2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kıyamam ya küçücükler daha ama en azından daha büyük, daha ciddi bir sorun değil. Umarım çok kolay geçer

Birkaç gün önce emziremediğimi,bebeğin memeyi tutmadığını ve mecbur kalıp biberonla mama verdiğimi yazmıştım ya arkadaşlar.bugün sezaryanla doğumun 6.günü ve hastanemin hizmeti olan ücretsiz hizmetten yararlandım,eve hemşire ve aynı zamanda emzirme danışmanı olan bir kız geldi.memeyi sıka sıka süt akıttı,bebek kızsa da ağzına tutturttu memeyi.sonra silikon uçla emzirtti biraz,uç çıkarttırdı.memeyi sıka sıka süt getirerek çabaladık emdi baya,ağlasa da.bana tek dediği biberona alıştırma,gerekirse kaşıkla mama takviyesi yap biraz ama sütün çok iyi,bebek de emmicek bir bebek değil.birkaç gün ağlasa da çabala.herşey yolunda bence dedi.inanın moralim düzeldi biraz.umarım herşeyi yoluna koyabiliriz.

Kanguru da denedim canim hic sevmedi durmuyo. Bana yapisik olmucak beyefendi kucagimda bile tutamiyorum illa karsimda ayakustu basacakmis. Memnuniyetsiz bisey oldu. 2 gecedir ayagimda sallayip gece uykusuna yatiriyorum yoksa mumkunati yok ne puset ne besik uyumuyo surekli cirildiyo. Bi de ustunu battaniyesini falan agzina goturuyo her yer salya oldu surekli kopukcuk yapiyo. Suan karsimda kaslarini catmis sekilde uyuyo

Dedikleri gibi aglasa da zorla canim. Kardesim mama kullanmamak icin 1 hafta gece gunduz aglata aglata emzirdi. Yeri geldi ac kaldi bebek ama sonunda basardi suan 1 yasinda kizi masallah hala emiyo. Bu sureci atlatabilirseniz gerisi kolay insallah

Gecmis olsun canim. Insallah kolayca atlatir. Benim kizda cok ikiniyodu fitik cikicak diye cok korkmustum. Insallah ikinmasi da en kisa zamanda gecer hersey duzelir

Senin ki supermen olacak herhalde. Maşallah. :) çözüm olarak yere serilen oyun halıları oluyor, oyuncaklı. Onlardan alabilirsin. Bazen indirimde a101 yada bime geliyor

Dedikleri gibi aglasa da zorla canim. Kardesim mama kullanmamak icin 1 hafta gece gunduz aglata aglata emzirdi. Yeri geldi ac kaldi bebek ama sonunda basardi suan 1 yasinda kizi masallah hala emiyo. Bu sureci atlatabilirseniz gerisi kolay insallah
Dediğin gibi arkadaşım.yarım saat bile uyusa emince,yine de doyduğu anlamına gelir,aç kalacak diye korkma dedi hemşire.şuan biberonu bırakmanın tam zamanı o yüzden çabalıycam,umarım hallederim.sütüm de 6.gün için gayet iyiymiş.aslında bebek emse 60cc bile çıkar o memeden dedi.taş gibiler.emse de ikimiz de rahatlasak :) hayırlısı inşallah

Bakayım canım sağolasın Allahım bak sen şu cimcimeye annesini nasılda uğraştırıyor benimde görümcem prima almış 2 paket ama ben orima kullanmak istemiyordum onlar bitenw kadar karışık kullanacağım artık

Canım bizim kız 3250 gram 51 cm doğdu sleepy 1 numara hafif büyük bile oldu. Şuan 23 günlük 3600 civarı oldu hala aynı beze devam ediyoruz.
Anladım canım o zaman sıfır numara almakla iyi yapmışım elime çok küçük geldi sufır numara prematüre kıyafetleri de çok küçük nasıl giydiricem diyorum ya canlarını yakarsam istemeden ürperiyoe içim düşündğkçe

Sağlıkla büyüt canım kızını Rabbim sizlere bağışlasın evinizin neşesi gelmiş

Canım bu arada ben sonradan fark ettim bebeland bayağa parfümlü. Çocuğun altını bi an evvel açayım derdinden hiç dikkat etmemiştim. Ben de karışık kullanıyorum bi kaliteli bez bir de daha uygun fiyatlı bir bez alıcam. Bi dahaki sefere migrosun bezini deneyeceğim zararlı kimyasallar yokmuş onda. Sleepye de devam memnun kaldım ben sleepyden. Prima da güzeldir

Küçük bebek hem çok zor oluyor hem de çok kolay ve tatlı. Bizim kız da 37 de doğdu, çok küçük sayılmaz ama 3250 doğdu o hali bile bize çok minnak geldi. İlk başlarda zor geliyor ama Alışınca küçük bebeği tutması, kucaklamak vs daha kolay oluyor bi de daha sevimli oluyorlar oyuncak bebek gibi

Merhaba canım maşallah kilosu da haftasıda iyi gidiyor, dayanırlar inşallah daha benimde tutamadığım çay bardağı altını 1 2 parmak kaplıcak gibi suyum gelirdi doğumdan 3 4 gün öncesine dek. Doktor hayır suyun değil dedi ama test yapmadı. 3 4 gün sonra suyu az olan bebeğimin suyu sıfıra inince doğum oldu. İnşallah sen daha fazla dayanırsın

Senin şu anlattıklarini ben 2 aydr yapıyorm iki aydr sallayarak dizimde uyuyor geceleri heryer salya zaten elleri açık uyutuyorm uyku arasında uyanıp battaniyeyi elini emiyor

Canim benim kız 2800 doğdu normal kıyafetleri olmadı prematüre aldım öyle bı tutup giydiriyodmki Allah tarafından bişey geliyor insana küçük doğacak nasıl giydirecem altını değiştiricm diyordum merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…