2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Senin ki supermen olacak herhalde. Maşallah. :) çözüm olarak yere serilen oyun halıları oluyor, oyuncaklı. Onlardan alabilirsin. Bazen indirimde a101 yada bime geliyor
Sagol canim ben takip edeyim marketleri. Bunda cok ise yarayacagini sanmiyorum ama denemem lazim koydum koltuga simdi beynimin etini yedi resmen kendimi kahveye kafeine vurucam artik

Senin şu anlattıklarini ben 2 aydr yapıyorm iki aydr sallayarak dizimde uyuyor geceleri heryer salya zaten elleri açık uyutuyorm uyku arasında uyanıp battaniyeyi elini emiyor
Goren acliktan ölmüs sanir dimi valla ayagima alissin istemiyorum Allah korusun gunduz falan da ayakta sallanmak isterse tamamen cakilip kalirim is guc yapamam yoksa

Yaa benimkilerde 2800 dogdu prematureler olmadi canim nerdeyse kucuk gelicekti bebekten bebege mi fark ediyo kiyafetlerin kalibindan mi acaba

Goren acliktan ölmüs sanir dimi valla ayagima alissin istemiyorum Allah korusun gunduz falan da ayakta sallanmak isterse tamamen cakilip kalirim is guc yapamam yoksa
Ben gece gündüz salliyorm başka türlü asla uyumuyor asla artk öylede uyumuyor bı skntisi var çocuğun ama ne tekrar gidicem doktora ben odada çıkınca basıyor çığlığı tuvalete zor gidiyorm ben sen iyi iş güç yapıyosn bari.

Sağolasın Canım , aminn dururlarsa dursunlar fakat bu kadar dayandılar ya doğsalarda cok korkmuyorum artık. Test yapıyorlar hastanede olduğumdan benim iki üç saatte bir yarım çay bardağı kadar geliyor fakat tamamen su boşalması değilde su ve akıntı karışımı sızıyormuş. Suları azalınca alırız dediler bakalım Canım hayırlısı

Senin endometriyozis doktorun kimdi?

Hülyaaaa bunlar ne tatlı bebekler yaa maşşallahh onlara bayıldım bayıldım

Kıyafet kalıbndan sanrmm canim lcv takımları baya büyük oluyor
Canım sen nickmi değiştin sonradan mı yazmaya başladın ben nickini çıkaramadım

Belli bi donemleri var iyice anneyi tanidiklari icin yalniz kalma korkusu sariyodur canim korkma biseyi yoktur

Sagol canim sen nasilsin nasil gidiyo hayat

Belli bi donemleri var iyice anneyi tanidiklari icin yalniz kalma korkusu sariyodur canim korkma biseyi yoktur
Valla canım çocuk sürekli kusuyor gaz sancısı bı yandan uyku düzeni diye bişey kalmadı şimdi kusmalari arttı süt alerjisinden şüpheleniyorm oda varsa zaten bebekler uyumuyoms genelde çocuk derin uykuya geçemiyor hiç benim yardımınla ancak.

Gaz sancisi hayirlisiyla zamanla gecer ama kusmasini da gaz sancisi tetikliyodur. Cunki bebek ikindikca direk midesindekini bosaltiyor. Insallah ikisine de en kisa zamanda bi cozum bulabilirsiniz canim

Gaz sancisi hayirlisiyla zamanla gecer ama kusmasini da gaz sancisi tetikliyodur. Cunki bebek ikindikca direk midesindekini bosaltiyor. Insallah ikisine de en kisa zamanda bi cozum bulabilirsiniz canim
Sadece gaz değilki canım çocuk harekt ediyor çırpınıyor hani ayaklarını falan oynamak istiyor kusuyor gülüyor kusuyor normal değil yani ikinirken kussa bitek neyse.

Sadece gaz değilki canım çocuk harekt ediyor çırpınıyor hani ayaklarını falan oynamak istiyor kusuyor gülüyor kusuyor normal değil yani ikinirken kussa bitek neyse.
Mide kapakcigi tam guclenmemis demek ki canim iyi bi kontrol sart. Kusmanin yasattigi huysuzluk nasil zorluyodur yavrum yaa. Ne zaman goturucen doktora

Mide kapakcigi tam guclenmemis demek ki canim iyi bi kontrol sart. Kusmanin yasattigi huysuzluk nasil zorluyodur yavrum yaa. Ne zaman goturucen doktora
Hemde nasıl zorluyor emdikten hemen sonra da kusuyor 2 saat sonrada bazen uykusunda ağzına ekşi su geliyor sanırım yuzu eksiyor ve uyanıyor uykusu bolununce huysuz oluyor hafta sonu doktoru yokms pazartesiye aldk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…