2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Eksik olmayn kuzum ben dogurdum yalnz bebek 2 250 grm doğdu küçük olduğu için kuveze alindi hayrlisi daha emziremedm bile😢
Benim ikizler küvezde olduğu için biliyorum her gün git gel oradaki ailelerle az çok tanıştım rutin kontrol leri yapılır 2 250 de güzel bir kilo. Şimdi az çok az ödemlerini atarken kilo kaybı olacak ama çabuk çabuk toparlar sen stres yapma 2 kiloyu geçince anneye veriyorlar normalde bizim yoğun bakımda. Şimdi seninki 4 5 güne toparlar haftaya bugün çıkar en geç hiç üzülme canım. Bizim daha bebişler 1250 lere yeni geliyor da ben nasıl seviniyorum. Kendin güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. Allah en tez zamanda sağlıkla almamı nasip etsin

Sağol canım. Aşı olurken çok ağladı 🙄 şimdi uyuyor. İnşallah ateş yapmaz.

Sen nasılsın, bebişin nasıl? Cinsiyet belli oldu mu? :)
yapmasın inşallaahh..

ben de düşük tansiyonla uğraşıyorum kuzum o biraz yoruyor... cinsiyet %70 demişti ya 24ünde gitmiştik en son 21inde gidicez.. kesinleşir inşallah:)

Kızlar merhaba.. bebegimin suyu 250 ml olmuş oyüzden yarın acil sezeryana alınıyorm.. Bebeğin kilosu 2.500 inşallah kuvoze girmez duaniza muhtacm
Canım gözünaydın.Allah sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.doğum çantası vs konuşuyorduk,bugün doğum yaptığını okudum:) inşallah sen de bebişin de iyisinizdir.

Hiç şaşırmadım 😂😂😂 acı yemenden belliydi. Bi kızın bir oğlun olacak. Saglıkla gelsin küçük bey. Erkek bebekler erken belli oluyor. Kızlar biraz geç belli oluyor
acı değil de ekşi tuzlu kuzumm :) hayırla sağlıkla gelsin amiiinnnn.. kızımda %1500 kız demişti 12. haftada ama :) bu biraz temkinli gidiyor gibi %70 de az bi oran değil ama, muhtemelen erkek gibi:)

acı değil de ekşi tuzlu kuzumm :) hayırla sağlıkla gelsin amiiinnnn.. kızımda %1500 kız demişti 12. haftada ama :) bu biraz temkinli gidiyor gibi %70 de az bi oran değil ama, muhtemelen erkek gibi:)
Evet, ekşi acı ben öyleydim 😂
Hayırlısı olsun inşallah 😍 sevindim. Beklediğine degdi bak 🤩
Herşey zamanı gelince oluyor

Merhaba kizlar. Biz de 2.ay asimizi olduk geldik. Yalniz ben bayramda koye giderken mama kasigini evde unuttugumdan goz karari hep mama hazirlamistim. Bi de geceleri uyuyolar diye kalkamadigim icin biraz uzun sure ac kaliyolardi bu yuzden oglan 700 gr kiz 600gr kilo almislar. Hemsire bu yuzden 3 kasik mama hazirliyosan ayni 3 ml e 4 kasik mama kat 1 hafta sinra yine gel dedi. Cok uzuldum oysa erkek cok agir gibi geliyordu. Bundan sonra 4 kasik mamayla beslicem ama kabiz yapmasindan korkuyorum. Yarinda kalca cikigi ultrasonu icin falan gidicez doktora sorucam bakalim o ne onericek

Merhaba kizlar. Biz de 2.ay asimizi olduk geldik. Yalniz ben bayramda koye giderken mama kasigini evde unuttugumdan goz karari hep mama hazirlamistim. Bi de geceleri uyuyolar diye kalkamadigim icin biraz uzun sure ac kaliyolardi bu yuzden oglan 700 gr kiz 600gr kilo almislar. Hemsire bu yuzden 3 kasik mama hazirliyosan ayni 3 ml e 4 kasik mama kat 1 hafta sinra yine gel dedi. Cok uzuldum oysa erkek cok agir gibi geliyordu. Bundan sonra 4 kasik mamayla beslicem ama kabiz yapmasindan korkuyorum. Yarinda kalca cikigi ultrasonu icin falan gidicez doktora sorucam bakalim o ne onericek
Şuan kiloları kaç canım bide gece uyuyorlarsa uzun 4 kaşık mama fazla gelmez diye düşünüyorum gündüz 3 le devam edersin. Suda verirsen kabız olacaklarını sanmam.

Bizde ateş yaptı. Şuan 38 derece :KK43:

Gayet iyi almışlar kilo bence

X