- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Ayy ne bileyim canim benim doktor 1 ila 1 bucuk almasi lazim diyo. Ama bugun tartildi hesapladik onceki kilolariyla iyi almislar icim rahatladi bakamadim mi diye uzulmustumCanım bende 500-1000 arası almasi lazım diye biliyorum bu aralıkta almışlar kuzular daha ne anneleri 1 aydada 1,5 fazla geldi bana sağlıklilar cok şükür skma sen canını gayette almışlar kilo bu ay daha fazla alırlar doktor ayda ortalama 800 gram alsa yeter dedi bana sağlık ocağındaki hemşirede aynısını dedi.
Masallah canim masallah bin sukur hallerine. 3 haftalik oldular bile yakinda bu dunyaya daha iyi adepte olup alicaklar kilocuklari bogum bogum kollari bacaklari olucak insallahCanım inşallah ateşleride çıkmaz güzelce atlatır lar şu günleride. Allah a şükür iyi gidiyor günlerimiz az az bir alıp bir veriyorlar yeterki sağlık sıkıntısı çıkmasın bekleriz artık almalarını. Tam 3 hafta oldu bugün. İnşallah tüm bebeklerimiz sağlıklarına kavuşup anneleri ile buluşur tez zamandane bunaltması estağfurullah.durumları nasılsa paylaşırım hiç sıkıntı değil canım benim
Sordum canim benim doktorda asla oyle yapma dedi. Mamanin tadini bozarsin icmek istemezler kabiz yapabilir sindirimde sorun yasatir siskinlik yapar huzursuz olurlar kilo almislar ordaki tarti bozuk olabilir bizimki sasmaz dedi. Cok sukur 800 ile 1120 gr almislar. Kiz bi de kusmasa demek biraz daha guzel alabilirdiCanım bana ebe mamayı hazırlarken suyunu ölçek sayısına göre koy dedi sakın kilo alsın diye mamayı fazla koyup su az koyma bebegin böbreklerini yorar demisti
Bi cocuk doktorunla görüs istersen
Evet canım tam bir hafta oldu Allah ım hepimizin yardımcısı olsun evlatlarına sağlık versin çok başka birşey miş Annelik tüm isteyenlere nasip etsin RabbimMasallah canim masallah bin sukur hallerine. 3 haftalik oldular bile yakinda bu dunyaya daha iyi adepte olup alicaklar kilocuklari bogum bogum kollari bacaklari olucak insallah
Amin insallahhh. Buyuyolar buyucekler canim. Basinin etini yicekleri gunler yakindirEvet canım tam bir hafta oldu Allah ım hepimizin yardımcısı olsun evlatlarına sağlık versin çok başka birşey miş Annelik tüm isteyenlere nasip etsin Rabbimbenim meleklerimde büyüyecek inşallah ❤❤
Maşallah canım. Geçmiş olsun, baya işleri halletmişsiniz. 3 çocuk büyük sorumluluk :)Cok sukur atesleri cikmadi canim. Normal almislar. Bugun doktora gittik orda tartildilar meger kiz 800 oglan 1.120gr almis. Saglikocaginda ki hemsire bence bi anlik aklindan yanlis hesapladi. Kalca ultrasonlari iyi cikti. Oglanin isitme testi yine kaldi hàlà cihazlari bozukmus. Bizde baska yere gidemedik. Buyuk oglanin ikametgahini aldik okula kaydi kiyafeti derken tum gunumuz gecti
Evet canim hele 2si bebek olunca daha zormus. Ama cok sukur cogu isimizi hallettik. Pazartesi de okul basliyo oraya gider gelirimMaşallah canım. Geçmiş olsun, baya işleri halletmişsiniz. 3 çocuk büyük sorumluluk :)
Allah yardımcınız olsun canım. 2 bebekle okul yollarında olacaksınız demek:)Evet canim hele 2si bebek olunca daha zormus. Ama cok sukur cogu isimizi hallettik. Pazartesi de okul basliyo oraya gider gelirim
Insallah. Rabbim bu tatli telasi herkese yasatsin. Yok suan 2 ye gidicek ama normalde 3 e basliyo olmaliydi biz 1.sinifi 1 sene erteletmistik erken diyeAllah yardımcınız olsun canım. 2 bebekle okul yollarında olacaksınız demek:)
Bende seneye olacagımanaokuluna gidecek. Senin ki 1. Sınıfa mı başlıyor
Hayırlı olsun canım. İnşallah bebiş hemen toparlarEksik olmayn kuzum ben dogurdum yalnz bebek 2 250 grm doğdu küçük olduğu için kuveze alindi hayrlisi daha emziremedm bile
Amin canım inşallah. Ogluna da Allah zihin açıklığı versin.Insallah. Rabbim bu tatli telasi herkese yasatsin. Yok suan 2 ye gidicek ama normalde 3 e basliyo olmaliydi biz 1.sinifi 1 sene erteletmistik erken diye
Eksik olma canm elhamdulillah bugün gittim gördüm daha iyi ydi Allah razı olsun dua edin lütfenHayırlı olsun canım. İnşallah bebiş hemen toparlarben mesajları geriden okuyorum inşallah şuan bebiş daha iyidir ve hemen sana kavuşur
Canım sütün sağdıkça ve bol sıvı tükettikçe artacak... damlanın nasıl kullanılacağı konusunda benim bilgim yok malesefKızlar benm sutüm 2 göğüste 40 ml falan oluyir güzel mi sizce. Birde bestlak damla aldm kendime ama sizce nasıl kullanabilrm
zamanla cogalacak daha canim. Gunde 3 kere 1 su bardagi suya 20 damla seklinde kullanicaksinKızlar benm sutüm 2 göğüste 40 ml falan oluyir güzel mi sizce. Birde bestlak damla aldm kendime ama sizce nasıl kullanabilrm
Şuan normal canın bebeğin midesi fındık kadar zaten dahaKızlar benm sutüm 2 göğüste 40 ml falan oluyir güzel mi sizce. Birde bestlak damla aldm kendime ama sizce nasıl kullanabilrm
İyi olduguna sevindim canım. Güzel beslen, su iç bol bol. Bestlak günde 3 kez, 1 su bardağına 20 damla olarak kullanıyorsun tok karna :)Kızlar benm sutüm 2 göğüste 40 ml falan oluyir güzel mi sizce. Birde bestlak damla aldm kendime ama sizce nasıl kullanabilrm
Bence süt miktarın iyiKızlar benm sutüm 2 göğüste 40 ml falan oluyir güzel mi sizce. Birde bestlak damla aldm kendime ama sizce nasıl kullanabilrm
İnşallah tamma cnmCanım sütün sağdıkça ve bol sıvı tükettikçe artacak... damlanın nasıl kullanılacağı konusunda benim bilgim yok malesef
Tamam cnm öyle yaparm. İnsalalh dedign gibi çoğalır çok su hosaf sıvı çorba ve et suyu içiyorum bol bol bebisime şifa olsn diyezamanla cogalacak daha canim. Gunde 3 kere 1 su bardagi suya 20 damla seklinde kullanicaksin