Kıyamam ya küçücükler dahaÇok teşekkür ederim canım doktordan geldik fatık var ve tek çaresi ameliyat ama daha çok küçük olduğu için üç hafta sonra kontrole çağırdı kontrole gittiğimizde ameliyat için gün verecek inşallah kolay bir ameliyat olur çok korkuyorum
Kanguru da denedim canim hic sevmedi durmuyo. Bana yapisik olmucak beyefendi kucagimda bile tutamiyorum illa karsimda ayakustu basacakmis. Memnuniyetsiz bisey oldu. 2 gecedir ayagimda sallayip gece uykusuna yatiriyorum yoksa mumkunati yok ne puset ne besik uyumuyo surekli cirildiyo. Bi de ustunu battaniyesini falan agzina goturuyo her yer salya oldu surekli kopukcuk yapiyo. Suan karsimda kaslarini catmis sekilde uyuyoAl bendende o kadar şuan tek istediği ayakta kalmk kundaksz hele asla uyumuyor kendini kaldırmaya çalışıyor çözüm bulamadım kanguru al ona köy barı yukarda dik kalır hiç değilse benimki kanguru dada durmuyor herşeye karşı çıkmaya gelmiş dünyayabaş kaldırıyor herşeye
Kimisinde yapmaz dogru. Zaten yapsa aglayıp belli ederSağ ol canım teşekkür ederim doktor ağrı ya da acı yapmaz dedi ama bilmiyorum belki de yapıyordur
Dedikleri gibi aglasa da zorla canim. Kardesim mama kullanmamak icin 1 hafta gece gunduz aglata aglata emzirdi. Yeri geldi ac kaldi bebek ama sonunda basardi suan 1 yasinda kizi masallah hala emiyo. Bu sureci atlatabilirseniz gerisi kolay insallahBirkaç gün önce emziremediğimi,bebeğin memeyi tutmadığını ve mecbur kalıp biberonla mama verdiğimi yazmıştım ya arkadaşlar.bugün sezaryanla doğumun 6.günü ve hastanemin hizmeti olan ücretsiz hizmetten yararlandım,eve hemşire ve aynı zamanda emzirme danışmanı olan bir kız geldi.memeyi sıka sıka süt akıttı,bebek kızsa da ağzına tutturttu memeyi.sonra silikon uçla emzirtti biraz,uç çıkarttırdı.memeyi sıka sıka süt getirerek çabaladık emdi baya,ağlasa da.bana tek dediği biberona alıştırma,gerekirse kaşıkla mama takviyesi yap biraz ama sütün çok iyi,bebek de emmicek bir bebek değil.birkaç gün ağlasa da çabala.herşey yolunda bence dedi.inanın moralim düzeldi biraz.umarım herşeyi yoluna koyabiliriz.
Gecmis olsun canim. Insallah kolayca atlatir. Benim kizda cok ikiniyodu fitik cikicak diye cok korkmustum. Insallah ikinmasi da en kisa zamanda gecer hersey duzelirÇok teşekkür ederim canım doktordan geldik fatık var ve tek çaresi ameliyat ama daha çok küçük olduğu için üç hafta sonra kontrole çağırdı kontrole gittiğimizde ameliyat için gün verecek inşallah kolay bir ameliyat olur çok korkuyorum
Gunaydin kizlar benim oglan 2 gundur asiri derece huysuzlasti bugun 3.gun bakalim uyandiginda ne olacak. Aglamiyoda surekli sesler cikariyo bagiriyo surekli ayakta durucakmis vallahi gina getirdi bas edemez oldum. Bi yeri agriyo desem aglar diye dusunuyorum bu yattigi zaman surekli bagiriyo kalkinca sevinc cigliklari atiyo. Bu yuzden kizim garip gibi surekli yatmak zorunda kaliyo aksami zor eder oldum beyefendi yuzunden nasil bi cozum bulucam
Dediğin gibi arkadaşım.yarım saat bile uyusa emince,yine de doyduğu anlamına gelir,aç kalacak diye korkma dedi hemşire.şuan biberonu bırakmanın tam zamanı o yüzden çabalıycam,umarım hallederim.sütüm de 6.gün için gayet iyiymiş.aslında bebek emse 60cc bile çıkar o memeden dedi.taş gibiler.emse de ikimiz de rahatlasak :) hayırlısı inşallahDedikleri gibi aglasa da zorla canim. Kardesim mama kullanmamak icin 1 hafta gece gunduz aglata aglata emzirdi. Yeri geldi ac kaldi bebek ama sonunda basardi suan 1 yasinda kizi masallah hala emiyo. Bu sureci atlatabilirseniz gerisi kolay insallah
Ben de sleepyden memnunum hatta bi akrabam şokun bezini getirmiş bebeland arada onu da bağlıyorum o da güzel. Bak arada bağlamak için ondan da alabilirsin fiyatı daha uygun. Bizim kızın alt açarken temiz beze çiş kaka yapmak gibi bir huyu var da acaip bez gidiyorbazen bi alt değiştirmeden 3-4 bezi hallediyor sağolsun, hemde açarken çişini kakasını kirli beze yapsın diye beklememe rağmen
Bakayım canım sağolasın Allahım bak sen şu cimcimeye annesini nasılda uğraştırıyor benimde görümcem prima almış 2 paket ama ben orima kullanmak istemiyordum onlar bitenw kadar karışık kullanacağım artıkBen de sleepyden memnunum hatta bi akrabam şokun bezini getirmiş bebeland arada onu da bağlıyorum o da güzel. Bak arada bağlamak için ondan da alabilirsin fiyatı daha uygun. Bizim kızın alt açarken temiz beze çiş kaka yapmak gibi bir huyu var da acaip bez gidiyorbazen bi alt değiştirmeden 3-4 bezi hallediyor sağolsun, hemde açarken çişini kakasını kirli beze yapsın diye beklememe rağmen
Anladım canım o zaman sıfır numara almakla iyi yapmışım elime çok küçük geldi sufır numara prematüre kıyafetleri de çok küçükCanım bizim kız 3250 gram 51 cm doğdu sleepy 1 numara hafif büyük bile oldu. Şuan 23 günlük 3600 civarı oldu hala aynı beze devam ediyoruz.
Artık öyle yapıcam canım büyğme hızlarına göre alırım kıyafet ikiz olduklarından yetmeyecek diye korkuyorum önümüz de kış kuruması yıkaması zaman alacak bayaDogduklarinda alirsan daha iyi olur canim. Cok az buyuk aliyorum epey giyiyor obur turlu olmama ihtimali var
Sağlıkla büyüt canım kızını Rabbim sizlere bağışlasın evinizin neşesi gelmişArkadaşlar ben de anne oldum,19.09.2019 da :) 38+1 epidural sezaryen ile.ilk günüm çok zordu çünkü aşırı bir titreme oldu.ama bugün şükür baya hareketliyim.kızım da iyi şükür.emzirmeye çabalıyorum.bir yandan mama takviyesi yapıyoruz.nasıl birşey hissedicem derken,şuan ona baktıkça içim gidiyor.Allah dileyen herkese versin gerçekten.doğumu olacak arkadaşları da Allah kurtarsın.
Canım bu arada ben sonradan fark ettim bebeland bayağa parfümlü. Çocuğun altını bi an evvel açayım derdinden hiç dikkat etmemiştim. Ben de karışık kullanıyorum bi kaliteli bez bir de daha uygun fiyatlı bir bez alıcam. Bi dahaki sefere migrosun bezini deneyeceğim zararlı kimyasallar yokmuş onda. Sleepye de devam memnun kaldım ben sleepyden. Prima da güzeldirBakayım canım sağolasın Allahım bak sen şu cimcimeye annesini nasılda uğraştırıyor benimde görümcem prima almış 2 paket ama ben orima kullanmak istemiyordum onlar bitenw kadar karışık kullanacağım artık
Küçük bebek hem çok zor oluyor hem de çok kolay ve tatlı. Bizim kız da 37 de doğdu, çok küçük sayılmaz ama 3250 doğdu o hali bile bize çok minnak geldi. İlk başlarda zor geliyor ama Alışınca küçük bebeği tutması, kucaklamak vs daha kolay oluyor bi de daha sevimli oluyorlar oyuncak bebek gibiAnladım canım o zaman sıfır numara almakla iyi yapmışım elime çok küçük geldi sufır numara prematüre kıyafetleri de çok küçüknasıl giydiricem diyorum ya canlarını yakarsam istemeden ürperiyoe içim düşündğkçe
Merhaba canım maşallah kilosu da haftasıda iyi gidiyor, dayanırlar inşallah dahaGünaydın kızlar
22. Haftadan beri erken doğum riskinden yatıyorum ,34 gundurde hastanede yatıyorum iki üç gündür su geliyor az az sızıntı şeklinde dr lar kontrol ediyor bebeklerin suyu normal fakat tutamadığım bir sıvı geliyor sürekli. Ne zaman suları azalmaya başlarsa öyle giricem sezeryana 31+3 üm daha. Başına bu sekılde amniyon suyu sızıntısı olayı gelen var mı
Senin şu anlattıklarini ben 2 aydr yapıyorm iki aydr sallayarak dizimde uyuyor geceleri heryer salya zaten elleri açık uyutuyorm uyku arasında uyanıp battaniyeyi elini emiyorKanguru da denedim canim hic sevmedi durmuyo. Bana yapisik olmucak beyefendi kucagimda bile tutamiyorum illa karsimda ayakustu basacakmis. Memnuniyetsiz bisey oldu. 2 gecedir ayagimda sallayip gece uykusuna yatiriyorum yoksa mumkunati yok ne puset ne besik uyumuyo surekli cirildiyo. Bi de ustunu battaniyesini falan agzina goturuyo her yer salya oldu surekli kopukcuk yapiyo. Suan karsimda kaslarini catmis sekilde uyuyo
Uni Baby sensitive kokusu yok dokusuda bence guzelKızlar sıfır kokulu bı ıslak mendil öneriniz varmı sleepy almstm kokusu rahatsız etti toplu sipariş vericem o yüzden iyi ve kokusuz bı mendil ariyormm???
Canim benim kız 2800 doğdu normal kıyafetleri olmadı prematüre aldım öyle bı tutup giydiriyodmki Allah tarafından bişey geliyor insana küçük doğacak nasıl giydirecem altını değiştiricm diyordum merak etme.Anladım canım o zaman sıfır numara almakla iyi yapmışım elime çok küçük geldi sufır numara prematüre kıyafetleri de çok küçüknasıl giydiricem diyorum ya canlarını yakarsam istemeden ürperiyoe içim düşündğkçe
Sağol canım teşekkür ederim.darısı sizlere:)Sağlıkla büyüt canım kızını Rabbim sizlere bağışlasın evinizin neşesi gelmiş