- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Sağol canım benim inşallahOyy, maşallah canım. Allah askerliğini, evlendiği, torun torba oldugu günleri de göstersin
Bizde bu ay yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim inşallahOyy, maşallah canım. Allah askerliğini, evlendiği, torun torba oldugu günleri de göstersin
Bizde bu ay yaptırmayı düşünüyoruz bakalım :)
Benim ikizler küvezde olduğu için biliyorum her gün git gel oradaki ailelerle az çok tanıştım rutin kontrol leri yapılır 2 250 de güzel bir kilo. Şimdi az çok az ödemlerini atarken kilo kaybı olacak ama çabuk çabuk toparlar sen stres yapma 2 kiloyu geçince anneye veriyorlar normalde bizim yoğun bakımda. Şimdi seninki 4 5 güne toparlar haftaya bugün çıkar en geç hiç üzülme canım. Bizim daha bebişler 1250 lere yeni geliyor da ben nasıl seviniyorum. Kendin güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. Allah en tez zamanda sağlıkla almamı nasip etsinEksik olmayn kuzum ben dogurdum yalnz bebek 2 250 grm doğdu küçük olduğu için kuveze alindi hayrlisi daha emziremedm bile
AynenGece nöbetcileri
Canım bebek ve sen iyi olun da önemli olan bu. Geçici bir süre orda durrması daha iyi. İnşallah kısa sürede kavuşacaksınız. Allah analı babalı büyütsünEksik olmayn kuzum ben dogurdum yalnz bebek 2 250 grm doğdu küçük olduğu için kuveze alindi hayrlisi daha emziremedm bile
uyy geçmiş olsunn nasılsınız inşallahh..:)Günaydın kızlar
Bugun 2.ay aşımızı olduk
Sağol canım. Aşı olurken çok ağladı şimdi uyuyor. İnşallah ateş yapmaz.uyy geçmiş olsunn nasılsınız inşallahh..:)
yapmasın inşallaahh..Sağol canım. Aşı olurken çok ağladı şimdi uyuyor. İnşallah ateş yapmaz.
Sen nasılsın, bebişin nasıl? Cinsiyet belli oldu mu? :)
Geçmis olsun canım bizde ateş olmadı sizded olmaz inşallahGünaydın kızlar
Bugun 2.ay aşımızı olduk
%70 ne dedi pekiiyapmasın inşallaahh..
ben de düşük tansiyonla uğraşıyorum kuzum o biraz yoruyor... cinsiyet %70 demişti ya 24ünde gitmiştik en son 21inde gidicez.. kesinleşir inşallah:)
Sagol canım, inşallahGeçmis olsun canım bizde ateş olmadı sizded olmaz inşallah
Ayy demedim mi size kuzuumm.. erkek dedi❤%70 ne dedi pekii
Sagol canım, inşallah
Hiç şaşırmadım acı yemenden belliydi. Bi kızın bir oğlun olacak. Saglıkla gelsin küçük bey. Erkek bebekler erken belli oluyor. Kızlar biraz geç belli oluyorAyy demedim mi size kuzuumm.. erkek dedi❤
Canım gözünaydın.Allah sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.doğum çantası vs konuşuyorduk,bugün doğum yaptığını okudum:) inşallah sen de bebişin de iyisinizdir.Kızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
acı değil de ekşi tuzlu kuzumm :) hayırla sağlıkla gelsin amiiinnnn.. kızımda %1500 kız demişti 12. haftada ama :) bu biraz temkinli gidiyor gibi %70 de az bi oran değil ama, muhtemelen erkek gibi:)Hiç şaşırmadım acı yemenden belliydi. Bi kızın bir oğlun olacak. Saglıkla gelsin küçük bey. Erkek bebekler erken belli oluyor. Kızlar biraz geç belli oluyor
Evet, ekşi acı ben öyleydimacı değil de ekşi tuzlu kuzumm :) hayırla sağlıkla gelsin amiiinnnn.. kızımda %1500 kız demişti 12. haftada ama :) bu biraz temkinli gidiyor gibi %70 de az bi oran değil ama, muhtemelen erkek gibi:)
aminn inşallaahh aynen yaa ne bekledim ama :))Evet, ekşi acı ben öyleydim
Hayırlısı olsun inşallah sevindim. Beklediğine degdi bak
Herşey zamanı gelince oluyor
Insallah hersey temiz cikar canim uzulme en kisa zamanda yaninda olacaktirİnşallah canm bebek 2250 gr doğdu çok minik Allah yardm etsn bugün kan tstleri güzel çıktı yarın beyin ve ciğer emarlari çekilecek dua edin nolur bebeğim güçlü olsn
Şuan kiloları kaç canım bide gece uyuyorlarsa uzun 4 kaşık mama fazla gelmez diye düşünüyorum gündüz 3 le devam edersin. Suda verirsen kabız olacaklarını sanmam.Merhaba kizlar. Biz de 2.ay asimizi olduk geldik. Yalniz ben bayramda koye giderken mama kasigini evde unuttugumdan goz karari hep mama hazirlamistim. Bi de geceleri uyuyolar diye kalkamadigim icin biraz uzun sure ac kaliyolardi bu yuzden oglan 700 gr kiz 600gr kilo almislar. Hemsire bu yuzden 3 kasik mama hazirliyosan ayni 3 ml e 4 kasik mama kat 1 hafta sinra yine gel dedi. Cok uzuldum oysa erkek cok agir gibi geliyordu. Bundan sonra 4 kasik mamayla beslicem ama kabiz yapmasindan korkuyorum. Yarinda kalca cikigi ultrasonu icin falan gidicez doktora sorucam bakalim o ne onericek
Bizde ateş yaptı. Şuan 38 dereceMerhaba kizlar. Biz de 2.ay asimizi olduk geldik. Yalniz ben bayramda koye giderken mama kasigini evde unuttugumdan goz karari hep mama hazirlamistim. Bi de geceleri uyuyolar diye kalkamadigim icin biraz uzun sure ac kaliyolardi bu yuzden oglan 700 gr kiz 600gr kilo almislar. Hemsire bu yuzden 3 kasik mama hazirliyosan ayni 3 ml e 4 kasik mama kat 1 hafta sinra yine gel dedi. Cok uzuldum oysa erkek cok agir gibi geliyordu. Bundan sonra 4 kasik mamayla beslicem ama kabiz yapmasindan korkuyorum. Yarinda kalca cikigi ultrasonu icin falan gidicez doktora sorucam bakalim o ne onericek
Gayet iyi almışlar kilo benceMerhaba kizlar. Biz de 2.ay asimizi olduk geldik. Yalniz ben bayramda koye giderken mama kasigini evde unuttugumdan goz karari hep mama hazirlamistim. Bi de geceleri uyuyolar diye kalkamadigim icin biraz uzun sure ac kaliyolardi bu yuzden oglan 700 gr kiz 600gr kilo almislar. Hemsire bu yuzden 3 kasik mama hazirliyosan ayni 3 ml e 4 kasik mama kat 1 hafta sinra yine gel dedi. Cok uzuldum oysa erkek cok agir gibi geliyordu. Bundan sonra 4 kasik mamayla beslicem ama kabiz yapmasindan korkuyorum. Yarinda kalca cikigi ultrasonu icin falan gidicez doktora sorucam bakalim o ne onericek