2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Ayy ne bileyim canim benim doktor 1 ila 1 bucuk almasi lazim diyo. Ama bugun tartildi hesapladik onceki kilolariyla iyi almislar icim rahatladi bakamadim mi diye uzulmustum

Masallah canim masallah bin sukur hallerine. 3 haftalik oldular bile yakinda bu dunyaya daha iyi adepte olup alicaklar kilocuklari bogum bogum kollari bacaklari olucak insallah

Canım bana ebe mamayı hazırlarken suyunu ölçek sayısına göre koy dedi sakın kilo alsın diye mamayı fazla koyup su az koyma bebegin böbreklerini yorar demisti
Bi cocuk doktorunla görüs istersen
Sordum canim benim doktorda asla oyle yapma dedi. Mamanin tadini bozarsin icmek istemezler kabiz yapabilir sindirimde sorun yasatir siskinlik yapar huzursuz olurlar kilo almislar ordaki tarti bozuk olabilir bizimki sasmaz dedi. Cok sukur 800 ile 1120 gr almislar. Kiz bi de kusmasa demek biraz daha guzel alabilirdi

Masallah canim masallah bin sukur hallerine. 3 haftalik oldular bile yakinda bu dunyaya daha iyi adepte olup alicaklar kilocuklari bogum bogum kollari bacaklari olucak insallah
Evet canım tam bir hafta oldu Allah ım hepimizin yardımcısı olsun evlatlarına sağlık versin çok başka birşey miş Annelik tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim benim meleklerimde büyüyecek inşallah

Amin insallahhh. Buyuyolar buyucekler canim. Basinin etini yicekleri gunler yakindir

Maşallah canım. Geçmiş olsun, baya işleri halletmişsiniz. 3 çocuk büyük sorumluluk :)

Allah yardımcınız olsun canım. 2 bebekle okul yollarında olacaksınız demek:)
Bende seneye olacagım anaokuluna gidecek. Senin ki 1. Sınıfa mı başlıyor
Insallah. Rabbim bu tatli telasi herkese yasatsin. Yok suan 2 ye gidicek ama normalde 3 e basliyo olmaliydi biz 1.sinifi 1 sene erteletmistik erken diye

Kızlar benm sutüm 2 göğüste 40 ml falan oluyir güzel mi sizce. Birde bestlak damla aldm kendime ama sizce nasıl kullanabilrm
Şuan normal canın bebeğin midesi fındık kadar zaten daha bol su iç su içtikçe süt olarak geri dönüyor protein ağırlıklı beslenirsende sütun kalitesi artar şuan mesela et suyuna çorba iç haftada 3 4 gün fışkıraraktan sütlerin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…