Canım bizim doktor soğuk sıkım zeytinyağı istedi anne sütüme ekliyorlar verirken doktoruna danışıp sende al istersen çok iyi geliyormuş hem bağırsak dengesi de iyi olur kabız olmaz mamayı arttırırsandaMerhaba kizlar. Biz de 2.ay asimizi olduk geldik. Yalniz ben bayramda koye giderken mama kasigini evde unuttugumdan goz karari hep mama hazirlamistim. Bi de geceleri uyuyolar diye kalkamadigim icin biraz uzun sure ac kaliyolardi bu yuzden oglan 700 gr kiz 600gr kilo almislar. Hemsire bu yuzden 3 kasik mama hazirliyosan ayni 3 ml e 4 kasik mama kat 1 hafta sinra yine gel dedi. Cok uzuldum oysa erkek cok agir gibi geliyordu. Bundan sonra 4 kasik mamayla beslicem ama kabiz yapmasindan korkuyorum. Yarinda kalca cikigi ultrasonu icin falan gidicez doktora sorucam bakalim o ne onericek
Kiz 4.200 kusur oglan 4.700 kusur olmus canim. Uyutana kadar cok uzun sure uyanik kaliyolar gece de en fazla 4 saat uyuyolar yani 12 de yatirsam gece 4 de kalkiyolar. 3 kasiklik suya 4 kasik mama koy dedi suyu normalde dr veriyorum. insallah kabizlik yapmaz zaten ne zaman kaka yapacaklari belli olmuyor bazen 3 gun yapmiyolar bazen gunde 3 kere yapiyolarŞuan kiloları kaç canım bide gece uyuyorlarsa uzun 4 kaşık mama fazla gelmez diye düşünüyorum gündüz 3 le devam edersin. Suda verirsen kabız olacaklarını sanmam.
Gecmis olsun canim. Bizim suanlik biseyimiz yok canim az huzursuzluk var asi yerleri aciyor galiba. Ates dusurucu verdim az once gece falan cikmasin diyeBizde ateş yaptı. Şuan 38 derece
En asagi aylik 500 gr almis olmalilarmis. hemsire sinirda almislar dedi. Doktorda daha once 1 hatta 1bucuk kilo aylik almis olmalilar demisti iyice canim skildiGayet iyi almışlar kilo bence
Evet canim bende alayim cok tesekkur ederim. Seninde yazdiklarini okuyorum takip ediyorum. Simdi seni arayan surekli soran coktur bi de ben okumama ragmen bunaltmayayim sorupta su donemde diye yazmiyorum. Pasalarin kilo almis olmasina da cok sevindim insallah guzelce buyucekler tosuncuk olucaklarCanım bizim doktor soğuk sıkım zeytinyağı istedi anne sütüme ekliyorlar verirken doktoruna danışıp sende al istersen çok iyi geliyormuş hem bağırsak dengesi de iyi olur kabız olmaz mamayı arttırırsanda
İnşallah sizİn çıkmaz. Bende ateş düşürücü verdim ama hala 38 dereceGecmis olsun canim. Bizim suanlik biseyimiz yok canim az huzursuzluk var asi yerleri aciyor galiba. Ates dusurucu verdim az once gece falan cikmasin diye
200 gr ile 1 kilo arası biliyorum ben. Saglık ocagındaki ebe de öyle dedi. Yani seninkiler normal almışlar. Her bebegin, bireyin bünyesi farklı :)En asagi aylik 500 gr almis olmalilarmis. hemsire sinirda almislar dedi. Doktorda daha once 1 hatta 1bucuk kilo aylik almis olmalilar demisti iyice canim skildi
En asagi aylik 500 gr almis olmalilarmis. hemsire sinirda almislar dedi. Doktorda daha once 1 hatta 1bucuk kilo aylik almis olmalilar demisti iyice canim skildi
Canm dün doğum yaptm.. ama bebeğin kilosu 2.275 gr ve batmana gönderildi bebegm.. soğutma sistemi ile kanında çıkan mikrop düzeltildi ayrıca beyin gelişimi sikintiki olmamamsi için yapıldı cuma öğlene kadr dua edin nolur iyi olsn.. ayriyetten burnundan solunum cihazı takılı elhamdulillah ağlamasın ve harktleri güzel .. anne karnında suyum 250 ml olduğu için ne su icebilmisti yavrm ne de çisini yapabilmsti.. elhamdulillah bugün çisinide yaptı hayrlisi bakalm cuma günü eğer iyi olursa sütümü sagip verckler bebegmeFatMahmut canım nasılsın? Bebiş nasıl?
İnşallah canm ben siirtte oturuyorum bebeğimi batmana yönlendirdiler hergün gidemiyorum sezeryan olduğum için ama cuma günü soğutma cihazndan cikarsa bebek i güç olursa Allahın izniyle ısıtma sistemine koyacaKlar sütümü sagip verckler bakalm hayrlisi dua edin nolurBenim ikizler küvezde olduğu için biliyorum her gün git gel oradaki ailelerle az çok tanıştım rutin kontrol leri yapılır 2 250 de güzel bir kilo. Şimdi az çok az ödemlerini atarken kilo kaybı olacak ama çabuk çabuk toparlar sen stres yapma 2 kiloyu geçince anneye veriyorlar normalde bizim yoğun bakımda. Şimdi seninki 4 5 güne toparlar haftaya bugün çıkar en geç hiç üzülme canım. Bizim daha bebişler 1250 lere yeni geliyor da ben nasıl seviniyorum. Kendin güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. Allah en tez zamanda sağlıkla almamı nasip etsin
Elhamdulillah kuzum dua edin nolurCanım gözünaydın.Allah sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.doğum çantası vs konuşuyorduk,bugün doğum yaptığını okudum:) inşallah sen de bebişin de iyisinizdir.
Etmez miyiz.Allah ikinize de sağlık versin canım benimElhamdulillah kuzum dua edin nolur
Allah razı olsun canm benm çok sağolEtmez miyiz.Allah ikinize de sağlık versin canım benim
Canım bende 500-1000 arası almasi lazım diye biliyorum bu aralıkta almışlar kuzular daha ne anneleri 1 aydada 1,5 fazla geldi bana sağlıklilar cok şükür skma sen canını gayette almışlar kilo bu ay daha fazla alırlar doktor ayda ortalama 800 gram alsa yeter dedi bana sağlık ocağındaki hemşirede aynısını dedi.Kiz 4.200 kusur oglan 4.700 kusur olmus canim. Uyutana kadar cok uzun sure uyanik kaliyolar gece de en fazla 4 saat uyuyolar yani 12 de yatirsam gece 4 de kalkiyolar. 3 kasiklik suya 4 kasik mama koy dedi suyu normalde dr veriyorum. insallah kabizlik yapmaz zaten ne zaman kaka yapacaklari belli olmuyor bazen 3 gun yapmiyolar bazen gunde 3 kere yapiyolar
Canım inşallah ateşleride çıkmaz güzelce atlatır lar şu günleride. Allah a şükür iyi gidiyor günlerimiz az az bir alıp bir veriyorlar yeterki sağlık sıkıntısı çıkmasın bekleriz artık almalarını. Tam 3 hafta oldu bugün. İnşallah tüm bebeklerimiz sağlıklarına kavuşup anneleri ile buluşur tez zamandaEvet canim bende alayim cok tesekkur ederim. Seninde yazdiklarini okuyorum takip ediyorum. Simdi seni arayan surekli soran coktur bi de ben okumama ragmen bunaltmayayim sorupta su donemde diye yazmiyorum. Pasalarin kilo almis olmasina da cok sevindim insallah guzelce buyucekler tosuncuk olucaklar
İnşallah canm Allah razı. Olsn dualariniza ihtiyacm varInsallah hersey temiz cikar canim uzulme en kisa zamanda yaninda olacaktir
İnşallah canm insallah Allah razı olsun dualariniza ihtiyacmiz varAynen
Canım bebek ve sen iyi olun da önemli olan bu. Geçici bir süre orda durrması daha iyi. İnşallah kısa sürede kavuşacaksınız. Allah analı babalı büyütsün
Kururmu bilmiyom canım ama ben sagmadn duramamistm bence sen sağ sütun geldimi şuan varmı? Varsa zaten şişer ağrır yoksa da simdiden sağ ancak çoğalır kolostrum ilk 1 haftaki süt diye biliyorum zaten dolapta 3 gün durabiliyor sen sağ bence.Kızlar ben salı günü doğum yaptm ve bebek hemen batmana gittiği için emziremedm zaten serum besleniyor.. ben ise bebeğe cuma günü yani yarın süt verebileceğim pompayla ve hiç sagmadim hani yararlı süt yarına kalsn diye sutüm kurumaz dimi hiç sikmadm çünkü ailem.herkes dokunma sezeryan olup 1 hafta emziremeyen var kurumaz dediler ama birkaç arkadaşım sağ at buzluğa dedi kurur diye bilemedim ne yapacagmi size soraym birde dedm yarına kadar sagmaZsam sıkıntı olmaz değilmi taa salı akşamından beri sagmadim cunku
Canım ben ilk doğumum sonrası emzirmeme rağmen sağmak zorunda kalmıştım. Sütün varsa sağ dolapta sakla... bol sıvı tüket ki vücudun süt üretsin. Süt kanalların tıkanmasın sonra acı çekersin...Kızlar ben salı günü doğum yaptm ve bebek hemen batmana gittiği için emziremedm zaten serum besleniyor.. ben ise bebeğe cuma günü yani yarın süt verebileceğim pompayla ve hiç sagmadim hani yararlı süt yarına kalsn diye sutüm kurumaz dimi hiç sikmadm çünkü ailem.herkes dokunma sezeryan olup 1 hafta emziremeyen var kurumaz dediler ama birkaç arkadaşım sağ at buzluğa dedi kurur diye bilemedim ne yapacagmi size soraym birde dedm yarına kadar sagmaZsam sıkıntı olmaz değilmi taa salı akşamından beri sagmadim cunku