallah dahabenimde tutamadığım çay bardağı altını 1 2 parmak kaplıcak gibi suyum gelirdi doğumdan 3 4 gün öncesine dek. Doktor hayır suyun değil dedi ama test yapmadı. 3 4 gün sonra suyu az olan bebeğimin suyu sıfıra inince doğum oldu. İnşallah sen daha fazla dayanırsın ❤
Maşallaaahhh Allah nazarlardan korusun inşallah canım ,bal bunlar ballll
Senin endometriyozis doktorun kimdi?Endometriozis belasibugün doktoruma gittim doğumdan sonra ilk defa kontrole ancak fırsat buldum kızlar rahime yumurtalıklara baktı iyi dedi rahim duvarı hala ince 3 ay daha adet gormezsin ama ondan sonra görünce dkh kullanacksn kist tekrar oluşmasın diye dedi bı hastasının 9 aylık bebeği varken kist tekrar etmiş doğal olark hap başlaynca emzirmek olmuyor 12. Ayda yavaş yavaş kesmeye başla sütten dedi oysa ben en az 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyordum sütüm var şükür doya doya çocuğumu da emzirtmiyor bu hastalık bari yaşına kadar emzireyim biberon almıyor dedim tmm dedi 3 ayda bı kontrol le takip edecz artık inşallah tekrarlamaz da emzririm yaza kadar kızlar.
Hülyaaaa bunlar ne tatlı bebekler yaa maşşallahh onlara bayıldım bayıldım
Canım sen nickmi değiştin sonradan mı yazmaya başladın ben nickini çıkaramadımKıyafet kalıbndan sanrmm canim lcv takımları baya büyük oluyor
prof.dr önder koçSenin endometriyozis doktorun kimdi?
Canım sen nickmi değiştin sonradan mı yazmaya başladın ben nickini çıkaramadım
Evet canım nick değistim ben nurtnc ydim.Senin endometriyozis doktorun kimdi?
Belli bi donemleri var iyice anneyi tanidiklari icin yalniz kalma korkusu sariyodur canim korkma biseyi yokturBen gece gündüz salliyorm başka türlü asla uyumuyor asla artk öylede uyumuyor bı skntisi var çocuğun ama ne tekrar gidicem doktora ben odada çıkınca basıyor çığlığı tuvalete zor gidiyorm ben sen iyi iş güç yapıyosn bari.
Ben civilden almistim 1er takim 1er takimda annem almisti canim kullanamadan kaldirdim birine lazim olur veririm diyeKıyafet kalıbndan sanrmm canim lcv takımları baya büyük oluyor
Amin canim Allah razi olsunMaşallaaahhh Allah nazarlardan korusun inşallah canım ,bal bunlar ballll
Sagol canimSenin endometriyozis doktorun kimdi?
Hülyaaaa bunlar ne tatlı bebekler yaa maşşallahh onlara bayıldım bayıldım❤
Valla canım çocuk sürekli kusuyor gaz sancısı bı yandan uyku düzeni diye bişey kalmadı şimdi kusmalari arttı süt alerjisinden şüpheleniyorm oda varsa zaten bebekler uyumuyoms genelde çocuk derin uykuya geçemiyor hiç benim yardımınla ancak.Belli bi donemleri var iyice anneyi tanidiklari icin yalniz kalma korkusu sariyodur canim korkma biseyi yoktur
Gaz sancisi hayirlisiyla zamanla gecer ama kusmasini da gaz sancisi tetikliyodur. Cunki bebek ikindikca direk midesindekini bosaltiyor. Insallah ikisine de en kisa zamanda bi cozum bulabilirsiniz canimValla canım çocuk sürekli kusuyor gaz sancısı bı yandan uyku düzeni diye bişey kalmadı şimdi kusmalari arttı süt alerjisinden şüpheleniyorm oda varsa zaten bebekler uyumuyoms genelde çocuk derin uykuya geçemiyor hiç benim yardımınla ancak.
Sadece gaz değilki canım çocuk harekt ediyor çırpınıyor hani ayaklarını falan oynamak istiyor kusuyor gülüyor kusuyor normal değil yani ikinirken kussa bitek neyse.Gaz sancisi hayirlisiyla zamanla gecer ama kusmasini da gaz sancisi tetikliyodur. Cunki bebek ikindikca direk midesindekini bosaltiyor. Insallah ikisine de en kisa zamanda bi cozum bulabilirsiniz canim
Mide kapakcigi tam guclenmemis demek ki canim iyi bi kontrol sart. Kusmanin yasattigi huysuzluk nasil zorluyodur yavrum yaa. Ne zaman goturucen doktoraSadece gaz değilki canım çocuk harekt ediyor çırpınıyor hani ayaklarını falan oynamak istiyor kusuyor gülüyor kusuyor normal değil yani ikinirken kussa bitek neyse.
Hemde nasıl zorluyor emdikten hemen sonra da kusuyor 2 saat sonrada bazen uykusunda ağzına ekşi su geliyor sanırım yuzu eksiyor ve uyanıyorMide kapakcigi tam guclenmemis demek ki canim iyi bi kontrol sart. Kusmanin yasattigi huysuzluk nasil zorluyodur yavrum yaa. Ne zaman goturucen doktora